Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@MiuLego canım tabloya baktım da boyumuz yakın kilomuz ve hedefimizde aynı inşallah ulaşırızzz
Aynen vallaha aynı nerdeyse :) zaten boyun da 1.63 çıkıyo bazen tam çözemedim. Bu kilolarda ben takılıyorum hep veremiyorum sanki kilo inşallah vericez inanıyorum

Okul

Okulda yemekhane yokmu cnm kotu olur Öyle insan hergün ne yiyeceğini bilemiyor gerçi bizim okulda vardı ama yedikten sonra acayip midemi agrıtıyordu ama epey yemişsin yalan yok

Köyde oldugum için maalesef yok..aç kalmamak için simit poğaça alıyordum diyete basaldım diye almadim bugün alsam da olurmuş yani

Akşam yemeği ağır oldu bugün biraz. Normalde pilav makarna yemiyorum ama bugün bir ara ogunumu feda ettim pirinç pilavı için. 1 aydır yemiyordum.

canım benim diyetisyen pilavı da makarnayı da kesmedi

ama hem porsiyon az olacak hem de öğle yemeğinde olacak aksam olmaz dedi

Merhaba
Menum

Sabah
Ceyrek ekmek.arasi peynir 300 kcal
2 salatalik 20 kcal

Ogle
Tavuklu bulgur pilavi 500 kcal
Yogurt 50 kcal
Findik 100.kcal

Aksam
Mantar sote 150 kcal
Tavukli pilav 500 kcal
Yogurt 50 kcal
1670 kcal
Spor bisiklet 300 kcal

hem öğle pilav hem akşam pilav çok olmuş

bi de sabahki ekmek tam buğday olursa tadından yenmez

bana az geldi canım menü ara öğün yapıp 5 6 fındık çiğ badem 2 3 ceviz yesen

sabah. 1 dilim çavdar ekmegi yumurta yarım salata yarım havuç peynir ve 4 adet zeytin yeşil çay ara ögün. kivi ögle. sebze haşlama yogurt akşam tavuk sote 2 lt su içildi spor. 70 mekik 2 dk plank

SANIRIM GÜNÜN EN GÜZEL MENÜSÜ BUDUR

SABAH
1 kayısı ve sıcak su (su ıcınde bekletıp ıcıp yıyorum)
haşlanmış yumurta
peynir
çörek otu
yesıllık

OGLE
kırmızı bıber kozlenmıs yoğurt salatası

ARA
diyet muffin (hındıstan cevızı sekerı tam buğday unu hındıstan cevızı yağından yapılmış

ARA
maalesef pasta

aksam yapmadım onun yerine lor peyniri almıştım onun tadına baktım bi de eşimin yemeğinden 1 kaşık aldım

SU
2.5 LİTRE

SPOR
leslie 2 mil

Tabiki canım

Menüm

Sabah 11:30
1 çok buğdaylı ekmeğe kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta, 4-5 çatal kızartma küp patates, 1 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık, zeytin,çay

Akşam yok. Ceza verdim kendime.

Uyumadan yarın saat önce : Yoğurt kürü yicem

Su: 2 lt ( uyuyana kadar 3lt yapıcam)
Spor:
500 ip
75 mekik (31 günlük mekik programı 2. Gün)
30 dk zumba
11 dk tempolu yürüyüş ( yağmur ve rüzgardan geri dönmek zorunda kaldım eve )

Menün gayet güzel canım
Su ne kadar içtin?

Merhaba
Menum

Sabah
Ceyrek ekmek.arasi peynir 300 kcal
2 salatalik 20 kcal

Ogle
Tavuklu bulgur pilavi 500 kcal
Yogurt 50 kcal
Findik 100.kcal

Aksam
Mantar sote 150 kcal
Tavukli pilav 500 kcal
Yogurt 50 kcal
1670 kcal
Spor bisiklet 300 kcal
Kahvaltı çok zayıf canım.daha çeşitli yesen süper olur

Bu spora göre menün az gibi geldi bana canım.sporunun maşallahı var süper ya yarısını bize yollasan

Akşam yediklerinin mazareti varmış.sıkıntı yok yarınki menüne bakarım bugünü saymayalım canım

sabah. 1 dilim çavdar ekmegi yumurta yarım salata yarım havuç peynir ve 4 adet zeytin yeşil çay ara ögün. kivi ögle. sebze haşlama yogurt akşam tavuk sote 2 lt su içildi spor. 70 mekik 2 dk plank
Çoook iyi bir menü.sabaha kesin eksilirsin canım

Canım sık sık yemek bana hiç iyi gelmiyor.sende nasıl etki yapıyor? .Aslında cıss bir şey yememmişsin de çok sık olmuş araları
Menün iyiymiş canım.kesin ama kesin eksi görürsün sabaha .
Aldık en son mecbur kaldı :) ama ben begenmedım lahmacun cok yemem senede iki kere denk gelirse oda ben hamburgercıyım
Ayy bnde hamburgerciydim amaa çook eskide kaldı.şu ana ağzıma bile sürmem hele ki burger king ve mcdonalds.oğluş isterse büyüynce evde yaparım en kötü

Aynen vallaha aynı nerdeyse :) zaten boyun da 1.63 çıkıyo bazen tam çözemedim. Bu kilolarda ben takılıyorum hep veremiyorum sanki kilo inşallah vericez inanıyorum
Vericez canım.ben en son ne zaman 55tim bilmiyorum.ama olmak için ne yapmalıyız hepsini biliyoruz

Hamburger cıssss... İnanır mısın hiç tadına bile bakmadın ömrümde hamburgerin.
Ay inanmıyorum anka.çok şanslısın bence

Canım bence salata türü bişey yemelisin.zaten sabahki yediğini sporla fazla fazla yakmışsın.ya da yoğurt içine bişeyler ekle kuru meyve badem fındık yulaf fln..

canım spor da güzelmiş

akşam bir şeyler olsa mıydı pek az geldi bana ama?

Canım öğle yemeği de mi yemedin ay sen kendini aç mı bırakıyorsun bir de spor yapmışsın bayaa dikkat et tansiyonun düşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…