ay bende ankaralı arkadaş bulamıyordum ya gerçi 2 tane buldum :) ikisiyle de tanıştım tabii kiloları da verirsek verelim parti piknik yapalım :)
tablo yapılacaksa eğer benim kilo 102 boy 168 hedef ilk önce 80 kilo
piknik
ay canım o günleri görürsem sitede hamişim diye her yere yazacağıminşallah olur abla çocuğunuda sağlıklı bir şekilde kucağın alamayı nasip etsin Rabbim =)
evet evet piknik çok güzel olur canım kaptan sen misin ?piknik
Bence deherkes angaralı kiloları verirsek parti verelim =)))
Yapalim valla kizz hatta kilolar biraz gitsin sinrasjnda toplasip ortak bir alanda sohbet ede ede yuruyusumjzude yaparizay bende ankaralı arkadaş bulamıyordum ya gerçi 2 tane buldum :) ikisiyle de tanıştım tabii kiloları da verirsek verelim parti piknik yapalım :)
ne iyi olur gerçekten de ya ...Yapalim valla kizz hatta kilolar biraz gitsin sinrasjnda toplasip ortak bir alanda sohbet ede ede yuruyusumjzude yapariz
ay canım o günleri görürsem sitede hamişim diye her yere yazacağımçok üzülüyorum bugün çok dua ettim ağlıyorum insanların çenesi susmuyor aha bayram geliyor yine konu bebeğe gelecek önce atanamadın memur olamadın dediler sonra kilo sonra şimdi de bebeğim olmuyor diye konuşuyorlar kpss ye de çalışmaya başladım ALLAH herkesin muradını hayırlarla nasip eder inşallah ama bu kilolar yüzünden ne çirkinliğim kaldı ne de konuşulmadık mevzu utanç meselesine dönüyor kilolar insanın hayatında
Canim insanlar elestirmegi acik adamayi pek seviyolar art niyetlileri cikar hayafindan ben òyle yaptim valla kafam rahatladiay canım o günleri görürsem sitede hamişim diye her yere yazacağımçok üzülüyorum bugün çok dua ettim ağlıyorum insanların çenesi susmuyor aha bayram geliyor yine konu bebeğe gelecek önce atanamadın memur olamadın dediler sonra kilo sonra şimdi de bebeğim olmuyor diye konuşuyorlar kpss ye de çalışmaya başladım ALLAH herkesin muradını hayırlarla nasip eder inşallah ama bu kilolar yüzünden ne çirkinliğim kaldı ne de konuşulmadık mevzu utanç meselesine dönüyor kilolar insanın hayatında
Yok kiz kaptan ben değilim sizin gibi siradan vatandaşımevet evet piknik çok güzel olur canım kaptan sen misin ?
ben de kpss çalışıyorum sınavlarda da birbirimizi hırslandıralım kuzum inşallah istediğin bölümü kazanırsın hangi bölümü istiyorsunbizde başkası demesin hastalığı var hepimizde Allah korusun yiyecek ekmek içiçek suyu varsa gelir ben bile öğrenci halimle evlenmek istemiyorum ama çok çocuk istiyorumm nasıl hemdeRabbim gönlünüze göre versin sınavda başarılar =)) bende lys ye gircem haziranda bakalım
ben de kpss çalışıyorum sınavlarda da birbirimizi hırslandıralım kuzum inşallah istediğin bölümü kazanırsın hangi bölümü istiyorsun
kesinlikle öyle canım benim profilimi gördünüzmü kızlar hemen hırsa geldim takımımı yazdım kiloları daCanim insanlar elestirmegi acik adamayi pek seviyolar art niyetlileri cikar hayafindan ben òyle yaptim valla kafam rahatladi
Kilo gider bu sefer baska yerden vurmaya calisirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?