Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet ya valla kötü dagildik sen ben degisim kaldık. ..iyi asilalim bu hafta..hatta ben lahana diyeti yapicam bu hafta :)) hirs yaptim :))

aman sağlığına dikkat et canım az az olsun ama sağlam olsun sen sağlıklı beslen :) okulların açılmasına 1 ay kaldı benim 1 ayım geçti 5 kilo verdim bu önümüzdeki ayda 5 kilo verirsem 70 kilo ile okula başlayacağım:))))

10 kilo var ya süper olacak :)))) havani atarsin bol bol okulda :)))

off hemde nasıl hele şöyle 60li rakamları görsem kendime güvenim gelecek. tek istediğim beni seven birinin olması

:))))) olur tatlim olur :)))

Kiz hayatında kimse yokken ye ic gez tadini çıkar. .evlenince bekarliktaki gibi olmuyo valla :))

:))))) olur tatlim olur :)))

Kiz hayatında kimse yokken ye ic gez tadini çıkar. .evlenince bekarliktaki gibi olmuyo valla :))

yok canım illa lazım biri ama böyle kafama göre bunu daha uzun konuşuruz şuan çıkmam gerek kendine ve bebeğine dikkat et öpüyorum ii geceler canım :)

Merhaba arkadaşlar,

benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim.Kilo vermem gerekiyor ve motiveye çok ihtiyacım var.Akşamdan beri görüntümden tiksiniyorum.4 yıl önce 66 kilodaydım.Evlendikten sonra 20 kiloya yakın aldım, sonra hamile çocuktu derken 90'nı görmek üzereyim baskülde çok moralim bozuk uykularım kaçıyor.Psikolojim çok bozuk.Artık bende sürekli buraya yazarak kilo vermek istiyorum.Ne olur bana yardımcı olunuz.

Hosgeldin cnm :))) hamilelik Sonrası kilolar zaten kabusumuz :)))

aramıza hoşgeldin canım :) ah o kilolar yokmu kilolar başımızın derdi hepimizin amacı kurtulmak allah kolay lık versin :)

Merhaba arkadaşlar ...
Benide kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.Haydi hep birlikle fazlalıklarımızdan kurtulmaya!

merhaba canım hoşgeldin aramıza:) aramıza kabul etmek ne kelime bence de kurtulalım fazlalıklardan :)

kızlar bunlar kurallarımız eğer kabul ediyorsanız
yeni bir hayat için zayıflıyoruz beraber :)

Merhaba arkadaşlar ...
Benide kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.Haydi hep birlikle fazlalıklarımızdan kurtulmaya!

hayırlı uğurlu olsun canım :)
şuanki kilonu ve hedefini yazarsan çok sevinirim :) cuma yarışması için gerekli de:)

bencede süper oldu böyle canım sıkılıyordu yalnızlıktan :)
teşşkürlerr :) şu an 62.9 hedefim ise 58.her gün menü paylaşımını belirli bir saatte mi yapıyoruz düzen nasıl işliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…