- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
kesinlikle öyle canım benim profilimi gördünüzmü kızlar hemen hırsa geldim takımımı yazdım kiloları daay üç harfli olduk ya hehehe üç sayılı üç haneli 99 u iple çekerim artık daha da ALLAH korusun 100 leri görmeyelim ...
off ben de sütçüimam kamu mezunuyum canım ahhh boğaziçinde memur olsam ben deboğaziçi tarih =)) oda olur valla
ben de 32 yaşındayım canım 3.5 senelik evli sizlerKizlar peki yaslar kac
Ben 30 yas 2 ayligim
Kizlar peki yaslar kac
Ben 30 yas 2 ayligim
off ben de sütçüimam kamu mezunuyum canım ahhh boğaziçinde memur olsam ben deinşallah olur gülüm onda da ablan olarak abbbbbbbbblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şu konular bitti dersin ben de sana sorarım cimcime ne çalıştın vallaha çok tembelim çok ne başarılı olduk ne kilo verdik ne de kocamızı kendimize aşık edebildik peşimden koşturacağım ersinimi görsün o bir zayıflayayım ondan sonra görür en büyük düşmanım kilolar
Ay bir kilo veriyorum hemen geri alıyorumabla biraz sıkarsan ilk kilolar patır patır gider diye umuyorum moralde önemli tabi
:)valla abla kim tutar seni =)))
Bende doğumdan sonra 102 ile başladım şu an 93 üm.. 3 ay falan oldu. . Az bıraksam hemen 94 95... bıktım ama.. en azından sık dişini 2 haneli rakamlara düş..Ay bir kilo veriyorum hemen geri alıyorum
Allah bagislasin gülüm amin8 senelik evliyim ben de 1.5 yasinda bir bebegim var
Hep o pilavdanYitir yaa.. Bütün zayıflama takımlarına çağrılıyorum.. alnımda mı yazıyo bu şişman diye
Allah bagislasin gülüm amin8 senelik evliyim ben de 1.5 yasinda bir bebegim var
Sorma. .Hep o pilavdan
Sanırım buraya yaxmakla katıldık.benim de hiç bilgim yok açıkçasıbende katılmak istiyorum ne yapmam lazım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?