Sabah yok öğle yok ara yok normal canım acıkman.Okula öğle yemegi için doyurucu bişeyler götürmeyince böyle oldu maalesef...
Aldık en son mecbur kaldı :) ama ben begenmedımAldınız mı bari elbiseyi... Lahmacunda sıkıntı yok canım ayda 2 kere bol salata ile yiyebilirsin.
Biri hamburger mi dediiiiiiiiiAldık en son mecbur kaldı :) ama ben begenmedımlahmacun cok yemem senede iki kere denk gelirse oda ben hamburgercıyım
Aynen vallaha aynı nerdeyse :) zaten boyun da 1.63 çıkıyo bazen tam çözemedim. Bu kilolarda ben takılıyorum hep veremiyorum sanki kilo inşallah vericez inanıyorum@MiuLego canım tabloya baktım da boyumuz yakın kilomuz ve hedefimizde aynıinşallah ulaşırızzz
Hamburger cıssss... İnanır mısın hiç tadına bile bakmadın ömrümde hamburgerin.Aldık en son mecbur kaldı :) ama ben begenmedımlahmacun cok yemem senede iki kere denk gelirse oda ben hamburgercıyım
Okul
Okulda yemekhane yokmu cnm kotu olur Öyle insan hergün ne yiyeceğini bilemiyor gerçi bizim okulda vardı ama yedikten sonra acayip midemi agrıtıyordu ama epey yemişsin yalan yok
Yemeğini yanında götüreceksin o zaman. Köyde veliler yapsın sana söyle her gün biri bi sebze yemeği getirsin.Köyde oldugum için maalesef yok..aç kalmamak için simit poğaça alıyordum diyete basaldım diye almadim bugün alsam da olurmuş yani
Canm bizim köylüler okula uğramaz kiYemeğini yanında götüreceksin o zaman. Köyde veliler yapsın sana söyle her gün biri bi sebze yemeği getirsin.
Akşam yemeği ağır oldu bugün biraz. Normalde pilav makarna yemiyorum ama bugün bir ara ogunumu feda ettim pirinç pilavı için. 1 aydır yemiyordum.
Merhaba
Menum
Sabah
Ceyrek ekmek.arasi peynir 300 kcal
2 salatalik 20 kcal
Ogle
Tavuklu bulgur pilavi 500 kcal
Yogurt 50 kcal
Findik 100.kcal
Aksam
Mantar sote 150 kcal
Tavukli pilav 500 kcal
Yogurt 50 kcal
1670 kcal
Spor bisiklet 300 kcal
Kahvaltı 8.45
2yk yulaf ezmesi 2 kayısı 1 çb sut ile lapa
Öğlen
3 Yk lor peyniri 8 adet dut
Ara 2 küçük salatalik ayran
Aksam yemeği 18.30
Domatesli biber kavurması
Bir kase yoğurt
Bir kase limonlu yeşil salata
İçecek olarak 2 kahve limonlu soda
Simdilik 1 buçuk litre oldu su gece yazsam olur mu tamamladığında.
12 km yürüyüş ve 40 mekik
sabah. 1 dilim çavdar ekmegi yumurta yarım salata yarım havuç peynir ve 4 adet zeytin yeşil çay ara ögün. kivi ögle. sebze haşlama yogurt akşam tavuk sote 2 lt su içildi spor. 70 mekik 2 dk plank
Tabiki canımcanım benim diyetisyen pilavı da makarnayı da kesmedi
ama hem porsiyon az olacak hem de öğle yemeğinde olacak aksam olmaz dedi
hem öğle pilav hem akşam pilav çok olmuş
bi de sabahki ekmek tam buğday olursa tadından yenmez
bana az geldi canım menü ara öğün yapıp 5 6 fındık çiğ badem 2 3 ceviz yesen
SANIRIM GÜNÜN EN GÜZEL MENÜSÜ BUDUR
Menün gayet güzel canımSabah 2 yumurta, 1 küçük domates, çeyrek salatalık, 1 çay bardağı lor, çörekotu, 2 dilim kepekli ekmek ve 1 tatlı kaşığı bal.
Öğlen tarçınlı portakal ve elma, yarımşar adet.
Akşam 1 porsiyon siyah mercimek, 1 kase pilav, 1 kase domatesli havuç rendesi, 3 kaşık yoğurt.
2 bardak yeşil çay, büyük oğlan puding yapmıştı 1 yemek kaşığı puding. 1075 kcal toplam. Bugün bos günum leslie yok, 2 saat sonra 30 mekik var sadece.
Kahvaltı çok zayıf canım.daha çeşitli yesen süper olurMerhaba
Menum
Sabah
Ceyrek ekmek.arasi peynir 300 kcal
2 salatalik 20 kcal
Ogle
Tavuklu bulgur pilavi 500 kcal
Yogurt 50 kcal
Findik 100.kcal
Aksam
Mantar sote 150 kcal
Tavukli pilav 500 kcal
Yogurt 50 kcal
1670 kcal
Spor bisiklet 300 kcal
Bu spora göre menün az gibi geldi bana canım.sporunun maşallahı var süper ya yarısını bize yollasanKahvaltı 8.45
2yk yulaf ezmesi 2 kayısı 1 çb sut ile lapa
Öğlen
3 Yk lor peyniri 8 adet dut
Ara 2 küçük salatalik ayran
Aksam yemeği 18.30
Domatesli biber kavurması
Bir kase yoğurt
Bir kase limonlu yeşil salata
İçecek olarak 2 kahve limonlu soda
Simdilik 1 buçuk litre oldu su gece yazsam olur mu tamamladığında.
