Kızlar adınızın yanına kilo hedef ve boy ekleyin.
Anka_misali:kilo 60.9 hedef kilo: 57 boy :165
Yesa1 kilo: 54.6 hedef kilo 49 boy:1.57
Sily kilo: 68.4 hedef kilo: 60 boy 1.63
eylul7158eylul kilo 60 hedef kilo:55 boy160
Kilonu hedef kilonu ve boyunu yaz canım önce. Sonra da her gün menülerini paylaşacaksın, diğer üyelerin menulerini yorumlayacaksın, her gün en az 15 dk spor yapıp akşam yaptığın sporu bildireceksin, sohbetlere de katılırsan ohhh tamam bitti.Günaydın kızlar,
Aranıza katılmak için ne yapmak gerekiyor?Anka katılmak isteyenler kısmında yazdığını gördüm geldim napmalıyım acaba şimdi
Kızlar adınızın yanına kilo hedef ve boy ekleyin.
Anka_misali:kilo 60.9 hedef kilo: 57 boy :165
Yesa1 kilo: 54.6 hedef kilo 49 boy:1.57
Sily kilo: 68.4 hedef kilo: 60 boy 1.63
eylul7158eylul kilo 60 hedef kilo:55
Aaaaaa tamam süper :)Kilonu hedef kilonu ve boyunu yaz canım önce. Sonra da her gün menülerini paylaşacaksın, diğer üyelerin menulerini yorumlayacaksın, her gün en az 15 dk spor yapıp akşam yaptığın sporu bildireceksin, sohbetlere de katılırsan ohhh tamam bitti.
Başka kuralları da ayarlayacağız daha şimdilik bu kadar.
Allah yazdırdı galiba kısa surede 60 göreceğim demekkiANKA 3 KİLO MU VERECEKSİN 60 KİLOYUM DEMİŞSİN :)
afiyet olsun tatlımEki Görüntüle 1991759 kizlar kahvaltim
Tesekkur ederim canim. Ben ilk kez katildim cok bi kurallarinida bilmiyorum. Hrm kendi aramjzda hem diger gutuplatlami yarisicaz orani bitimi hesapliyor hafta sonunda duger guruplarin da kac kg verdigine bakip. Yada hrpimizin eksisinimi topliyolar bu gurup bir haftada 10kg verdi gibi meselabu rada arkadaşlar daha once cuma takımlarında yarışmadınız değil mi? yarıştıysanız soyleyin eski kayıttan devam etmemiz lazım.
Evet canım grup olarak diğer gruplarla yarışılıyor.Tesekkur ederim canim. Ben ilk kez katildim cok bi kurallarinida bilmiyorum. Hrm kendi aramjzda hem diger gutuplatlami yarisicaz orani bitimi hesapliyor hafta sonunda duger guruplarin da kac kg verdigine bakip. Yada hrpimizin eksisinimi topliyolar bu gurup bir haftada 10kg verdi gibi mesela
Ben yarışmadım burası ilk olacak :)bu rada arkadaşlar daha once cuma takımlarında yarışmadınız değil mi? yarıştıysanız soyleyin eski kayıttan devam etmemiz lazım.
evet hepimiz oyle yapacağız canım. içtiğin su miktarını da alta not duşMenümü her gün akşam yemeğinden sonra toplu halde yazıcam bir günlük ben olur di mi?
evet hepimiz oyle yapacağız canım. içtiğin su miktarını da alta not duş
ama menu yazıp kaçmak yok. muhebet de edelim
Ne yaptın canım spor olarak. Tebrik ederim güzel vermişsin. Kalan kiloları da beraber vereceğiz inşallahayyyy muhabbet mi? Zaten muhabbet olmazsa olmaz diyet bile yapamam kilo bile verememmmm
Hepsini yazarım su yemek spor Allah ne verdiyse..
Bu arada kızlar ben tam bir ay önce başladım diyete 65.9 idim 1 ay sonunda 61.5 güncel kilom. İnanılmaz inat ettim çok kızdım kendime 65.9 u görünce tartıda. Hayatım boyunca da hep 61-64 arasındaydım, sanırım kilo vermede en zorlanacağım bölüm bu aralar olacak yıllardır olduğum kilo çünkü. Ama pes etmek yok sporu zorlıcam. Hatta işyerinde öğle arası ben sporumu yapmaya kaçayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?