- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünkü menüm:
Sabah 10
1 kaşarlı tost çavdar ekmeğine, çay
Öğlen 13:30
İslim kebabı bir parça
Salata
2 adet haşlanmış brüksel lahanası
2 kaşık yoğurt
Ara 15:30 Sade türk kahvesi
Ara 16:30 1 hurma
Akşam 20:00
1 yeşil elma
Gece uyumadan yarım saat önce yoğurt+limon+pulbiber kürü yicem
Su: 3 lt şimdilik, uyuyana kadar 4 lt olur
Aa stepperı olan biri sonunda bende de var aslında da kimse bulamadım arkadaş her gün beraber yapalım senle.Mayıs spor listesi
1. anka_misali: Leslie 3 mil
2 Sily : leslie 3 mil
3. MiuLego: 20 dk koşu, 20 dk yürüyüş, 500 ip, 10 dk eliptik, 20 dk stepper, 100 mekik, 50 squat
Akşam sporumu da ekleyip güncelledim kızlar
Bende 20 dakika dans ettim tempolu kizlar sporum bu
Aa stepperı olan biri sonunda bende de var aslında da kimse bulamadım arkadaş her gün beraber yapalım senle.
Aaaaa kahvaltı çok önemli ama. Uyandıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı yapman lazım ki metabolizman çalışsın. Yoksa yavaşlar kıtlık alarmına girer.Yapalım yapalım bayılıyorum ben ona tv izlerken yapıyorum vakit de geçiyor.
Canım sabahları çocukluğumdan beri erken saatte yiyemem öğle yemeğine kadar hiçbişey yemiyordum yeni yeni kendimi alıştırdım sabah işyerinde tost yapıyorum kendime. Bu bile mucize benim için ama hafta sonu geç saatte kahvaltı yapıyorum o zaman mis gibi kahvaltı yapıyorum. Bugün bilerek akşam yemeği yemedim kilom sanki düşmüyor sabitlendi arada böyle akşam öğünü atlıyorum. Yoğurt kürünü yedim en azından akşam. Ama genelde sebze yiyorum akşamları.
O düzene sokmaya çalışcam kendimi inşallah başarırımAaaaa kahvaltı çok önemli ama. Uyandıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı yapman lazım ki metabolizman çalışsın. Yoksa yavaşlar kıtlık alarmına girer.
Mayıs spor listesi
1. anka_misali: Leslie 3 mil
2 Sily : leslie 3 mil
3. MiuLego: 20 dk koşu, 20 dk yürüyüş, 500 ip, 10 dk eliptik, 20 dk stepper, 100 mekik, 50 squat
eylul7158eylul 20dakika dans
Evet burasi nasil bir gurup ben girmeyim yapamam diyen arkadaslarin yorumlari var.Anka hayırlı uğurlu olsun canım. Bol eksiler güzel mezuniyetler getirsin inşallah deneme süreci nasıl oluyor grupça kilo verirsek mi kabul olacak. Yoksa aktiflige mi bağlı.
Valla ben bakiyorum okuyorum da telefonu sarja taktim anca gelip gidip bakabiliyorum bi de hizli sarj olmuyo yarim saattir bekliyorumherkesler nerde acabaaaa
Ayyy dikkat et canım ya geçmiş olsunBen temizlik yapıyorum çamaşır suyunu da çok kaçırmışım migrenim tuttu
Canım sen yemek pişirmeyi sunmayı fln seviyorsun anlaşılan.her yemek fotosu çoook lezzetli görünüyor.eline sağlık.afiyet olsun menünde gayet dengeli olmuş.ev temizlemekte tüm kaslara hitap etmiyor ama ciddi kalori harcatıyor..Kkzlar sabah
1.5 dilim ekmek tam bugday kizarmis
Yumurta salatasi
Zeytin
Peynir
Kucuk bir avuc kabak cekirdegi ve yer fistigi yedim epeydir canim cekiyodu
Oglen Eki Görüntüle 1992229 samayin ki altinda manti var karnabahar var
Aksam yine bundan yerim yada tavuk izgara yiyecegim kizlar sipor yapamadim ama cam sildim ev temizledim 1.5litre su ictim yatana kadar 3 litre olur
Spor HARİKA ya maşallah..haftasonu büyük başarı bu spor..hiç kaçamaksız süper bir menü.karatay mı yapıyorsun canım?Kizlaaar nerdesiniz
Bugünkü menüm sırasıyla ;
Sabah 8:30
Iki büyük bardak su,
Tereyagda pismis peynirli bir yumurta,
Maydonoz, salatalık, domates, biber, 3 zeytin
Ara öğün, bir buçuk litre su
Aksam 15;30
Haslanmis tavuk +yeşillik ler ile salata üzerine yoğurt ilaveli
Yatana kadarda en az bir lt su,
SPOR
3mil leslie
20 mekik
10dk ip atlama
15 dk zumba .
SEVGİLER :)
Çom iyi canım.Bende karatay yapıyorum.ilk zaman çok sıkı devam ediyordum.şu an ara ara kaçamaklarımoluyor maalesef o da artıya neden oluyor tabiEvet canim karatay. esim çocuklar la ilgilenince daha iyi değerlendirebiliyorum