12 km yürüyüş ve 40 mekik
Akşam yediklerinin mazareti varmış.sıkıntı yokSabah 07.30 yoğurt kuru ve bir büyük bardak su
Ara öğün kuru dut kuru üzüm ve badem
Öğlen 12.00 bir tane meyveli kek ve bir bardak şekersiz çay
Akşam 17.30 kısır makarna salatası ve şehriyeli çorba (akşam menüsünde abarttım sanki)
Birazdan bisiklet kullanacam ve uyuyana kadar su şekersiz çay ve yeşil çay icicem
Çoook iyi bir menü.sabaha kesin eksilirsin canımsabah. 1 dilim çavdar ekmegi yumurta yarım salata yarım havuç peynir ve 4 adet zeytin yeşil çay ara ögün. kivi ögle. sebze haşlama yogurt akşam tavuk sote 2 lt su içildi spor. 70 mekik 2 dk plank
Canım sık sık yemek bana hiç iyi gelmiyor.sende nasıl etki yapıyor? .Aslında cıss bir şey yememmişsin de çok sık olmuş aralarıKizlar ben de yazatim menu mu
Savah
Tam bugday unuyla krep yapdim 3 tqne yedim
1.5kk peynir
10 zeytin
Ara
Yulaf lapasi{ icinde fistik sekerli vanilin gun kurusu kayisi kuru ùzūm vardi }
Öglrn
Yogurtlu ispanak
Kivircik 3 yemek kasigi tavuk sote
Ara
Kendi yaptigim lor peynirinden yedim tadi cok guzel olmus yaa kendimi zor tuttum tabagin dibini goruyodum az kala
Aksam
Yogurt ispanak (cok yaptim ispanagi yarinada yerim )
Ara
Ananas yedim
Kizlar bugun cok sik beslendim malesef yani aralar cok kisa oldu
Su 3 litre
Henuz spor yapmadim
Menün iyiymiş canım.kesin ama kesin eksi görürsün sabaha .Bende yenı geldım ölüyorum yorgunluktan 4 saattir yürüyoruz :) bende yazayım
Sabah sporu leslie 1 mıl sonra bir dilim kepek ekmekle dolu dolu kahvaltı yumurta peynir domates salatalık seker siz çay
Öğlen :yemek yemiyorum kahvaltıyı gec yaptıgı mız için
Ara öğün Bı kaç hurma ceviz fındık
İkide carsıya cıktık ıkı tane lahmacun yedımama tam 4 saattir yürüyoruz eltım elbise aradı beğenmedi bir turlu butun bursayı gezdik bu saatten sonra bısey yemem artık Bı tane keçiboynuzu gun kurusu birde slım Plus bitki çayı içeyim gun içinde 1 lt su ancak içtim onu bırbucuk yaparım uyuyana kadar benden bu kadar çok yoruldum valla
Ayy bnde hamburgerciydim amaa çook eskide kaldı.şu ana ağzıma bile sürmem hele ki burger king ve mcdonalds.oğluş isterse büyüynce evde yaparım en kötüAldık en son mecbur kaldı :) ama ben begenmedımlahmacun cok yemem senede iki kere denk gelirse oda ben hamburgercıyım
Vericez canım.ben en son ne zaman 55tim bilmiyorum.ama olmak için ne yapmalıyız hepsini biliyoruzAynen vallaha aynı nerdeyse :) zaten boyun da 1.63 çıkıyo bazen tam çözemedim. Bu kilolarda ben takılıyorum hep veremiyorum sanki kilo inşallah vericez inanıyorum
Ay inanmıyorum anka.çok şanslısın benceHamburger cıssss... İnanır mısın hiç tadına bile bakmadın ömrümde hamburgerin.
Canım bence salata türü bişey yemelisin.zaten sabahki yediğini sporla fazla fazla yakmışsın.ya da yoğurt içine bişeyler ekle kuru meyve badem fındık yulaf fln..Menüm
Sabah 11:30
1 çok buğdaylı ekmeğe kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta, 4-5 çatal kızartma küp patates, 1 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık, zeytin,çay
Akşam yok. Ceza verdim kendime.
Uyumadan yarın saat önce : Yoğurt kürü yicem
Su: 2 lt ( uyuyana kadar 3lt yapıcam)
Spor:
500 ip
75 mekik (31 günlük mekik programı 2. Gün)
30 dk zumba
11 dk tempolu yürüyüş ( yağmur ve rüzgardan geri dönmek zorunda kaldım eve)
Menüm
1 haşlanmış yumurta, 4-5 çatal kızartma küp patates, 1 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık, zeytin,çay
Spor:
500 ip
30 dk zumba
Maalesef tatlım bizim kontenjan doldu. 2. Takıma gidebilirsin.
Canım öğle yemeği de mi yemedin ay sen kendini aç mı bırakıyorsun bir de spor yapmışsın bayaa dikkat et tansiyonun düşmesinMenüm
Spor:
500 ip
30 dk zumba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?