- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Hahahahaha muz muuuuuuuu? Uyuyalım en iyisi kafa gidiyorAç olunca 3 muz diye okurum işteBastırsın diye Nescafe yaptım bir tane. Napim, hiç şekersiz olmuyor.. Onu da çay bardağına yarım yaptım yine de he.
Dimi oluuur :)
Oh spor da yapıldıysa gönül rahatlığıyla uyunurSporuda ekliyorum
120 mekik
Yerde plates hareketleri 15 dakika
Başlamak lazım tabi. Hiç yapmamaktan her zaman iyidir.Bugün 20 dk koşu bandında yürüdüm. Başlangıç olarak.. gerçi bebekle 20 dkkayı bile zor yürüdüm)
Muz ne yaaaa gece geceHahahahaha muz muuuuuuuu? Uyuyalım en iyisi kafa gidiyor
Ayy dur 60 tanede obliks çalıştırma yaptım. Tam adını bilmiyorum..Mekiğin azcık zoru.. bide pilates çemberi ile 200 tane iç bacak çalışması yaptım. .Dimi oluuur :)
Oh spor da yapıldıysa gönül rahatlığıyla uyunur
Başlamak lazım tabi. Hiç yapmamaktan her zaman iyidir.
Burada üçümüz demek istemiş ya, ben onu muz anladım.Gell tabi ki bulusalim 3 muz
Anladim canimBurada üçümüz demek istemiş ya, ben onu muz anladım.
Akşam yemeği iyiydi ama işte öğlen kurabiye yedim 2 taneSimit ve börek harici gayet hoş bir menü ama sporla onlar da yanmıştır
Çok az yemişsin canım
Lokumlar kemalpşa fln çok olmuş canım.diyette bunlaaar yokk
Süper ya
Gayet güzel bir menü afiyet olsun..
Açlıktan algim kapandı resmen, bir daha akşam yemeğini 5 ten önce yemeyeceğim.Anladim canimkafa bulandiriyorum takılıyorum
:) yok yok devam et en geç 5 te ye eğer yiyebiliyorsan erken uyu aciktikca su iç ben öyle yapiyorum 4 buçuk 5 gibi yiyorum en geçAçlıktan algim kapandı resmen, bir daha akşam yemeğini 5 ten önce yemeyeceğim.
5 ten sonra bişi yemiyor musun??:) yok yok devam et en geç 5 te ye eğer yiyebiliyorsan erken uyu aciktikca su iç ben öyle yapiyorum 4 buçuk 5 gibi yiyorum en geç
Su içe içe kurbağa oldum resmen. .. 4 litre oldu. Saat başı wcdeyim.:) yok yok devam et en geç 5 te ye eğer yiyebiliyorsan erken uyu aciktikca su iç ben öyle yapiyorum 4 buçuk 5 gibi yiyorum en geç
Ben sadece yarim paket Nescafe 3u 1 arada sadece.5 ten sonra bişi yemiyor musun??
Alıştın mı?? Bebek oldu olalı akşam yemeğimiz aksıyo.. ben 6 yada 7 den sonra yemesem iyi olur..Kesinlikle yemiyorum buna da 10 gündür başladım çok faydasını gördüm tabi kacamaklarim oldu mecburi misafirlikler vshippotalamus
Ben kahvemi 2 gibi iciyorum turk kahvesi sekersiz bagimliyim ben ona cay fincaniyla içiyorum bir de bunu aksam ictigimde sabaha kadar uyuyamıyorumBen sadece yarim paket Nescafe 3u 1 arada sadece.
Alıştım, benimde iki oglus var 9 aylik ve 4 yasinda esimde 5 bucukta evde oluyo valla onu bile beklemiyorumAlıştın mı?? Bebek oldu olalı akşam yemeğimiz aksıyo.. ben 6 yada 7 den sonra yemesem iyi olur..
Ben kahvemi 2 gibi iciyorum turk kahvesi sekersiz bagimliyim ben ona cay fincaniyla içiyorum bir de bunu aksam ictigimde sabaha kadar uyuyamıyorum
Benimki de 8 yaşında ve 10 aylık. . Emiyor mu? Sütün oluyor mu??Alıştım, benimde iki oglus var 9 aylik ve 4 yasinda esimde 5 bucukta evde oluyo valla onu bile beklemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?