Afiyet olsunnnEki Görüntüle 1991922 aksam yemegim buharda haslanmis karnabahar yigurtlu
Iglen komsuda kahve ictim dibek cok zorlafilar tatli ye diye yemedim
Bir de arada 10tane badem gedim
Duger ara ogunumde de kefir ictim bir bardak 2 ceviz yedim
Çok fena sınanıyorum, bi de sürekli birileri yurt dışına gidiyor hep de çikolata getiriyorlar oralardan. Allllaaaaaah diyorumAyy bu neeee senin isin daha zor bacim
Spor listemize sen de ekle canım yaptığın sporlarıÇok fena sınanıyorum, bi de sürekli birileri yurt dışına gidiyor hep de çikolata getiriyorlar oralardan. Allllaaaaaah diyorum(
Teşekkkürler iyiyiz sanırım kilolar gitmeye başlasın eksiler gelsin daha iyi oluruz inşallah12.Takım Merhaba nasılsınız ? Takımınız hayırlı uğurlu olsun. Bol bol sağlıklı eksileriniz olsun inşBaşarılar dilerim
Kesinlikle canım listeye dahil olduktan sonra daha da çok azmedersiniz çabucak gider kilolar :)Teşekkkürler iyiyiz sanırım kilolar gitmeye başlasın eksiler gelsin daha iyi oluruz inşallah
Aminnnnnn gitsin ve bidaha gelmesinKesinlikle canım listeye dahil olduktan sonra daha da çok azmedersiniz çabucak gider kilolar :)
Ayy vallahi ne deyim yaa cokkk zorlanirdim benÇok fena sınanıyorum, bi de sürekli birileri yurt dışına gidiyor hep de çikolata getiriyorlar oralardan. Allllaaaaaah diyorum(
Canim kasar yerine beyaz peynir yada lor peyniriyle yaparsan daha iyi olur.Bugünkü menüm:
Sabah 10
1 kaşarlı tost çavdar ekmeğine, çay
Öğlen 13:30
İslim kebabı bir parça
Salata
2 adet haşlanmış brüksel lahanası
2 kaşık yoğurt
Ara 15:30 Sade türk kahvesi
Ara 16:30 1 hurma
Akşam 20:00
1 yeşil elma
Gece uyumadan yarım saat önce yoğurt+limon+pulbiber kürü yicem
Su: 3 lt şimdilik, uyuyana kadar 4 lt olur
Ben de aksamlari yatmadan önce bir sise maden suyu, kirmizi pul biber, limon yapip içiyorum yoğurtla karıştırarak daha iyi gidiyor tavsiye ederimBugünkü menüm:
Sabah 10
1 kaşarlı tost çavdar ekmeğine, çay
Öğlen 13:30
İslim kebabı bir parça
Salata
2 adet haşlanmış brüksel lahanası
2 kaşık yoğurt
Ara 15:30 Sade türk kahvesi
Ara 16:30 1 hurma
Akşam 20:00
1 yeşil elma
Gece uyumadan yarım saat önce yoğurt+limon+pulbiber kürü yicem
Su: 3 lt şimdilik, uyuyana kadar 4 lt olur
Aynen eve asla almıyorum ben ama ablam abur cuburu dolduruyor oh çatır çatır da yiyor. Ama ben ı ıh. Biz yemicezAyy vallahi ne deyim yaa cokkk zorlanirdim ben
Simdi eve tatli almiyorum ki yemeyim yoksa gorunce dayanamiyorum
Haklısın canım kaşar bitti zaten light beyaz peynir alcam artık onla yapıcam mmmmmmhhhhhh nasıl açımCanim kasar yerine beyaz peynir yada lor peyniriyle yaparsan daha iyi olur.
Benim kasarun tarihi gececek evdecok kalorili diye yemiyorum
Baya sulu mu oluyor sodayla nasıl hepsini mi karıştırıyosun?Ben de aksamlari yatmadan önce bir sise maden suyu, kirmizi pul biber, limon yapip içiyorum yoğurtla karıştırarak daha iyi gidiyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?