Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hohh hohh hohh herkese selam kaptan kusta gerı dondu memlekete gıttım 15 gun oldu gerı geldım annem ıyılestı cok sukur ben daha dun gece geldım bugunde sıze grı dondugumu bıldırmek ıstedım kımler burda kımler ayrıldı kısa bı ozet rıca edıyorum papyon ve zygo ayrılmıs sanırım prenses ecede kurallar geregı dıskalıfıye edılmıs guzel yurutulmus takım yoklugumda yenı canlar kanlar gelmıs sevındım bugun ben yerlesme vs vs vs yapıyorum kızlar gene gelırım hepınızı optum

sen kaç yaşındaydın okuyor musun :)

19 yaşındayım ben canım hemşireyim işi yeni bıraktım zaten işi bıraktıktan sonra diyete basladım cünkü gece nöbette dayanamayp kesin yemek yiuordum ama şimdi baya dikkat ediyorum

Şimdide ygs ye hazırlanıyorum.

Bu arada öğle menüm:
1 tane dolma biber canım hiç bir şey istemedi

hemşirelikten memnun değil misin :)
hep aynı tür şeylerle besleniyorsun :18: sebze yemeği falan yapılmazmı sizin evde çorba falan :s bizim evde makarna pilav falan hiç yapılmaz dolma çeşitleride ara ara yapılıyor. bence evde kontrolü ele geçirip bunların yapılmasını önlemelisin kilo süreli kilo veriyor olabilirsin fakar böyle beslenerek sağlıklı olmuyor bence :S

Akşamla dengelemeyi düşünüyorum akşama tavuk haşlama yoğurt salata düşünüyorum.
Ama bizim ev sizin gibi değildir bizde bi kere pilav eksik olmaz sebzeden çokda et yemekleri pişer bizde.
Neyse benim kaçmam lazım alışverişe gidicem.

Bir de hemşirelikten memnunm canım lisans için :)

Bir de hemşirelikten memnunm canım lisans için :)

çok zor bir durum kilo vermeni zorlaştırıcı bana kalırsa :)
güzelmiş :)

merhaba bende bugün itibari ile kilolarımdan kurtulmak istiyorum 10 kg fazlam var
size katılmam için ne yapmam gerekiyor söyleyiverin kızlar

boğazını tutman yeterli canım alsen im 38 beden obezim

yalnız ben kaç gündür 64,4 te takılı kaldım yaa ,ilk günler ne güzel gittiydi

Hoşgeldinizzzzz canlar :)))))

Alsencim katildin bile gruba :))

Kurallar kolay..yeyip ictiklerini yazıcan cuma gunketi de tartilip saat 12 olmadan buraya yazıcan :)))

Hoşgeldinizzzzz canlar :)))))

Alsencim katildin bile gruba :))

Kurallar kolay..yeyip ictiklerini yazıcan cuma gunketi de tartilip saat 12 olmadan buraya yazıcan :)))

yiyip içtiklerimiizi yazıyo muyuz ?

sabah :
peynir zeytin domates salatalık 1 yumurta ...şekersiz çay...

öğlen :
et sote salata....

akşam :
zeytinyağlı kabak salata yiycem...

tamadır o zaman

sabah 9 gibi domates salatalık biber 1 haşlanmış yumurta yarın çay bardağı ceviz ıhlamur 6 adet zeytin bir dilim peynir 1 tane erik

öğlen bir kase yogurt bir şeftali

arada bir kase dondurma

akşama yayla çorbası fırında tavuk bamya yemeği salata

15 dk bantta koştum

akşam bebeler uyuyuncada plates yapıcam

yiyip içtiklerimiizi yazıyo muyuz ?

sabah :
peynir zeytin domates salatalık 1 yumurta ...şekersiz çay...

öğlen :
et sote salata....

akşam :
zeytinyağlı kabak salata yiycem...

kilo cizelgemide yarın tartıldıktan sonra yapayım en son cizelgeme göre 4 kilo almışım

Tamamdır bu is bebisler :)))

Öncelikle grubta kimler var kimler yok hakıkaten karıştı iyice düzenli giriş yapmadığınız için.

merhaba bende bugün itibari ile kilolarımdan kurtulmak istiyorum 10 kg fazlam var
size katılmam için ne yapmam gerekiyor söyleyiverin kızlar
hoşgeldin canım. ilk sayfada kurallar var okuyup kabul edersen katılabilirsin aramıza.

yalnız ben kaç gündür 64,4 te takılı kaldım yaa ,ilk günler ne güzel gittiydi
iris sen daha önce katılmıştın takıma ama seni göremiyorum buralarda bu hafta yine paylaşım yaptığını görmedim. yanılıyorsam beni düzelt lütfen.

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım benim okulda seminer başladı herşey yolunda gidiyor sizler naptınız
hoşgeldin canım. ne yapalım canım buralardayıım tatilimin son günlerinin tadını çıkarıyorum :)
kilo cizelgemide yarın tartıldıktan sonra yapayım en son cizelgeme göre 4 kilo almışım
daha önce cuma yarışmalarına katıldınmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…