Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ahhh 6 kilo verebilcegimi bilsem :)
Durdu benim kilo sabitlendi 3 versem opup basima koycam hesabi belko sasirtirim bende metoyu kopya cekim sizden.
verirsin inşallah canım. nasıl oldun sen tamamen iyileştin mi. iyileştiysen spor yaparız beraber uçar gider kilolar tabii cheese kek de yememiz lazım

Allaaaaahhh coşmuş buralar. Dün hiç giremedim buraya, öğlen dışarıda biiiir güzel kahvaltı yaptım yedim de yedim ne güzeldi ahh bayadır böyle kahvaltı yapmıyordum. Akşam da uzuuuun zaman sonra içmeye gittik akşam yemeği yemedim mezelerden tırtıkladım birazcık. Sağlıksız oldu spor da yapamadım nasıl mutsuz oldum. Pazartesinin başlangıç kabul edilmesi işime geldi yani.

Kaptan Anka bu sabah tartıldım 59.9 çıktım benim kilo güncellenmesi falan gerekiyorsa aklında olsun yalan olmasın sonra ama gruba başlangıç tarihimde 61.5 tim

Veeee hayırlı uğurlu olsun grubumuz.

Kızlar bu arada spor için zumba falan yapanlar varsa brn bişey keşfettim zumbadan daha zevkli ve çok daha fazla yoruyor "combat fitness dance" deneyin derim.

Ay çok konuştum yiter

gruba ilk geldiğindeki kilonu alıyoruz canım. cuma kilona gore farkı hesaplayıp güncelleyeceğiz.

Arkdaşlar 27 kişi olmuşuz. yarışma gereği en fazla 15 kişi yarışabiliyor. ben 35 kişide alımı kapatıp 15 gün içinde en fazla kilo verenleri, duzenli menü paylaşıp düzenli takıma uürayanları alacağım listeye. 100 kişi de olsak her gün yoklama alacağım. kim kaç mesaj yazmış hesaplayacağım hadi bakalım gazamız mubarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…