Hadi rastgele kaptan12.TAKIM KAPTANI : anka_misali
12. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
12.TAKIM KURALLARI:
*her uye gunluk en az 5 kez paylasım yapmak durumundadır yanı gunde en az 5 mesaj yazacaktır.mazeretı oldugu durumlarda belırtecektır.ve her mesajın baslık kısmına yazdıgı mesaj sayısını belırtecektır ornegın 1-2-3 seklınde ve her hafta mesaj sayısı kontrol edılecek 1 ay yanı 4 hafta boyunca 2 kez 5 mesajın altında kalan uye uyarı alacaktır 3 kez 5 mesajın altında kalan uye 2 hafta boyunca paylasım yetersızlıgı cezası olarak takım lıstesıne dahıl edılmeyecektır.
*her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır ve saat 12 den sonra kı bıldırımler dıkkate alınmayacaktır ve bıldırım yapmadı ıbaresı dusulecektır.
*cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.
*2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.
*hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaklardır.
*1 hafta boyunca mazeretsız menu paylasımında bulunmayanlar uyarı alacaktır.2.kez aynı uyarıyı alanlar gene 2 hafta boyunca bıldırım lıstesınden uzak tutulacaktır.
*2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.
*ıstısnasız herkes hergun paylasılan menulere yorumlayacaktır.ve takım arkadasının kacamakalrını ve eksıkelrını degerlendırıp fıkır verecektır.1 hafta boyunca arkadasının menusunu yorumlamayan uyelerın menulerı aynı sekılde 1 hafta boyunca yorumlanmayacaktır.
*herhangi bir uye 1 hafta boyunca mazeretsiz paylasım yetersızlıgınde bulundugu halde cuma gunu bıldırım yapmazsa uyarı alacaktır ve aynı seyı ıkıncı kez tekrarlarsa takım dısı edılecektır.1.uyarısını aldıgında ceza olarak devamında gelen haftada dıger uyeler paylasımalrını sayı belırtmeden yapacaklar.ve uyarı alan uye persembe gunu tum hafta kımın ne kadar mesaj yazdıgını tek tek sayıp rapor edecek
Heh cok iyi sevindim.Kurallara şimdi baktım çok katı gerçeken.uyarsak kesin ineriz dilediğimiz kilolara.bnde 15 günlük deneme süresince burdayım canım @anka_misali ye söyledim bakalım kabul ederse ve başarabilirsem tabii bnde 12.takımlı olurum
Her mesajda bi harf
A
B
C
D
Offfff ayni problem bende de var esimle tartisinca bogazim durmuyor ozellikle cikolata ama sanki bilerek yaptigini dusunuyorum ben kilo alayim diye pek fesatim heraldeGun boyu cok guzl gittim kizlar aksam esimle tartistik yoktan yere su an kusus konusmuyoruz
Ben de sinirden mi mutlu olma isteginden midir bilmiyorum yedim de yedim su saate kadar
Bir larca cikolata ceviz yedim bir avuc kagisi yedim bir avuc badem yedim 2 avuc susamli cubuk kraker yedim 6 7 tane sz kalsin cizi paketinide aciyodum
Evet ilk sayfadakilerkurallar ilk sayfadkiler değil mi ? ben biraz fransız kaldım
Siliy cok hossun canim gūldūrdun beniOfffff ayni problem bende de var esimle tartisinca bogazim durmuyor ozellikle cikolata ama sanki bilerek yaptigini dusunuyorum ben kilo alayim diye pek fesatim heralde
Aynen vallahi bende :)Siliy cok hossun canim gūldūrdun beni
Tutmasam kendimi daha neler neler yerim canimin sıkkınlindan
okudum kuralları ben de kilo veremiyorum bir yandan 3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorumEvet ilk sayfadakiler
okudum kuralları ben de kilo veremiyorum bir yandan 3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorumçok üzülüyorum zaten bir hırs olmuyor kilo konusunda da..
şimdi kilomuzu falan yazalım mı hangi bilgileri vereceğiz şimdi pazartesi mi başlıyor
Kizlar hangi sehirlerdeyiz
Ben ankara
Ben de katilmak istiyorum.12.TAKIM KAPTANI : anka_misali
12. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
12.TAKIM KURALLARI:
*her uye gunluk en az 5 kez paylasım yapmak durumundadır yanı gunde en az 5 mesaj yazacaktır.mazeretı oldugu durumlarda belırtecektır.ve her mesajın baslık kısmına yazdıgı mesaj sayısını belırtecektır ornegın 1-2-3 seklınde ve her hafta mesaj sayısı kontrol edılecek 1 ay yanı 4 hafta boyunca 2 kez 5 mesajın altında kalan uye uyarı alacaktır 3 kez 5 mesajın altında kalan uye 2 hafta boyunca paylasım yetersızlıgı cezası olarak takım lıstesıne dahıl edılmeyecektır.
*her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır ve saat 12 den sonra kı bıldırımler dıkkate alınmayacaktır ve bıldırım yapmadı ıbaresı dusulecektır.
*cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.
*2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.
*hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaklardır.
*1 hafta boyunca mazeretsız menu paylasımında bulunmayanlar uyarı alacaktır.2.kez aynı uyarıyı alanlar gene 2 hafta boyunca bıldırım lıstesınden uzak tutulacaktır.
*2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.
*ıstısnasız herkes hergun paylasılan menulere yorumlayacaktır.ve takım arkadasının kacamakalrını ve eksıkelrını degerlendırıp fıkır verecektır.1 hafta boyunca arkadasının menusunu yorumlamayan uyelerın menulerı aynı sekılde 1 hafta boyunca yorumlanmayacaktır.
*herhangi bir uye 1 hafta boyunca mazeretsiz paylasım yetersızlıgınde bulundugu halde cuma gunu bıldırım yapmazsa uyarı alacaktır ve aynı seyı ıkıncı kez tekrarlarsa takım dısı edılecektır.1.uyarısını aldıgında ceza olarak devamında gelen haftada dıger uyeler paylasımalrını sayı belırtmeden yapacaklar.ve uyarı alan uye persembe gunu tum hafta kımın ne kadar mesaj yazdıgını tek tek sayıp rapor edecek
ben de ankara canım :)Kizlar hangi sehirlerdeyiz
Ben ankara
Ben de :)ben de ankara canım :)
Ben de :)
ay bende ankaralı arkadaş bulamıyordum ya gerçi 2 tane buldum :) ikisiyle de tanıştım tabii kiloları da verirsek verelim parti piknik yapalım :)Ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?