Valla öğle arası bir saate sıkıştırdığım şunlar oldu:Ne yaptın canım spor olarak. Tebrik ederim güzel vermişsin. Kalan kiloları da beraber vereceğiz inşallah
Evet haftada 2 kaçamak yapana ceza vericemValla öğle arası bir saate sıkıştırdığım şunlar oldu:
20 dk yürüyüş
20 dk koşu
500 ip
10 dk eliptik
Öldüm ama. Tabi sonra yemek yemenin mutluluğuyla yorulduğumu unuttum.
Ama akşam da spor yapıcam daha
Geri kalanı beraber keyifle veririz inşallahKendim diyet yapınca kaçamak yapıyorum ama burada olursam yapmam oh mis
Doydun mu bununla çok azEki Görüntüle 1991841 öglen yemegim kizlar icerisinde bir kabak dereotu bir kibrit kutusu peynir 2 yumurta 2 tatli kasigi ya 5 tatli kasigi tam bugday unu var 6 dilim cikti ben 3 dilim yedim
Evettt başladık... Ben spor listesi tutup haftanın spor kraliçesini seçeceğimBende daha önce hiç katilmadim bugün basliyormuyuz menuleri sporlari yazmaya
Süper oleyEvettt başladık... Ben spor listesi tutup haftanın spor kraliçesini seçeceğim
En gec kacta sonlandirip bildiri yapalım acabaEvettt başladık... Ben spor listesi tutup haftanın spor kraliçesini seçeceğim
Cilekli cooooook guzel duruyoooooEki Görüntüle 1991894 Gözümğn önünde işyerinde bunları kesip yiyecekler şimdidiren kızım Miu
Eki Görüntüle 1991894 Gözümğn önünde işyerinde bunları kesip yiyecekler şimdidiren kızım Miu
Spor için bu günün sporunu en geç yarın 9 a kadar ekleyebilirsin. Cuma günleri en geç 15,00 e kadar kilo bildirimleri bitmeli.En gec kacta sonlandirip bildiri yapalım acaba
Cilekli cooooook guzel duruyooooo
Baktim ablaaaaa kizmaaaGrubuz dediysek aynı işkenceyi çekmemiz gerekmiyor bize niye gosteriyon
Spor için bu günün sporunu en geç yarın 9 a kadar ekleyebilirsin. Cuma günleri en geç 15,00 e kadar kilo bildirimleri bitmeli.
Onune bak önüne
Grubuz dediysek aynı işkenceyi çekmemiz gerekmiyor bize niye gosteriyon
İşte buuuuuuAcımı paylaşın diye, grupsak sevinç de acı da ortak olsun
Geçti gitti ay yediler şimdi göbüşleri yağ bağlıcak sadece gözümle yedim ben de çayla geçiştirdim
Doydum canimDoydun mu bununla çok az
Ayy bu neeee senin isin daha zor bacimEki Görüntüle 1991894 Gözümğn önünde işyerinde bunları kesip yiyecekler şimdidiren kızım Miu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?