Bu hafta bizim takim berbatti yaaa :))) yerlerde surunuyoruz....:)))
aynen ya umarım bu hafa sonumuz olmaz sonuncu olduk
Evet ya valla kötü dagildik sen ben degisim kaldık. ..iyi asilalim bu hafta..hatta ben lahana diyeti yapicam bu hafta :)) hirs yaptim :))
aman sağlığına dikkat et canım az az olsun ama sağlam olsun sen sağlıklı beslen :) okulların açılmasına 1 ay kaldı benim 1 ayım geçti 5 kilo verdim bu önümüzdeki ayda 5 kilo verirsem 70 kilo ile okula başlayacağım:))))
10 kilo var ya süper olacak :)))) havani atarsin bol bol okulda :)))
off hemde nasıl hele şöyle 60li rakamları görsem kendime güvenim gelecek. tek istediğim beni seven birinin olması
:))))) olur tatlim olur :)))
Kiz hayatında kimse yokken ye ic gez tadini çıkar. .evlenince bekarliktaki gibi olmuyo valla :))
yok canım illa lazım biri ama böyle kafama göre bunu daha uzun konuşuruz şuan çıkmam gerek kendine ve bebeğine dikkat et öpüyorum ii geceler canım :)
Herkese iyi geceler yarın bomba gibi geliyorum 2 günlük şok diyet yapacağımmmmmm
Merhaba arkadaşlar,
benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim.Kilo vermem gerekiyor ve motiveye çok ihtiyacım var.Akşamdan beri görüntümden tiksiniyorum.4 yıl önce 66 kilodaydım.Evlendikten sonra 20 kiloya yakın aldım, sonra hamile çocuktu derken 90'nı görmek üzereyim baskülde çok moralim bozuk uykularım kaçıyor.Psikolojim çok bozuk.Artık bende sürekli buraya yazarak kilo vermek istiyorum.Ne olur bana yardımcı olunuz.
Merhaba arkadaşlar,
benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim.Kilo vermem gerekiyor ve motiveye çok ihtiyacım var.Akşamdan beri görüntümden tiksiniyorum.4 yıl önce 66 kilodaydım.Evlendikten sonra 20 kiloya yakın aldım, sonra hamile çocuktu derken 90'nı görmek üzereyim baskülde çok moralim bozuk uykularım kaçıyor.Psikolojim çok bozuk.Artık bende sürekli buraya yazarak kilo vermek istiyorum.Ne olur bana yardımcı olunuz.
Merhaba arkadaşlar ...
Benide kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.Haydi hep birlikle fazlalıklarımızdan kurtulmaya!
12. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
12.TAKIM KAPTANI : dalin26
12.TAKIM KURALLARI:
*her uye gunluk en az 5 kez paylasım yapmak durumundadır yanı gunde en az 5 mesaj yazacaktır.mazeretı oldugu durumlarda belırtecektır.ve her mesajın baslık kısmına yazdıgı mesaj sayısını belırtecektır ornegın 1-2-3 seklınde ve her hafta mesaj sayısı kontrol edılecek 1 ay yanı 4 hafta boyunca 2 kez 5 mesajın altında kalan uye uyarı alacaktır 3 kez 5 mesajın altında kalan uye 2 hafta boyunca paylasım yetersızlıgı cezası olarak takım lıstesıne dahıl edılmeyecektır.
*her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır ve saat 12 den sonra kı bıldırımler dıkkate alınmayacaktır ve bıldırım yapmadı ıbaresı dusulecektır.
*cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.
*2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.
*hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaklardır.
*1 hafta boyunca mazeretsız menu paylasımında bulunmayanlar uyarı alacaktır.2.kez aynı uyarıyı alanlar gene 2 hafta boyunca bıldırım lıstesınden uzak tutulacaktır.
*2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.
*ıstısnasız herkes hergun paylasılan menulere yorumlayacaktır.ve takım arkadasının kacamakalrını ve eksıkelrını degerlendırıp fıkır verecektır.1 hafta boyunca arkadasının menusunu yorumlamayan uyelerın menulerı aynı sekılde 1 hafta boyunca yorumlanmayacaktır.
*herhangi bir uye 1 hafta boyunca mazeretsiz paylasım yetersızlıgınde bulundugu halde cuma gunu bıldırım yapmazsa uyarı alacaktır ve aynı seyı ıkıncı kez tekrarlarsa takım dısı edılecektır.1.uyarısını aldıgında ceza olarak devamında gelen haftada dıger uyeler paylasımalrını sayı belırtmeden yapacaklar.ve uyarı alan uye persembe gunu tum hafta kımın ne kadar mesaj yazdıgını tek tek sayıp rapor edecek
Merhaba arkadaşlar ...
Benide kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.Haydi hep birlikle fazlalıklarımızdan kurtulmaya!
Merhaba arkadaşlar,
kızlar bunlar kurallarımız eğer kabul ediyorsanız
yeni bir hayat için zayıflıyoruz beraber :)
hayırlı uğurlu olsun canım :)tamam ben o-nay-lı-yo-rum !
Ooooo superiz kizlarrrr....kadro ne kadar kalabalik olursa paylasim ve motivasyon artiyoo :)))
teşşkürlerr :) şu an 62.9 hedefim ise 58.her gün menü paylaşımını belirli bir saatte mi yapıyoruz düzen nasıl işliyor ?hayırlı uğurlu olsun canım :)
şuanki kilonu ve hedefini yazarsan çok sevinirim :) cuma yarışması için gerekli de:)
bencede süper oldu böyle canım sıkılıyordu yalnızlıktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?