verirsin inşallah canım. nasıl oldun sen tamamen iyileştin mi. iyileştiysen spor yaparız beraber uçar gider kilolarAhhh 6 kilo verebilcegimi bilsem :)
Durdu benim kilo sabitlendi 3 versem opup basima koycam hesabi belko sasirtirim bende metoyu kopya cekim sizden.
Akrep fevriliğidir osonradan duştu jeton duzelttim mesajı ama yetişememişim
gruba ilk geldiğindeki kilonu alıyoruz canım. cuma kilona gore farkı hesaplayıp güncelleyeceğiz.Allaaaaahhh coşmuş buralar. Dün hiç giremedim buraya, öğlen dışarıda biiiir güzel kahvaltı yaptım yedim de yedim ne güzeldi ahhbayadır böyle kahvaltı yapmıyordum. Akşam da uzuuuun zaman sonra içmeye gittik akşam yemeği yemedim mezelerden tırtıkladım birazcık. Sağlıksız oldu spor da yapamadım nasıl mutsuz oldum. Pazartesinin başlangıç kabul edilmesi işime geldi yani.
KaptanAnka bu sabah tartıldım 59.9 çıktım benim kilo güncellenmesi falan gerekiyorsa aklında olsun yalan olmasın sonra ama gruba başlangıç tarihimde 61.5 tim
Veeee hayırlı uğurlu olsun grubumuz.
Kızlar bu arada spor için zumba falan yapanlar varsa brn bişey keşfettim zumbadan daha zevkli ve çok daha fazla yoruyor "combat fitness dance" deneyin derim.
Ay çok konuştum yiter
Oooohhhh oooohhhh yaşasıngruba ilk geldiğindeki kilonu alıyoruz canım. cuma kilona gore farkı hesaplayıp güncelleyeceğiz.
Bi de tabloda gruba geliş tarihim 05.07.2017 yazıyor bikaç kişinşn daha. Şimdi git de temmuzda gel mi diyorsungruba ilk geldiğindeki kilonu alıyoruz canım. cuma kilona gore farkı hesaplayıp güncelleyeceğiz.
oyle mi yapmışımBi de tabloda gruba geliş tarihim 05.07.2017 yazıyor bikaç kişinşn daha. Şimdi git de temmuzda gel mi diyorsun
Yok kız buralardayım adım atmam bi yereoyle mi yapmışımhemen düzeltiyorum gitme sakın bi yere
Boy 175 hedef 80.. inşallah atılmam burdan :))Arkadaşlar listede unuttuğum ya da yanlış yazdığım varsa lütfen bildirin düzelteyim.Korhilalp seni bilgileri göremedim sanırım yazar mısın rica etsem.
kurallar basit canım yaa kovulmazsın.Boy 175 hedef 80.. inşallah atılmam burdan :))
düzelttim bak bakim olmuş mu..Yok kız buralardayım adım atmam bi yere
Coooookkurallar basit canım yaa kovulmazsın.
Eveet olmuş, iki kişinin katılım tarihi de 2016 olmuş bi dedüzelttim bak bakim olmuş mu..
ucunda mankenleri çatlatmak var amaCoooooksabahtan beri okuyorum okuyorum okuyorum
Doğru soze denirucunda mankenleri çatlatmak var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?