- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Ben bulamiyorum onu yaleslie 5 mile yazıyorum hep 3 miller çıkıyor. Link atabilir misin bana yapayım yağmur var dışarıda yürüyemicem
leslie 5 mil yok canım nette
torrent varsa oradan indirebilirsin ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bulamiyorum onu yaleslie 5 mile yazıyorum hep 3 miller çıkıyor. Link atabilir misin bana yapayım yağmur var dışarıda yürüyemicem
gece yatmadan limonlu pul biberli yoğurt yiyorum canım göbek yapları için
Tamam kuzum teşekkür ederim arıyodum ben de öyle boşuna demek. 3 mil yapayım bari indirme şansım yok şuan.leslie 5 mil yok canım nette
torrent varsa oradan indirebilirsin ama
Ok . Tatlım.Afiyet olsun canım birde msj yazarken sayı yazmaya gerek yokmuş dun öğrendim bende :)
Tamam kuzum teşekkür ederim arıyodum ben de öyle boşuna demek. 3 mil yapayım bari indirme şansım yok şuan.
Bi ara denemiştim onu ben de. Gece 3 gibi mide ağrısıyla uyandım. Tövbe ettimmidene dokunmadı demi canım nedense benim midemi çok ağrıttı ya![]()
Bi ara denemiştim onu ben de. Gece 3 gibi mide ağrısıyla uyandım. Tövbe ettim
Tamam canım aynen teşekkür ettimbi de 4 mil dene canım belki vardır ben hepsini indirdiğim için emin olamıyorum
olmadı 3 mili 2 kere yaparsın :)
yok canım dokunmadımidene dokunmadı demi canım nedense benim midemi çok ağrıttı ya![]()
Hepsini ayni zamanda mi yapiyosun canim bugun acaba ikiye bolsem 60sabah 60 aksam öyle olurmu kiBen de bugün 120hatta yapayım hemen de aradan çıksın
Cok geçmiş olsun canım Allah sifa versin...Günaydın kızlar. Butun gece bebeğin ateşi vardı ağladı durduhiç uyumadım kucağımdan da inmedi. Çok yorgunum. Yeni uyudu çok şukur ben de yeni yatacağım. Bakalım kaç dk uyuruz.
Ama ama amaaa öğrencimin doğum günü vardı dacanım o kahvaltı neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
172 ye 65 im63 olduğum zamanları da bilirim baya baya tombis oluyorum yaniKızlar ben gidiyim isterseniz
Valla hic mutlu değilim bu kiloda![]()
Ben de anlamadım. O aralar stresliydim belki ondan. Bilemiyorum.ayyy aynen yaaaa neden ağrıttı ki acaba o kadar _?
Leslie nin türkçesi yok mu canım?bi de 4 mil dene canım belki vardır ben hepsini indirdiğim için emin olamıyorum
olmadı 3 mili 2 kere yaparsın :)
Leslie nin türkçesi yok mu canım?
Canım ben hepsini bi anda yapıyorum ama benim vücudum alışkın. Bence bölerek yap. Sonuçta o gün içinde 120 yi tamamlıyorsun ve önemli olan o. Bir de yanma başlayınca bırakma hemen zorla biraz asıl ondan sonrası önemli gidebildiğin kadar git bence.Hepsini ayni zamanda mi yapiyosun canim bugun acaba ikiye bolsem 60sabah 60 aksam öyle olurmu ki
Tamam canim bebisimi uyutur uyutmaz 60 tanesini yapayim en azCanım ben hepsini bi anda yapıyorum ama benim vücudum alışkın. Bence bölerek yap. Sonuçta o gün içinde 120 yi tamamlıyorsun ve önemli olan o. Bir de yanma başlayınca bırakma hemen zorla biraz asıl ondan sonrası önemli gidebildiğin kadar git bence.