ay çok teşekkür ederim canım ya sağol var ol inş. biran önce istediğin kiloya ulaşırsındalin26 (76,8 / / / % ) izinli
çirkinördekyavrusu (69,9/68,9 /1 / %1,43 )
papyon (59,4/ / / % ) kendi isteğiyle ayrıldı
zaygomatic (55,8/ / / % )kendi istediyle ayrıldı
prenses_ece (68,8 / / / % ) bildirimde bulunmadı
mahir (66,2/ / / % ) izinli
değişimgünlüğüm (62.8/64.4/-0.8/ -1.27 %) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
benbirtaneyim ( 75,6 /75 /0,6 / %0,79)
12.TAKIM ORTALAMASI : % 0.12
Bu şekilde oalcak kızlar.
aynen beraber olalım. şimdi nasıl iyimi annen ?? geçmiş olsun bu arada canım
ay çok teşekkür ederim canım ya sağol var ol inş. biran önce istediğin kiloya ulaşırsın
Ne zaman ihtiyacınız olursa 3. takıma ve bana mesaj atabilirsiniz, yardımcı olurum.
sagol tatlım anjiyodan cıktı sonuçlarımız güzel şimdilik. doktorla görüşeceğiz yarından itibaren evimizdeyiz inşallah.
allah bir daha göstermesin allah uzun ömür versin canım:)
kızlar listeyi paylaşıyorum ???
Az degil mi kusum yaaa :)))
en kötü biziz şuan durum vahimtamam canım sarı kart alıcak mıyız? eksiye düşmedik ama ???
Paylas tatlim bence :))))
canım kötü olmuş kahvaltı yapmamak hele tost yemek kendine bence düzenli birşey hazırla :)Yok canım az değil ya bugün sabah yine hastanedeydik ve kahvaltı yapmadan çıkmıştık orda da işlerimiz uzun sürünce yarım ekmek arası tost yedim sence kaç kaloridir? Çok pişman oldum ama yiyecek başka birşey yoktu öğleleyin de domates yedin sadece akşamı bilmiyorum şuan
Yok canım az değil ya bugün sabah yine hastanedeydik ve kahvaltı yapmadan çıkmıştık orda da işlerimiz uzun sürünce yarım ekmek arası tost yedim sence kaç kaloridir? Çok pişman oldum ama yiyecek başka birşey yoktu öğleleyin de domates yedin sadece akşamı bilmiyorum şuan
Kizlarrrrr biz simdi kac kisi devam ediyoruzzz???
Bu hafta rezil olduk ana haftaya vezir biziz :)))
valla bende bilmiyorum devam ediyormuyuz oda malum sonuncuyuz
Ediyoruzzz bence :)))
Akşam da 2 domates 2 salatalık biraz peynir bir haşlanmış yumurta yiyerek son veriyorum bu günüme. Ha unutmadan yatmadan önce koşu bandında yarım saat te yürüyeceğim.
Yarın gezme var yanıma yine domates ve salatalığımı alacağım orda da salata türü ne yapılmışsa onu yiyeceğim yani pasta börek yok artık
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmm :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?