- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Canım ıhlamur veya papatya kullanabilirsin bitki çayı olarak.Kızlar sütlü Nescafe çok kalorili bişi mi acaba? ? Kahvaltıda yada ara öğünde çay yerine içsem...bitki çayı emzirdiğim için içemiyorum..
Aynen bunları söyleyecektim çiğ badem ve ceviz bir de leblebi beyazNe önerirsin ya çok yağlı geliyorlar bana ama ceviz ve badem yiyebilirim çiğ badem hiç yağlı gibi değil
Afiyet olsun epey az yemişsin bravoo. Çilekli semizotu salatası nasıl oluyor gızzUyaninca: 1 ceviz 1 kuru kayisi
Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
2 avuç leblebi
Ara:
Yeni dünya
1 kare bitter çikolata
Yerfistigi
Nescafe
Aksam
çilekli semizotu salatasi
Kızlar sütlü Nescafe çok kalorili bişi mi acaba? ? Kahvaltıda yada ara öğünde çay yerine içsem...bitki çayı emzirdiğim için içemiyorum..
teşekkürler canimcimAfiyet olsun epey az yemişsin bravoo. Çilekli semizotu salatası nasıl oluyor gızz
Kızlar menümü yazayım yoksa abur cubur yicem dayanamayıp. Yazarsam buraya yemem.
Sabah 11:30
1 yumurtadan omlet
Yarım simit ve bir küçük ısırık börek, 2 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık,zeytin,1 çk tereyağı ve 1 çk bal,çay
Ara 15:50
yarım muz, 1 ceviz, 7 fındık
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase marul+kuru soğan salatası
Uyumadan yarım saat önce : Yoğurt kürü yicem
Su: 2 lt (3 lt olcak uyuyana kadar)
Spor:
600 ip
120 mekik (31 günlük mekik programı 3. Gün)
Leslie 3 mile walk
Ne önerirsin ya çok yağlı geliyorlar bana ama ceviz ve badem yiyebilirim çiğ badem hiç yağlı gibi değil
Gozumden kaçmaz :) meslek hastalığıAhahahaha yanlış yazmışım yumurta sadece sabah kahvaltısında cAnım
Öğlen çorba yoğurt bulgur nohut
Denicem inşallah ben baya semizotu ve yoğurdu sarımsakla seviyorum çilekle pek hayal edemedim ama denemek lazımteşekkürler canimcim
4 çilek biraz semizotu doğradım 3 yk yoğurtla karistirdim çok güzel oluyor tavsiye ederim
Tam tatlı mııııığğğğğ dücektim ki öğlen yemişsin oh afiyet olsun akşam da çok hafif zaten. Süper menüSABAH
1 haşlanmış yumurta
1 köy biberi
lor
çörek otu
zeytin
ARA
kahve
ceviz
2 lokum
ÖĞLE
yarım kase tarhana çorbası
et güveç
2 yk pilav
1 küçük Kemalpaşa
AKŞAM
bezelye yemeği
yoğurt
ayran
evet yanlış duymadınız yoğurt ve ayran yanyana :)
SU
2 litre
SPOR
leslie 2 mil
Ayy nasıl hüzel görünüyor naaaasıl canım istedi. AmaaaEki Görüntüle 1993352 kızlar bu nohut salatam.. yanına yoğurt. . Daha da bişi yemicem inş..
Cok tskler canim insallah :))) aminnnn bolcaaaAllah yardımcın olsun inş zor zamanlar bende herseye kendim koşturdum ailem yurtdışında esım baska sehırde idi ama Bı sekilde Rabbim yardım ediyo sen stres yapma İnş yavas yavas hersey olur mutluluklar şimdiden
tuzsuz yapınca kotu olmuyor çiğ ıspanağı yoğurtlu armutlu da denemiştim galiba biraz midesizimDenicem inşallah ben baya semizotu ve yoğurdu sarımsakla seviyorum çilekle pek hayal edemedim ama denemek lazım
Tam tatlı mııııığğğğğ dücektim ki öğlen yemişsin oh afiyet olsun akşam da çok hafif zaten. Süper menü
Ayy nasıl hüzel görünüyor naaaasıl canım istedi. Amaaaağxa kilit vurdum sadece içecekler gelsin yamacıma.
Ne güzel değişik tatlara açıksın demek hoşuma gitti. Deneyelim ya ne kaybederiztuzsuz yapınca kotu olmuyor çiğ ıspanağı yoğurtlu armutlu da denemiştim galiba biraz midesizim
Çiğ köfte ne güzel şey dimiSabah:
1 dilim sucuk
1 kk peynir
6 tane yeşil zeytin
1 küçük domates
1 avuç maydanoz
Öğle:
5 çiğ köfte
1 bardak ayran
Akşam:
3 kepçe çorba
1 büyük kase ton balıklı salata
Günü ekmeksiz bitirdim, henüz 1.5 litre su içtim. 20 dk yürüdüm ama saat 20.30 gibi spor yapacağım.
Bitki çayı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?