Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar sütlü Nescafe çok kalorili bişi mi acaba? ? Kahvaltıda yada ara öğünde çay yerine içsem...bitki çayı emzirdiğim için içemiyorum..
Canım ıhlamur veya papatya kullanabilirsin bitki çayı olarak.
Bir de yağsız sütten iç kahveni. Nescafeyi de kafeinsiz olandan tüketebilirsin

Uyaninca: 1 ceviz 1 kuru kayisi
Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
2 avuç leblebi
Ara:
Yeni dünya
1 kare bitter çikolata
Yerfistigi
Nescafe
Aksam
çilekli semizotu salatasi
Afiyet olsun epey az yemişsin bravoo. Çilekli semizotu salatası nasıl oluyor gızz

güzel canım afiyet olsun. az diyecektim ama saatlere bakınca iyi. kahvaltı da sağlam. muz da doyurucu :=)

Ne önerirsin ya çok yağlı geliyorlar bana ama ceviz ve badem yiyebilirim çiğ badem hiç yağlı gibi değil

fındık
çiğ badem
ceviz

:)

teşekkürler canimcim
4 çilek biraz semizotu doğradım 3 yk yoğurtla karistirdim çok güzel oluyor tavsiye ederim
Denicem inşallah ben baya semizotu ve yoğurdu sarımsakla seviyorum çilekle pek hayal edemedim ama denemek lazım
Tam tatlı mııııığğğğğ dücektim ki öğlen yemişsin oh afiyet olsun akşam da çok hafif zaten. Süper menü
Eki Görüntüle 1993352 kızlar bu nohut salatam.. yanına yoğurt. . Daha da bişi yemicem inş..
Ayy nasıl hüzel görünüyor naaaasıl canım istedi. Amaaa ağxa kilit vurdum sadece içecekler gelsin yamacıma.

Cok tskler canim insallah :))) aminnnn bolcaaa

tuzsuz yapınca kotu olmuyor çiğ ıspanağı yoğurtlu armutlu da denemiştim galiba biraz midesizim

Sabah:
1 dilim sucuk
1 kk peynir
6 tane yeşil zeytin
1 küçük domates
1 avuç maydanoz

Öğle:
5 çiğ köfte
1 bardak ayran

Akşam:
3 kepçe çorba
1 büyük kase ton balıklı salata

Günü ekmeksiz bitirdim, henüz 1.5 litre su içtim. 20 dk yürüdüm ama saat 20.30 gibi spor yapacağım.
Bitki çayı yok.

Çiğ köfte ne güzel şey dimi ama sanırım cısssss listesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…