- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
3 yemek kasıgı yogurt 1 dogal maden suyu yarım limon suyu karıstır sabah kahvaltısından yarım saat önce iç ve birde gece yatmadan önceSodali ayran ne canim, nasil yapicazve ne zaman icicez
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canımGünaydın kızlar. BENİM şimdi diyet yapmam mümkün değil ☺ bebişim olacak Rabbim bağışlarsa. Doğumdan sonraki kiloları vermek için katılırım anca ama ona da daha çoookkk var. Yolun başındayım. Size başarılar diliyorum. İnşallah sağlıklı bi şekilde fazlalıklardan kurtulursunuz ❤
Aaamin çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım
12. Takım hayırlı uğurlu olsuuun, 5. takımdan sevgiler
yesa canikom sen de mi burda başlıyorsun yoksaaaa?
Aaa tabii ki her zaman beklerim.Anka canım hayırlı uğurlu olsun gelip yazabilir miyiz izin var mı
Iyi yapmışsın canım, hayırlısı olsun. Benimki de icerde kaldı, gelmiyor :)Ayyyy aynen canim yaaaaaaa
Zaten bebem gelmiyor bazı zayıflayim dedim :)
Iyi yapmışsın canım, hayırlısı olsun. Benimki de icerde kaldı, gelmiyor :)
Evet iyi yapmışsın faydası olur kesinlikleHahahaha o da iyiymiş
Neyse zayıflarsam ve o zaman gelirse hamileliği. De rahat geçer diyor ve kendimi avutuyorum
Valla ben deneme süreci olmadan tırstım yalan yokBana kaptan demeyin ya
Kaptan yardimcisi deyin hatta 2 haftalik deneme süreşini geçersem deyin
Gecemezsem git be burdan deyin:)
Canım dün erken uyumuşum yazamadımArkadaşlar listede unuttuğum ya da yanlış yazdığım varsa lütfen bildirin düzelteyim.Korhilalp seni bilgileri göremedim sanırım yazar mısın rica etsem.
Boy 1.60 kilo 62 hedef kilo 54Arkadaşlar 1. Sayfadaki kurallar eski kurallar. Topik başkasınındı daha bu gün benim oldu. Kendi kurallarımızı koyacağız. Katılmak isteyenler boy kilo hedef kilo yazsın. 2 haftalık deneme süresi sonunda kilo verenler çok paylaşım yapanlar koyacağımız kurallara uyanlar listeye girecekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?