Maalesef canım bizde yer kalmadı 2. Takıma gidebilirsin ama. Onlarda yer varmış.günaydın hanımlar topigi yeni gördüm ben de araniza katılsam nasıl olur..81 kilo ile başlamıştım diyete al verlerle 76ya düştüm şimdi ama daha da vermem lazım hangi diyet programına uyuyorsunuz
Aaaaa sen mi inanmıyorum nazara mı geldin acaba. Toparlanman lazımm canım hedefin çok yakınken Vazgeçemezsin.Kizlarben kilo aldım yaa.geçen pazar tam 52 kiloydum. Tartilmaya korkuyorum .Dügündü ,hazirlikti derken dikkat edemedim hiç. Şimdide bir türlü motıve olamıyorum. Diyet moduna giremedim.yedikçe yiyesim geliyor
Cuma sabah kahvaltıdan önce tartılıp 12.00 ye kadar bildirelim... Cuma bildirim yapamayacak olanlar perşembeden bildirir. Ya da mazeret bildirir.Günaydın...
Güne kahvaltı öncesi smoothie ile başladım. Elma, zencefil, ananas, nane, limon ve su ile karıştırıp yarım bardak kadar içtim.
Yarın sabah mı tartılıyoruz akşam mı kızlar? Pek umutlu değilim ama bakalım...
Düzenleme: Yarını cuma zannettim bir an
Tatlım spordan yarım saat önce kahve iç. Spordan sonra 1 çay bardağı tarçınlı süt + maden suyu iç. Açlık olmaz. Hem de spor sırasında kaybettiğin mineral vb kaybı için maden suyu iyi gelir. Sut de kas yıkımını engellerTesekkurler canim.
Leslieden sonra acikiyorum, bakalim beni kim durduracakkk :///
Bişi dicem. Ben menumu tembellik edip foto attigim için mı yorumlamadiniz?
kızlar bu kozmetik mağazalarında satılan var isim veriyim simdi saca da sürülüyormuş yeniliyorsa demişti orada çalışan kişi onlardan mi aldınız
Fayda sağladı mı sıkılaşma falan süte etkisi yoktur sanırım
Sabah;
Kahvaltı öncesi yeşil cay,
2 ince dilim kepekli ekmek,
Orta boy domates,
1 porsiyon lor,
1 tatlı kaşığı bal,
1,5 haşlanmış yumurta,
Şekersiz çay.
Öğlen;
Yarım elma,
Yarım portakal,
1 ceviz,
Üzerine tarçın.
Akşam (saat 15:30da)
2 baget, 1 küçük patates, 1 orta boy havuç, 1 orta boy soğan haşlama,
1 porsiyon spagetti,
1 kase yoğurt.
Arada yeşil çay.
Erken yiyince çok acıktım az evvel 1.5 cici bebe yedim.
Spor;
Leslie 5 tk,
40 dakika bölgesel hareket,
Öğlen de 30 mekik.
Su 3250 şuan.
tadı nasıl canım tam bugdaylu kurabıye yapsam tereyag yerıne konabılır mı? nerden aldın pahalı mı ?
evet cok soru sordum ama merak içerisindeyım
Uyku sersemi okudum mesajlarınızı dayesa zaten öyle bi kural yok mu. Sabah uyanınca bakcağım. 19.00 dan sonra yemek yoktu. Küçük bir ara öğün yapmak isteyen yapabilir belki.
Ben sadece yarim paket Nescafe 3u 1 arada sadece.
Neymiş o kahveye kattığın yesa.düzenli yaptığım an etkini görüyorum canım özellikle bacaklarda ve göbekte :) çünkü sadece yürüyüş gibi dusunme hareket de yaptırıyor
ankaradayım ben canım metro var ya bi ikea nın orada bi de batıkent civarında oradan aldım
kavanozda satılıyor 40 tl verdim
nette daha ucuz bulunur sanırım
zaten inşallah pasta kurabibe yemek salata her bir şeye bunu kullanıyorlarmış ama ben sanırım bi içeceğim bi de türk kahvesi içine
tam bugday unu ve hındıstıstan cevizi yagı ve hındıstan cevizi sekerinden yapıyor benım arkadas keklerini falan
Neymiş o kahveye kattığın yesa.
günaydın hanımlar topigi yeni gördüm ben de araniza katılsam nasıl olur..81 kilo ile başlamıştım diyete al verlerle 76ya düştüm şimdi ama daha da vermem lazım hangi diyet programına uyuyorsunuz
Kizlarben kilo aldım yaa.geçen pazar tam 52 kiloydum. Tartilmaya korkuyorum .Dügündü ,hazirlikti derken dikkat edemedim hiç. Şimdide bir türlü motıve olamıyorum. Diyet moduna giremedim.yedikçe yiyesim geliyor
Sağol kuşum. Tereyağı da güzel oluyormuş. Karataycılar tereyağı katıyor. Ben sade seviyorum.hindistan cevizi yağı canım :)
Sağol kuşum. Tereyağı da güzel oluyormuş. Karataycılar tereyağı katıyor. Ben sade seviyorum.
Türk kahvesi icemiyorum, hele şekersiz hız icemem. Zaten merak etme 162 boya 91 kilo olunca bir bileklerimde selülit yok :)canım nescafe 3 ü bir arada çok kötü hem şekerli hem selülit yapıyor
türk kahvesi iç onun yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?