Öncelikle grubta kimler var kimler yok hakıkaten karıştı iyice düzenli giriş yapmadığınız için.
hoşgeldin canım. ilk sayfada kurallar var okuyup kabul edersen katılabilirsin aramıza.
iris sen daha önce katılmıştın takıma ama seni göremiyorum buralarda bu hafta yine paylaşım yaptığını görmedim. yanılıyorsam beni düzelt lütfen.
hoşgeldin canım. ne yapalım canım buralardayıım tatilimin son günlerinin tadını çıkarıyorum :)
daha önce cuma yarışmalarına katıldınmı ?
hayır hiç katılmadım daha önce biraz karataya grubunu okuyordum sadece
Selam kızlar,
ben bugün yürüyüşe çıkacağım, hiçte içimden gelmiyor ama çıkmak zorundayım yoksa bu kilolar yapıştı kaldı bana
tamam canım hoş geldin aramıza kendinden bahseder misin :)
ben iki tane zıpırın anasıyımagustos topikindeyim ankaradayım çalışıyorum ama ücretsiz izindeyim
oğlumdan sonra kiloları vermeme fırsat kalmadan kızım oldu artık bu kiloları vermem lazım ve bu sefer kararlıyım lütfen sizde destek olun bana
allah bağışlasın canım inş. allah banada nasip eder. şuan kaç kilosun hedefin ne :)ben iki tane zıpırın anasıyımagustos topikindeyim ankaradayım çalışıyorum ama ücretsiz izindeyim
oğlumdan sonra kiloları vermeme fırsat kalmadan kızım oldu artık bu kiloları vermem lazım ve bu sefer kararlıyım lütfen sizde destek olun bana
Öğlene kadar olan diyetimi yazmıştım öğle yemeğinden sonra ara öğünde soda içtim akşam yemeğimide az evvel yedim
Öorba
Ton balığı
Salata
1 dilim tuzsuz kepek ekmeği bugünkü menüm oldu.
Yalnız salata beni şişirdi
Sabah tartıldım 55.6 geldim yarın tartıldığımda bakalım geçici bir kilo kaybı mı göreceğim. Ama ne zamandır 56.4 e takıldım kaldım. Moralim bozuluyordu. İnşallah gider bu kilolar..
Bugün Sabah
2 dilim peynir
2 domates
1/2 bardak süt
1 kücük mini kase badem fındık kuru üzüm
Öğle
1 kaşarlı tost
Ara
1 bardak lipton beşli çay
güzel gibi ama tost pek olmamış sanırım :44: mecbur kaldığımızda tabi yenebilir alışkanlık haline getirmezsen hiçbir problem yok. canım umarım cumaya kadar güzel kilo verirsin elinden geldiğince yediklerine dikkat et lütfen. cuma günü bizim için çok önemli. kesinlikle kilo almaman gerekiyor.
Tost dışarda olduğum için mecburen yedim. Ama şansıma sıfır yag sadece kaşar peynir ve ekmekleride etimek tarzı olan bir tost yapıp getirdiler yani evde kendim yapsam öyle diyet tarzı olmaz:) Şimdi akşam için bir kase tavuklu şehriye çorbası içeceğim ve bir saatlik yürüyüşüme çıkacağım..
ya kızlarrr akşam üzeri dayanamadım bir tane incecik cikolata yedim
bide bugün regl oldum bu dönemde tartılmak dogru değil diye biliyorum ne önerirsiniz
Kızlar bugün ancak girebildim. Oğlum çok ağlıyordu hastaneye götürdük kulağı iltihaplanmış1.5 aylık bebeğimin kulağını temizlediler korktu yavrum gözleri yaşardı ağlamaktan valla bugün doğru düzgün bişey yiyemedim
Sabah : domates - peynir - süt çayı
Sütüm azaldı şimdi bişeyler yiyicem mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?