• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

DİYET MUFFIN TARIFI (ALINTIDIR) dünkü diyet muffin tarifi kızlar :)

Malzemeler

• 280 gr (2 su bardağı) tam buğday unu
  • 4 gr (1 tatlı kaşığı) kabartma tozu
  • 7 gr (1 tatlı kaşığı) karbonat
  • 2 gr (1/4 tatlı kaşığı) tuz
  • 4 adet muz (olgunlaşmış-rondoda püre haline getirilmiş)
  • 100 gr (1/2 su bardağı) esmer şeker (veya hindistan cevizi şekeri)
  • 54 gr (1/4 su bardağı) hindistan cevizi yağı (erimiş ve soğumuş)
  • 1 büyük boy yumurta
  • 120 gr (1/2 su bardağı) yoğurt
  • 2 tatlı kaşığı vanilya özütü (veya toz vanilya)
  • 1 + 1/4 su bardağı çilek (küp küp kesilmiş)

Yapılışı

1. Fırınınızı 180 derecede ısıtmaya başlayın.
  2. 12'li muffin kalıbınıza muffin kağıtları yerleştirin. (Bu tariften 16 adet muffin çıkacak, hamurun kalanını başka kalıplara paylaştırabilirsiniz)
  3. Bir kapta un, kabartma tozu, karbonat ve tuzu harmanlayın.
  4. Bir çırpma kabında ise muz püresi, esmer şeker, hindistan cevizi yağı, yoğurt, yumurta ve vanilyayı çırpın.
  5. Kuru karışımı içine ekleyin. Hamur haline gelene kadar çırpın.
  6. En son ise küp küp kesilmiş çilekleri ekleyip yavaşça ve nazikçe spatula ile karıştırın.
  7. Muffin kağıtlarınızın içine 3/4 lük kısımları dolacak şekilde bölüştürün.
  8. Dilerseniz üzerlerine ekstra çilek dilimleyip yerleştirin ve fırına verin.
  9. 25 dakika pişirin.
  10. Ilınınca tadına varabilirsiniz. :)

Günaydın kızlar. Butun gece bebeğin ateşi vardı ağladı durdu :KK43: hiç uyumadım kucağımdan da inmedi. Çok yorgunum. Yeni uyudu çok şukur ben de yeni yatacağım. Bakalım kaç dk uyuruz.
Cok geçmiş olsun canım Allah sifa versin...
canım o kahvaltı neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :kızgın:
Ama ama amaaa öğrencimin doğum günü vardı da :KK22: pasta bilem yemedim :KK61:
63 olduğum zamanları da bilirim baya baya tombis oluyorum yani:halay::halay: Kızlar ben gidiyim isterseniz:KK14:
Valla hic mutlu değilim bu kiloda:oops::p
172 ye 65 im :KK57: tombik miyim ben şimdi :KK4::KK34: güvenlik istiyorum buraya guveeenliiikkkk @anka_misali :cool:

Leslie nin türkçesi yok mu canım?

yok canım leslie kadının adı, kadın da yabancı olunca

videoların tam uzun adı leslie sansone

walk at home

ya da

walk away the pounds

zaten ben sesli yapmam hiç sesini tamamen kısarım istediğim bir programı açarım gözümün ucuyla da bakar hareketleri yaparım yürürüm:)

51C1Baj9dwL.jpg

Hepsini ayni zamanda mi yapiyosun canim bugun acaba ikiye bolsem 60sabah 60 aksam öyle olurmu ki
Canım ben hepsini bi anda yapıyorum ama benim vücudum alışkın. Bence bölerek yap. Sonuçta o gün içinde 120 yi tamamlıyorsun ve önemli olan o. Bir de yanma başlayınca bırakma hemen zorla biraz asıl ondan sonrası önemli gidebildiğin kadar git bence.

Canım ben hepsini bi anda yapıyorum ama benim vücudum alışkın. Bence bölerek yap. Sonuçta o gün içinde 120 yi tamamlıyorsun ve önemli olan o. Bir de yanma başlayınca bırakma hemen zorla biraz asıl ondan sonrası önemli gidebildiğin kadar git bence.
Tamam canim bebisimi uyutur uyutmaz 60 tanesini yapayim en az

Back