Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canım tavuklu pilav çekti ama ne kadar çok kalorisi öyle. Çok uzun zamandır pilav ve tavuk yemedim.Merhaba
Menum
Sabah
Ceyrek ekmek.arasi peynir 300 kcal
2 salatalik 20 kcal
Ogle
Tavuklu bulgur pilavi 500 kcal
Yogurt 50 kcal
Findik 100.kcal
Aksam
Mantar sote 150 kcal
Tavukli pilav 500 kcal
Yogurt 50 kcal
1670 kcal
Spor bisiklet 300 kcal
Canım hep böyle mi olacak menuler bu güne özel mi. Bana hiç besleyici gelmedi maalesef. Biber kavurması nasıl oluyor.Kahvaltı 8.45
2yk yulaf ezmesi 2 kayısı 1 çb sut ile lapa
Öğlen
3 Yk lor peyniri 8 adet dut
Ara 2 küçük salatalik ayran
Aksam yemeği 18.30
Domatesli biber kavurması
Bir kase yoğurt
Bir kase limonlu yeşil salata
İçecek olarak 2 kahve limonlu soda
Simdilik 1 buçuk litre oldu su gece yazsam olur mu tamamladığında.
12 km yürüyüş ve 40 mekik
ilk gün olduğu için boyle sanırım pek ac hissetmedim kendimi çok az zeytin yagi ile tost makinesinde yaptım üzerine domates sosluCanım hep böyle mi olacak menuler bu güne özel mi. Bana hiç besleyici gelmedi maalesef. Biber kavurması nasıl oluyor.
Menünü çok sevdim afiyt olsunMerhaba
Menum
Sabah
Ceyrek ekmek.arasi peynir 300 kcal
2 salatalik 20 kcal
Ogle
Tavuklu bulgur pilavi 500 kcal
Yogurt 50 kcal
Findik 100.kcal
Aksam
Mantar sote 150 kcal
Tavukli pilav 500 kcal
Yogurt 50 kcal
1670 kcal
Spor bisiklet 300 kcal
Spor da olursa menün sağlıklı olmuş benceKizlar ben de yazatim menu mu
Savah
Tam bugday unuyla krep yapdim 3 tqne yedim
1.5kk peynir
10 zeytin
Ara
Yulaf lapasi{ icinde fistik sekerli vanilin gun kurusu kayisi kuru ùzūm vardi }
Öglrn
Yogurtlu ispanak
Kivircik 3 yemek kasigi tavuk sote
Ara
Kendi yaptigim lor peynirinden yedim tadi cok guzel olmus yaa kendimi zor tuttum tabagin dibini goruyodum az kala
Aksam
Yogurt ispanak (cok yaptim ispanagi yarinada yerim )
Ara
Ananas yedim
Kizlar bugun cok sik beslendim malesef yani aralar cok kisa oldu
Su 3 litre
Henuz spor yapmadim
Kız akşamı naptın öyleSabah 07.30 yoğurt kuru ve bir büyük bardak su
Ara öğün kuru dut kuru üzüm ve badem
Öğlen 12.00 bir tane meyveli kek ve bir bardak şekersiz çay
Akşam 17.30 kısır makarna salatası ve şehriyeli çorba (akşam menüsünde abarttım sanki)
Birazdan bisiklet kullanacam ve uyuyana kadar su şekersiz çay ve yeşil çay icicem
Diyete girdik bacııı dündü son kez abartma menüsü bu gün diyetteyizSabah 07.30 yoğurt kuru ve bir büyük bardak su
Ara öğün kuru dut kuru üzüm ve badem
Öğlen 12.00 bir tane meyveli kek ve bir bardak şekersiz çay
Akşam 17.30 kısır makarna salatası ve şehriyeli çorba (akşam menüsünde abarttım sanki)
Birazdan bisiklet kullanacam ve uyuyana kadar su şekersiz çay ve yeşil çay icicem
Kız akşamı naptın öyle
Diyete girdik bacııı dündü son kez abartma menüsü bu gün diyetteyiz
Aldınız mı bari elbiseyi... Lahmacunda sıkıntı yok canım ayda 2 kere bol salata ile yiyebilirsin.Bende yenı geldım ölüyorum yorgunluktan 4 saattir yürüyoruz :) bende yazayım
Sabah sporu leslie 1 mıl sonra bir dilim kepek ekmekle dolu dolu kahvaltı yumurta peynir domates salatalık seker siz çay
Öğlen :yemek yemiyorum kahvaltıyı gec yaptıgı mız için
Ara öğün Bı kaç hurma ceviz fındık
İkide carsıya cıktık ıkı tane lahmacun yedım ama tam 4 saattir yürüyoruz eltım elbise aradı beğenmedi bir turlu butun bursayı gezdik bu saatten sonra bısey yemem artık Bı tane keçiboynuzu gun kurusu birde slım Plus bitki çayı içeyim gun içinde 1 lt su ancak içtim onu bırbucuk yaparım uyuyana kadar benden bu kadar çok yoruldum valla
Okulda yemekhane yokmu cnm kotu olur Öyle insan hergün ne yiyeceğini bilemiyor gerçi bizim okulda vardı ama yedikten sonra acayip midemi agrıtıyordu ama epey yemişsin yalan yokOkula öğle yemegi için doyurucu bişeyler götürmeyince böyle oldu maalesef...