Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

inşallah olur abla çocuğunuda sağlıklı bir şekilde kucağın alamayı nasip etsin Rabbim =)
ay canım o günleri görürsem sitede hamişim diye her yere yazacağım çok üzülüyorum bugün çok dua ettim ağlıyorum insanların çenesi susmuyor aha bayram geliyor yine konu bebeğe gelecek önce atanamadın memur olamadın dediler sonra kilo sonra şimdi de bebeğim olmuyor diye konuşuyorlar kpss ye de çalışmaya başladım ALLAH herkesin muradını hayırlarla nasip eder inşallah ama bu kilolar yüzünden ne çirkinliğim kaldı ne de konuşulmadık mevzu utanç meselesine dönüyor kilolar insanın hayatında

ay bende ankaralı arkadaş bulamıyordum ya gerçi 2 tane buldum :) ikisiyle de tanıştım tabii kiloları da verirsek verelim parti piknik yapalım :)
Yapalim valla kizz hatta kilolar biraz gitsin sinrasjnda toplasip ortak bir alanda sohbet ede ede yuruyusumjzude yapariz

Yapalim valla kizz hatta kilolar biraz gitsin sinrasjnda toplasip ortak bir alanda sohbet ede ede yuruyusumjzude yapariz
ne iyi olur gerçekten de ya ...
birbirimizi motive edelim kızlar gerçekten de ben 82 kilo ile evlendim sonrasında işte hormon ilaçları falan şiştim veremedim

kızlarrr merhaba bende 1 aydır kendi çapımda diyet yapıyorum...çay ve kahve şekersiz içiyorum zaten..fazla ekmek tüketmiyorum.Eskisi gibi hamur işleri yapmıyorum ve satın almıyorum.Eskiden ara öğülerde küçük kekler yerdim artık yok.Fırsat bulursam yürüyorum.Daha çok et türevleri ve meyve ağırlıklı şeyler tüketiyorum

bizde başkası demesin hastalığı var hepimizde Allah korusun yiyecek ekmek içiçek suyu varsa gelir ben bile öğrenci halimle evlenmek istemiyorum ama çok çocuk istiyorumm nasıl hemde Rabbim gönlünüze göre versin sınavda başarılar =)) bende lys ye gircem haziranda bakalım

Canim insanlar elestirmegi acik adamayi pek seviyolar art niyetlileri cikar hayafindan ben òyle yaptim valla kafam rahatladi
Kilo gider bu sefer baska yerden vurmaya calisirlar

ben de kpss çalışıyorum sınavlarda da birbirimizi hırslandıralım kuzum inşallah istediğin bölümü kazanırsın hangi bölümü istiyorsun

Canim insanlar elestirmegi acik adamayi pek seviyolar art niyetlileri cikar hayafindan ben òyle yaptim valla kafam rahatladi
Kilo gider bu sefer baska yerden vurmaya calisirlar
kesinlikle öyle canım benim profilimi gördünüzmü kızlar hemen hırsa geldim takımımı yazdım kiloları da ay üç harfli olduk ya hehehe üç sayılı üç haneli 99 u iple çekerim artık daha da ALLAH korusun 100 leri görmeyelim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…