Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Daha bugün bi yerde okudum bi bakayım neymiş dedim ama bana çok mantıksız geldi. Hiç sağlıklı değil gibi sanki sevmedim
Ben aralik ayinda basladim diyet yapmaya esimle İsveç diyetine basladik çok güzel uyduk ikimizde kacamaklarla birlikte 4 er kilo verdik 76 ile başladım.. sonra karataya basladim simdi 68-67 arasindayim

Ben aralik ayinda basladim diyet yapmaya esimle İsveç diyetine basladik çok güzel uyduk ikimizde kacamaklarla birlikte 4 er kilo verdik 76 ile başladım.. sonra karataya basladim simdi 68-67 arasindayim
Gitmiş baya kilo maşallah. Eşin de destek olup senle diyet yapıyosa daha ne ister insan

Kızlar yarın oruç tutsam diyorum ama nasıl olur bilmiyorum ya varmı tutacak gece yiyip yatsam Bı fıkır veren olur mu :)
Ben ramazanda tüm diyet öğünlerimi ve üç lt ye yakın suyumu içip yatıyordum.kilo vermiştim.hafif şekilde yiyip yatabilirsin bence.insan motive olunca acıkmıyor inan

Kendimi bildim bileli kiloluyum. Zayıf olunca insan ne hissediyor hiç bilmiyorum Zayıf olsam sürekli elbise alır denerdim moralim bozuk olsa aynada göbeğime bakardım ah ah ah
Ha ha ha 23 nisanda çocuklar büyük oluyor ya bir gün de kilolulara zayıf olma şansı verseler ne güzel olurdu.ben de zayıflığın nasıl bişey olduğunu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…