Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende bugün bu gruba uyup sağlıklı beslendim :) saat 19.00 dan sonra birsey yemedim ve o gözümün önündeki çikolataya dokunmadim :) Anka canım bugün vücut analiz tartisi aldım ve şok oldum. Senin yağ oranın kaç ? Benimki inanılmaz artmış

Kızlar çok sevindim bu takımın tekrar açılmasına daha dün neden kapandı acaba diye sormuştum arkadaşlara bugun açıldı valla kalbim temizmis hepinize bol eksiler dilerim bende 8.takimda yarışıyordum izindeyim sizle dönerim artık

bende 2 aydır yapamadım zaten ondan dedim

Sen de bizdensin o zaman. Ben de yapamadım bir türlü

Harikasın canım Hep böyle devam et sağlıklı hamile kalırsın ..
Seninki benimki kadar yoktur boşver. O tartıları hamilelikte tavsiye etmiyorlar diye okumuştum bi araştır istersen hamile kalınca kullanma ona göre. İçinde kullanma klavuzunda yazar öyle bişey olsa.

Aynen ilk günler çok zorlandım doymak için ama alışıyormus insan

Alışırsın canım. Geçen sene çok kilo verdim ben karatayla ama bu sene emzirince aklım hep tatlılarda. İnşallah bebek az daha büyüsün tekrar başlayacağım karataya...

Diyetisyenlerde hep öneriyo canim yulafi kaloriside dusuk sagliklida

Canım Karatay'da yasak sadece.

Teşekkür ederiz canım. Karatay topiğinde görmüştüm ben seni sanki baya kilo vermişsin. Nickin dikkatimi çekmişti. Arkadaşın adı ışıl kızının adı duru. O mu diye dikkatimi çekmişti bi an

Ayyyyy canım. Ben yıllar geçse de burada olurum gibi geliyor

Kilom artık ozlesmis benimle hemen eski halini alıyor

Bu sabah 54.6 çıktım

Ama bu sefer cuma yarışması ya

Gnluk paylaşım yarışma falan kendim için olmasa da arkadaşlar için düzgün devam etmek zorundayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…