Deme deme ya. Emzirmeyi bırakınca kaç kilo aldın canım.Dip not :beden eğitimi öğretmeniyım :) su anda kızımdan dolayı calışmıyorum dogumda aldığım 20 kiloyu verdım gecen ramazan 60 kiloydum ne olduysa emzirmeyı bırakınca oldu sahurda delı gibi yedım yattım ve sonuc
Canım sodalı ayranı nasıl tükettin aç karnına ve bir öğün için midogum yaptıktan sonra aldıgım kiloları veremedim 67 kiloydum daha sonra 1 ay kadar düzenli bi şekilde diyet yapıp 59 kiloya ulaştım ve ara verdim bir dahada başlayamadım yeniden alıyorum kiloları bende sodalı ayran çok işe yaramıştı midenizde sorun yoksa tavsiye ederim kızlar
Canım beni de yazar mısın boy 1.60 güncel kilo ve başlangıç kilo 62 hedef 54Arkadaşlar listede unuttuğum ya da yanlış yazdığım varsa lütfen bildirin düzelteyim. @Korhilalp seni bilgileri göremedim sanırım yazar mısın rica etsem.
Ya herkese basarilar diliyorum
Bende 3kilo vermek istiyorum
hedef kilom 55 canımteşekkur ederiz
çok teşekkur ederim ausencia sayende açtım
her zaman beklerim tatlım
teşekkur ederiz
bir de hedef kilo alayım canım
Anladim canim olsun sizi takip ederimCanim.emin değilim kaptan yazar yine ama en az 5 6 kilo fazlan olman gerekiyor
Aynen takıl sen muhabbete gel menulerini paylaş. Ama listeye girmek için en az 6 kilo olması lazım. Listeye girecekler 19 mayısta belli olacak.Anladim canim olsun sizi takip ederim
Yanlis yaptiklarimi ogrenirim
Ben de ankara :)Kizlar hangi sehirlerdeyiz
Ben ankara
Ben de 30 a geliyorum son 2 ay kaldıKizlar peki yaslar kac
Ben 30 yas 2 ayligim
ben de kasımda inşallah :)Ben de 30 a geliyorum son 2 ay kaldı
sabah aç karnına canım gece de yatmadan önce 2 ögübCanım sodalı ayranı nasıl tükettin aç karnına ve bir öğün için mi
Amanin akrep burcu musunyoksaben de kasımda inşallah :)
evet sen de mi akrep burcusunAmanin akrep burcu musunyoksa
Bende akrebim.akrep candırsakıncası mı var
Ahhh 6 kilo verebilcegimi bilsem :)Aynen takıl sen muhabbete gel menulerini paylaş. Ama listeye girmek için en az 6 kilo olması lazım. Listeye girecekler 19 mayısta belli olacak.
sonradan duştu jeton duzelttim mesajı ama yetişememişimBende akrebim.akrep candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?