- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
dalin26 ( 76,8 / / / % )
çirkinördekyavrusu ( 68,6/ / / % )
değişimgünlüğüm ( 63,8/ / / % )
benbirtaneyim (74,3/ / / % )
adayaren38 ( 69,8/ / / % )
rabia1984 ( 88,4 / / / % )
luveyla (69,5/ / / % )
TheBeyin
phalanx
ImpossibleisNothing
maviask
samanyolu
hatırladıklarım bu kişiler :) yanlarında bildirim yazmayan arkadaşlar eğer yarın kilo bildirimi yapmazsa gruba dahil olamayacaklardır.
Alsen ve irisde var canim...
alsen daha yeni dahil oldu canım gruba o deneme süresinde. iris ise paylaşımda bulunmadı böyle devam ederse gruba dahil olmayacak. 1 hafta sonunda karar verilecek.
Sağolun kızlar.. kaburgaları kırılmış annemin malesef.. başka şehirde oldukları için bana gelme dediler bugün gidiyorum..
Dalinciğim hoşgeldin canım merakla bekliyordum seni ama kaza hasebiyle sık giremem bu aralar diye düşünüyorum.. durum ne bilmiyorum çünkü cuma raporunda görüşürüz..
ama ben pazertesi tatile gidiyorum ne olcak peki akşamları girmeye çalışırım ama
dalin26 ( 76,8 / / / % )
luveyla (69,5/ / / % )
TheBeyin
phalanx
ImpossibleisNothing
maviask
samanyolu
hatırladıklarım bu kişiler :) yanlarında bildirim yazmayan arkadaşlar eğer yarın kilo bildirimi yapmazsa gruba dahil olamayacaklardır.
ama ben pazertesi tatile gidiyorum ne olcak peki akşamları girmeye çalışırım ama
ana grupta en Şişko benmişim :26::26::26:
derhal zayıflamam gerekli
ana grupta en Şişko benmişim :26::26::26:
derhal zayıflamam gerekli
dalin26 ( 76,8 / / / % )
luveyla (69,5/ / / % )
TheBeyin
phalanx
ImpossibleisNothing
maviask
samanyolu
alsen daha yeni dahil oldu canım gruba o deneme süresinde. iris ise paylaşımda bulunmadı böyle devam ederse gruba dahil olmayacak. 1 hafta sonunda karar verilecek.
Hepimiz o kilolarla basladik canim sende duseceksin insallah :))
Kaç kiloyla diyete başladığımız mı ?
68,6 ile başladım şu an 66.9 kiloyum ben
canım hepimiz bu kilolarla başladık. ben inanıyorum sen yapacaksın belki en zayıfımızda olacaksın :)
canım akşamlarıda olsa paylaşım yapacaksan bu hafta yani cuma günü tartıll o senin başlangıç kilon olacak 1 hafta sonra listemize dahil edebilirim. listeye dahil etmem için grubumuzu cuma gibi yada cumartesi-pazar gelenler dahil olabilir. cuma yarışına 2-3 gün kala dahil edemem.kilo çizelgemide aptım hadi hayırlısı bakalım
amaaa ben sizlerle olduğumda daha motive oluyorum lütfen benide alın bildirimleri her akşam toplu yazarım olmazmı
çöy canım bayramdan sonra inşallah başayacağım daha iş yerim ile görüşmedim tatil dönüşü uğrayacağım
öglen yemeğim:
bir kase yoğurt
yarım muz
1 kara erik
ab ye girmekten de zormuş anacım gruba girmek ya
yediklerimi yazıyorum ,başka ne yazmam gerekiyo ki?
Ay inşallah tatlım ya kendimi biran zayıf düşündüm, düşüncesi bile güzell
canım akşamlarıda olsa paylaşım yapacaksan bu hafta yani cuma günü tartıll o senin başlangıç kilon olacak 1 hafta sonra listemize dahil edebilirim. listeye dahil etmem için grubumuzu cuma gibi yada cumartesi-pazar gelenler dahil olabilir. cuma yarışına 2-3 gün kala dahil edemem.
canım ilk sayfada kuralları okuduysan günde 5 mesaj diyor sen yeni eni yazmaya başladın. bens seni 1 haftadır göremedim ve dün geldin geri. benide anla her gelen kişiyi takıma yazarsam diğer hafta gelmediğinde ortalamamız düşüyor ve diğer arkadaşların bu kişinin hatası yüzünden az kilo vermiş olarak gözüküyor. eğer düzenli paylaşımda bulunursan seni haftaya gruba dahil edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?