Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oglen de mi yumurta vardı yanlış mı oldu :)

Kizlaaarrr acaip yorgunum sabahtan beridir hic oturmadim malum dugun arefesi oglen yemegi yemedim, aksam yedikten sonra tam liste atacagim, sizde durumlar nasil?
Valla takıp edemedim kusura bakma lutfen dugun senın mı Rabbim kolaylık versin

Valla takıp edemedim kusura bakma lutfen dugun senın mı Rabbim kolaylık versin
Evet canim, temmuzda dugunum var nasipse :)
Ama hazirliklari cok yoruyor, bakalim altindan nasil kalkacagim.. Ayni zamanda diyete de vakit ayirmak istiyor insan, ikisi bir arada zor velhasil...

Evet canim, temmuzda dugunum var nasipse :)
Ama hazirliklari cok yoruyor, bakalim altindan nasil kalkacagim.. Ayni zamanda diyete de vakit ayirmak istiyor insan, ikisi bir arada zor velhasil...
Allah yardımcın olsun inş zor zamanlar bende herseye kendim koşturdum ailem yurtdışında esım baska sehırde idi ama Bı sekilde Rabbim yardım ediyo sen stres yapma İnş yavas yavas hersey olur mutluluklar şimdiden

Bu arada oglen yemek yemedim normalde de yemem zaten Bı nescafe yapıp abur cubur cips ne varsa onları yerdim şimdi su ıkı gun kurusu biraz leblebi biraz fındık yedım kızım uyanınca pazara gidicez epey yuruyoruz şimdilik boyle akşam a da bulgurlu yeşil mercimek çorbası ve bol yeşillikle salata İnş

Kızlar sütlü Nescafe çok kalorili bişi mi acaba? ? Kahvaltıda yada ara öğünde çay yerine içsem...bitki çayı emzirdiğim için içemiyorum..
Canim cay olarak papatya ve rezene içebilirsin, yani ben öyle içmiştim kafeinden uzak durmak istiyorsan eğer, yok kahve içmeden yapamam dersen sütlü türk kahvesi iç, nescafe çok da faydali olmadığını düşünüyorum

Kızlar menümü yazayım yoksa abur cubur yicem dayanamayıp. Yazarsam buraya yemem.

Sabah 11:30
1 yumurtadan omlet
Yarım simit ve bir küçük ısırık börek, 2 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık,zeytin,1 çk tereyağı ve 1 çk bal,çay

Ara 15:50
yarım muz, 1 ceviz, 7 fındık

Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase marul+kuru soğan salatası

Uyumadan yarım saat önce : Yoğurt kürü yicem

Su: 2 lt (3 lt olcak uyuyana kadar)
Spor:
600 ip
120 mekik (31 günlük mekik programı 3. Gün)
Leslie 3 mile walk

Yoo kim dedi onu. İki öğün tavsiye ediliyor ama öğünler arası en az 5 saat olmak şartıyla 3 öğün de yapabilirsin.
Facebooktan takip edyorum da 2 öğün yenmeli, ara öğün yok ve vücut 6 saat aç kalmalı diye hatırlıyorum.

Canım fındık yerine çiğ badem tercih edebilirsin kilo vermeye de yardımcıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…