kızlar ancak internet bulabildim. bu arada annem anjio oldu cok sükür cok iyi. yarın evimde olacağım artık sürekli bildirim inşallah :)
en son 62.8
bgün 64.4
-1.6
62.8/64.4/-1.8/ % hesaplayamıyorum suan
kızlar simdi çıkıyorum takımı mahvettim bu eksi ile biliyorum ama hastanelerde düzgün bir yemek yemek mümkün değil gecem gündüzüm olmadı, bir de reglim (hastanede kaldığım için doğum kontrol ilaçlarımı kacırgıdım için bir ayda iki kez oldum) regl nedeniyle de şişikinim o yüzden bu kadar. haftaya ve sonraki haftalarda bomba gibi dönücem
takım mı kapanıcak neden ki??? cnım o zaman beni izinli yazın bu hafta için, haftaya eksiye düşüp geliyim.
cnm sürekli hastanede olduğum için ben doğru düzgün bile yemedim aslında ama günde 1 öğün yiyip tam yiyince vücudum bomba gibi şişti, ödemden ibaretim suan.
takım kapanmaz yaa neden kapansın hepimiz hırslıyız kilo veriyoruz normalde. bu hafta benim kayıtdısı haftamdı yani hastane falan uyumadım bile o yüzdendir. sen beni izinli yaz istersen. zaten bu hafata bildirimde bulunamadım menü olarak. bu hafta için izinli olarak yaz, ki gerçekten öyleyd,m. yarından itibaren menülerimi bildiririrm haftaya listeye girerim
canım tabii ki vericem de, takımın kapanmaması için yapabileceğimiz birsey yok mu ya başka bir ceza falan alsak? kapanırsa ne yapacagızzz?? ben seninle ve çirkinle birarada olunca motive oluyorum yaa ayrılmayalım
dalin26 (76,8 / / / % ) izinli
çirkinördekyavrusu (69,9/68,9 /1 / %1,45 )
papyon (59,4/ / / % ) kendi isteğiyle ayrıldı
zaygomatic (55,8/ / / % )kendi istediyle ayrıldı
prenses_ece (68,8 / / / % ) bildirimde bulunmadı
mahir (66,2/ / / % ) izinli
değişimgünlüğüm (62.8/64.4/-1.8/ %) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
benbirtaneyim ( 75,6 /75 /0,6 / %0,79)
12.TAKIM ORTALAMASI : % 0,67
doğrumu ki??
son hali bu ama takım ortalamasını nasıl hesaplıcaz :S bilen bi kişi yardım?????
ama bir sorun var değişim günlüğü 2ye bölünecek bildirimde bulunmadı geçen hafta offf :S
Bence dogru tatlim aMa başka gruba kontrol icin sorsana...
canım tabii ki vericem de, takımın kapanmaması için yapabileceğimiz birsey yok mu ya başka bir ceza falan alsak? kapanırsa ne yapacagızzz?? ben seninle ve çirkinle birarada olunca motive oluyorum yaa ayrılmayalım
canım değişim günlüğününkini hesaplayamadım allah aşkına kafam karıştı sen soruversene benim işim var ekran başından kakamadım da:s
Ayy kimse cevap vermiyo yaa(
Kızlar takıma mesaj bırakmışsınız yardıma geldim ..
Canim cok gecmis olsun...
ya kapanirsa ucumuz aynı gruba katilalim...
evet canım ya öyle yapalım mtlaka. ben sizinle enerji douyorum vallahi :)
cok sagol ayrıca canım. benim annem zaten kalp hastası, babamı 10 ay önce kaybettim. nasıl büyük bir korku yasadım anlatamam. bir haftadır uyumadım desem yeri var
kızlar birazdan tekrr girersem geçmişe bakıp hesaplamaya calısacagım şimdi
çok teşekkür ederim ya valla çok çaresiziz yapamadık gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?