- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Ben kendi adima kabul ediyorum ve tum takim arkadaşlarımla da bir arada olmak istiyorum...herkes kabul ederse bana uyar...teklifin icin Teşekkürler :))))
Neler olmuş kızlar bu takımda.bende annemle ilgili bilgi vereyim ve izne ayrılayım dedim. Biliyorsunuz annem trafik kazası geçirdi. Bana iyi olduğunu söylemişlerdi ama malesef geldiğimde hiçte iyi bir manzarayla karşılaşmadım. Oldukça kötü bik kaza ve hala yatıyor malesef. ona bakıyorum çok yoğun ve kalabalık ziyaretçi akınımız var, dolayısıyla burada uzun süre aktif olamayacak gibiyim. bu haberi vermek istedim ancak takım belkide kapatıldı blmiyorum. eğer transfer olduysa bu durumum değerlendirilsin, zira takımdan atılıp hakkımın yanmasını istemiyorum. İnşallah annem iyi olsun tekrra döneceğim..
Sevgiler
Sağlıklı yaşamlar diliyorum.
kızlar merhaba.
geçmişe dönük tüm sayfaları okudum, benbirtaneyim isyanında cok haklı.
ben burada hiç bulunamıyorum. ofisim yeni olduğu için gece kaçlara kadar işteyim, bir yandan ev, bir yandan annemin sorumluluğu. biliyorsunuz.
ama inanın hiç bırakmıyorum diyeti. küçük küçük kilolar veriyorum ama emin adımlarla gidiyorum. her gün spor yapmaya çalışıyorum.
sadece oturup geçmişi okumak yazmak her gün mümkün olmuyor.
çirkinim 8.takıma geçerseniz beni de alın bırakmayın olur mu. isterseniz 2 hafta izin verin ben bir toparlanıp geleyim. ya da 2 hafta daha beni böyle idare edin, kilo bildirimini hiç atlamam ama her gün giremiyorum biliyorsunsen benim hakımda karar ver, ben bugün girip yine yazacağım canım. izin verseniz de 2 hafta boyunca diyeti bırakmicam tabii ki. ama 8.takıma geçerseniz beni sakın bırakmayın tamam mı :))
Kızlar bir an önce şu belirsizliği bir çözelim şimdi 8. takıma geçiyor muyuz ?
Ben bu durumu çözüp öyle bildirim yapmak istiyorum inannın bu belirsizlikle hiç girmek bile istemiyorum topiğe.
canım yarından itibaren daha cok girmeye calısacagım. eger cuma günü toplantı olmazsa öğleye dek verilen sonuçların listelenmesinde de yardım ederim. ben varım diyorum :)
Ben de varım ama bir kaptanın olması şart ya kaptan değişsin yada 8. Takıma taşınalım
Dediğiniz gibi olsun bakalım kızlar ama kimse kalmadı bakın motivasyon falan kalmadı bende :/
selam kızlar
takımınızın bizim takıma katılmasında hiç bir sorun yok,istediğiniz her an transfer olabilirsiniz
sanırım bu haftayı takımınızda geçirmek istiyorsunuz,ben listenizde elimden gelen yardımı yaparım
takıldığınız her şeyi sorabilirsiniz
kapımız her zaman açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?