Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar valla çok üzülüyorum hem kendinize zarar veriyorsunuz o kadar verilen kilolar geri geliyor hemde motive denen birleş kalmıyor. benim hep moralim bozuldu ya ne şevk kaldı ne istek. grubun böyle devam etmemesini umuyorum. gerçekten kendimi kötü hissediyorum ve gruba girme gibi bir isteğim kalmadı biran önce eski halinize geri dönün yada izin alın kilo vermeye istekli olan insanlara yer verin. burdaki amacımız birlik ve beraberlik unutmayın

Kızlar merhaba kusura bakmayın daha yeni memleketten dönüyorum. Ben baya kilo aldım bu arada 55,8 olmayı becerdim Su böreği, baklava bayram ziyaretinde zorla yedirdiler israrla Kimler geri başlıyor bu cuma ??

Ben burdayim cumaya da basliyoruz inşallah :))

Ayneeennn hadi kendimize geliyoruzzzzz

sabah

1küçük dilim peynir
3 zeytin
1domates, maydonoz, salatalık
1 dilim ekmekcik light ekmek
1bardak form kayısı çayı

ara
1portakal (haftalardır portakal canım çekiyordu şükür kavuşturana:))

öğlen
4yk mantar yemeği
1 bardak ayran
1 dilim ekmekcik light ekmek

ara
yarım armut
1çay bardağı tarçınlı süt

akşam
1 tabak yayla çorbası
1 küçük parça tavuk
yarım dilim ekmekcik light ekmek

ara
1 tane incir

Aksam
bir tavuk pirzola
Bir kase cacik
1 jasik bulgur pilavı

ara ogunleri yazmadim cunku arada pek bişey yemiyorum sabah kahvaltısı gec olunca araya zaman kalmiyo :)))

valla spor hak getire. ..benim kizin peşinden koşmak 10 kez leslie yapmakla eş :)) bir sn oturmuyo cunku :))

selam guzellıkler valla son gunelrde hayatım dallas fılmlerındekı gıbı kuzenımle ılgılı aıle karıstı vs vs ben ızledım ama genede etkılenıo ınsan oglumda ıyılestı cok sukur vs vs vs derken takımı cok aksattım kusura bakmayın artık eskı halımıze an ıtıbarıyle donuyoruz 1 hafta daha tanıyalım takıma gelmeyenelr hala gelmezse yenı uye alıcam.yenı yapılanmaya gıdıcem artık.yarın bu konuyu bı konusalım unutmayın bak herkesı burda gormek ıstıyorum yarın

Kızlar merhaba kusura bakmayın daha yeni memleketten dönüyorum. Ben baya kilo aldım bu arada 55,8 olmayı becerdim Su böreği, baklava bayram ziyaretinde zorla yedirdiler israrla Kimler geri başlıyor bu cuma ??

oh takıma gırdıgın kılodan fazlasıyla odndun afferım sana

kızlar selam.

napıosunuz. benim telefonumdaki kk programı çalışmıyor evde bilgisayarım yotu bir türlü giremiyorum ama sporuma beslenmeye düzgün devam. sadece bayramda cok kilo almıştım bu hafta ancak onları vermekle geçti :) ama sabit mabit yarın idare edicem artık :)
siz neler yapıyorsuynuz. bayram dönüşü olduğu için bu hafta o kadar yoğun calıstım ki yattığım uyuduğum yeri bilmiorum. ama haftaya inşallah buralardayım :)

Valla ben sabit kaldiysam mutlu olucam :))) tartıya cikmaya korkuyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…