Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hadi rastgele kaptan umarım hepimize bol bol eksi getirir 12.takım

Gun boyu cok guzl gittim kizlar aksam esimle tartistik yoktan yere su an kusus konusmuyoruz

Ben de sinirden mi mutlu olma isteginden midir bilmiyorum yedim de yedim su saate kadar
Bir larca cikolata ceviz yedim bir avuc kagisi yedim bir avuc badem yedim 2 avuc susamli cubuk kraker yedim 6 7 tane sz kalsin cizi paketinide aciyodum

Offfff ayni problem bende de var esimle tartisinca bogazim durmuyor ozellikle cikolata ama sanki bilerek yaptigini dusunuyorum ben kilo alayim diye pek fesatim heralde

Offfff ayni problem bende de var esimle tartisinca bogazim durmuyor ozellikle cikolata ama sanki bilerek yaptigini dusunuyorum ben kilo alayim diye pek fesatim heralde
Siliy cok hossun canim gūldūrdun beni

Tutmasam kendimi daha neler neler yerim canimin sıkkınlindan

Evet ilk sayfadakiler
okudum kuralları ben de kilo veremiyorum bir yandan 3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum çok üzülüyorum zaten bir hırs olmuyor kilo konusunda da..
şimdi kilomuzu falan yazalım mı hangi bilgileri vereceğiz şimdi pazartesi mi başlıyor

Ben de katilmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…