• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ne yaptın canım spor olarak. Tebrik ederim güzel vermişsin. Kalan kiloları da beraber vereceğiz inşallah :KK9:
Valla öğle arası bir saate sıkıştırdığım şunlar oldu:

20 dk yürüyüş
20 dk koşu
500 ip :spor:
10 dk eliptik

Öldüm ama. Tabi sonra yemek yemenin mutluluğuyla yorulduğumu unuttum.
Ama akşam da spor yapıcam daha :halay:

Geri kalanı beraber keyifle veririz inşallah :nazar: Kendim diyet yapınca kaçamak yapıyorum ama burada olursam yapmam :KK12: oh mis

Valla öğle arası bir saate sıkıştırdığım şunlar oldu:

20 dk yürüyüş
20 dk koşu
500 ip :spor:
10 dk eliptik

Öldüm ama. Tabi sonra yemek yemenin mutluluğuyla yorulduğumu unuttum.
Ama akşam da spor yapıcam daha :halay:

Geri kalanı beraber keyifle veririz inşallah :nazar: Kendim diyet yapınca kaçamak yapıyorum ama burada olursam yapmam :KK12: oh mis
Evet haftada 2 kaçamak yapana ceza vericem

20170505_144104.jpg
öglen yemegim kizlar icerisinde bir kabak dereotu bir kibrit kutusu peynir 2 yumurta 2 tatli kasigi ya 5 tatli kasigi tam bugday unu var 6 dilim cikti ben 3 dilim yedim

Eki Görüntüle 1991894 Gözümğn önünde işyerinde bunları kesip yiyecekler şimdi :( diren kızım Miu

Grubuz dediysek aynı işkenceyi çekmemiz gerekmiyor bize niye gosteriyon :D

En gec kacta sonlandirip bildiri yapalım acaba
Spor için bu günün sporunu en geç yarın 9 a kadar ekleyebilirsin. Cuma günleri en geç 15,00 e kadar kilo bildirimleri bitmeli.

Cilekli cooooook guzel duruyooooo :KK53:

Onune bak önüne:sopa:

Ben de bugün iki cay fincaniyla türk kahvesi içtim, sabah haslanmis yumurta yedim iki tane malum faydali yagsiz kahvaltiliklar peynir zeytin yesillik domt slt vs 3 gibi de haşlanmış tavuklu yeşil salata bol limonlu yaninda yoğurt , 2.5 lt su devami var daha, sporda 3 mil lesli, yarim saat zumba, yatmadan da bi 20 mekik cekip yatarim , öğünlerim 2 tane ,

Back