Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben bugün oğlumu şehir merkezine hastaneye götürecem çok inatçı bir ateşi var çünkü...
Yarın da yine samsun da sünnet ve ameliyat için randevumuz var. Tarih belli olacak bakalım dua edin kızlar
Canım benim oğluşuna Allahım şifa versin.sıkma canını.yavrucaklar çabuk iyi oluyor.mesajlardan okudum bende.testisler için 2 yaşı beklemek lazım diyor doktorlar.ama yine de ihmal etmemek lazım canım.rabbim yardımcısı olsun kuzucuğun.dualarım seninle

Ohh ne güzel bende pazara gitmek istiyorum eşime söyledim bakalım fırsat bulursam gelirim dedi... İnşallah giderim baya da uzak yuruyuş de olur.
Bizim salı perşembe ve cumartesi pazar oluyor inş bende yarın gıdıcem bol bol domates salatalık yeşillik meyve alıcam

1 ay sonra kvnin yazlığına gideceğim kilo vermezsem çatlarım yâri o derece asim var ama motivasyon eksikliği daha çok sanırım bendeki. Bir de masabaşı iş hareket edemiyorum çok Fazla. Ama bugün 10 tur yürüyüş hedefim var bebeğimi uyutur uyutmaz dışarıya atacağım kendmi

daha çok paylaşım yapmaya çalış. bir de oğunlerde daha besleyici doyurucu yersen daha az açlık hissedersin daha krarlı devam edersin. (ne kadar çok daha yazmışım )

Kızla dün börülce salatası yaptım ve tüm akşam tok tuttu tavsiye ediyorum bu akşam da yanına et koyup öyle deneyeceğim ama 7 den önce yemem lazım zamanla yarışıyorum resmen ya zaten eve 6.30 da gireceğim
Bu arada şimdiye kadar 1 tl su içtim
Bir de detox suyu içtim sabah kalkınca aç karnına

Özū nerde satiliyor canim hic gormedim.
Bu sefer icine hakiki 1 tatli kasigi pekmez koyayim bari
Canım karışımı okuyamadım ama fırına vereceksen pekmez ve balın yüksek ısılarda yapısı bozuluyor o yüzden kullanmayı tavsiye etmiyorlar ama agave şurubu diye bir şurup var onu tavsiye ediyorlar fakat diyet için ne kadar uygun emin değilim

1-Günaydın arkafaşlar ben kahvaltı yapamafım.ama iki kaşık yulaf kepekli yarım bardak süy içtim.birazdan ara öğün olarak bir hurma ve iki ceviz yicem.sizce iyi midir
Canım hurma kan şekerini dengeliyor ama şekeri bol ceviz de yağlı tohum.
Bence tarçınlı bir yağsız süt iç hem tok tutsun
Veya akşam yemeğini hafif geçir çorba salata gibi

Senin bebi küçükmus. Benimki 1.5 yaşında. Hasta oldugumda her ilacı kullanabiliyorum artık. Zaten günde 3-4 kere emziriyorum artık.
Ay ne güzel ben bir ağrı kesici bile alamıyorum öfff
Benim de 1 yaşında ve hala deli gibi emmek istiyor.
Ben Yeşilçayı bıraktığımdan beri kilo alıyorum bence. Muhteşem bir detox hamileyken bıraktım ama şimdi yavaş yavaş içmeye başladım.
Siyah çay da kansızlık yapıyor neden sınır koymuyorlar siyah çaya da anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…