- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
Geçen oglumda geçmiş karşısına yürüyor bi karış açmış ağzını:)Hahahahha ay evet ya gülüp duruyorlar sinir oluyorum
Oglen de mi yumurta vardı yanlış mı oldu :)Kızlar ancak işlerim hafifleyebildi De öyle yazıyorum
Sabah yumurta peynir zeytin
Ara öğün 2 adetyulaflı büskivi
Öğle çorba yumurta 3 kaşık bulgur 3 kaşık nohut cacık
Ara öğün 3 adet yulaflı bisküvi
2 tl su
Akşam yemeği henüz yemedim akşam tam liste yazarım
Bir de yarım saat yürüyüş
Valla takıp edemedim kusura bakma lutfen dugun senın mı Rabbim kolaylık versinKizlaaarrr acaip yorgunum sabahtan beridir hic oturmadim malum dugun arefesioglen yemegi yemedim, aksam yedikten sonra tam liste atacagim, sizde durumlar nasil?
Evet canim, temmuzda dugunum var nasipse :)Valla takıp edemedim kusura bakma lutfen dugun senın mı Rabbim kolaylık versin
Allah yardımcın olsun inş zor zamanlar bende herseye kendim koşturdum ailem yurtdışında esım baska sehırde idi ama Bı sekilde Rabbim yardım ediyo sen stres yapma İnş yavas yavas hersey olur mutluluklar şimdidenEvet canim, temmuzda dugunum var nasipse :)
Ama hazirliklari cok yoruyor, bakalim altindan nasil kalkacagim.. Ayni zamanda diyete de vakit ayirmak istiyor insan, ikisi bir arada zor velhasil...
Sutlu Türk kahvesi içsene canım. Neskafe işlenmiş olduğu için içmesen iyi olur.Kızlar sütlü Nescafe çok kalorili bişi mi acaba? ? Kahvaltıda yada ara öğünde çay yerine içsem...bitki çayı emzirdiğim için içemiyorum..
Canim cay olarak papatya ve rezene içebilirsin, yani ben öyle içmiştim kafeinden uzak durmak istiyorsan eğer, yok kahve içmeden yapamam dersen sütlü türk kahvesi iç, nescafe çok da faydali olmadığını düşünüyorumKızlar sütlü Nescafe çok kalorili bişi mi acaba? ? Kahvaltıda yada ara öğünde çay yerine içsem...bitki çayı emzirdiğim için içemiyorum..
İçmesem de olur.. merak ettim..Sutlu Türk kahvesi içsene canım. Neskafe işlenmiş olduğu için içmesen iyi olur.
Kızlar. . Ben çok kötü bişi yaptım.. komşuya oturmaya çıkmıştım. Çayın yanına 2 kurabiye 2 galete ve çok çok az çekirdek yedimtutamadım kendimi
Ne önerirsin ya çok yağlı geliyorlar bana ama ceviz ve badem yiyebilirim çiğ badem hiç yağlı gibi değilAralarda kuruyemiş mi tüketsen ki
Ahahahaha yanlış yazmışım yumurta sadece sabah kahvaltısında cAnımOglen de mi yumurta vardı yanlış mı oldu :)
Facebooktan takip edyorum da 2 öğün yenmeli, ara öğün yok ve vücut 6 saat aç kalmalı diye hatırlıyorum.Yoo kim dedi onu. İki öğün tavsiye ediliyor ama öğünler arası en az 5 saat olmak şartıyla 3 öğün de yapabilirsin.
Canım fındık yerine çiğ badem tercih edebilirsin kilo vermeye de yardımcıymışKızlar menümü yazayım yoksa abur cubur yicem dayanamayıp. Yazarsam buraya yemem.
Sabah 11:30
1 yumurtadan omlet
Yarım simit ve bir küçük ısırık börek, 2 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık,zeytin,1 çk tereyağı ve 1 çk bal,çay
Ara 15:50
yarım muz, 1 ceviz, 7 fındık
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase marul+kuru soğan salatası
Uyumadan yarım saat önce : Yoğurt kürü yicem
Su: 2 lt (3 lt olcak uyuyana kadar)
Spor:
600 ip
120 mekik (31 günlük mekik programı 3. Gün)
Leslie 3 mile walk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?