Kızlar merhaba kusura bakmayın daha yeni memleketten dönüyorum. Ben baya kilo aldım bu arada 55,8 olmayı becerdimSu böreği, baklava bayram ziyaretinde zorla yedirdiler israrla Kimler geri başlıyor bu cuma ??
kızlar valla çok üzülüyorum hem kendinize zarar veriyorsunuz o kadar verilen kilolar geri geliyor hemde motive denen birleş kalmıyor. benim hep moralim bozuldu ya ne şevk kaldı ne istek. grubun böyle devam etmemesini umuyorum. gerçekten kendimi kötü hissediyorum ve gruba girme gibi bir isteğim kalmadıbiran önce eski halinize geri dönün yada izin alın kilo vermeye istekli olan insanlara yer verin. burdaki amacımız birlik ve beraberlik unutmayın
Bu hafta boyle gider de bence haftaya sıkı bi sekilde doneriz... belki taze kan can da aliriz takima....
Kızlar merhaba kusura bakmayın daha yeni memleketten dönüyorum. Ben baya kilo aldım bu arada 55,8 olmayı becerdimSu böreği, baklava bayram ziyaretinde zorla yedirdiler israrla Kimler geri başlıyor bu cuma ??
Gunaydinnnnn... ya bugun perşembe degil mi kilo mu bildiriyoruz....
günaydın canım valla ben bildirdim ama bilmiyorum kimse bişi demedi ben diğer grublarda gördüm ayrıca perşembeden olsun bizim olsun
kızlar selam.
napıosunuz. benim telefonumdaki kk programı çalışmıyor evde bilgisayarım yotu bir türlü giremiyorum ama sporuma beslenmeye düzgün devam. sadece bayramda cok kilo almıştım bu hafta ancak onları vermekle geçti :) ama sabit mabit yarın idare edicem artık :)
siz neler yapıyorsuynuz. bayram dönüşü olduğu için bu hafta o kadar yoğun calıstım ki yattığım uyuduğum yeri bilmiorum. ama haftaya inşallah buralardayım :)
Valla ben sabit kaldiysam mutlu olucam :))) tartıya cikmaya korkuyorum :)))))
kızlarr kimse yok sansıma yaaa :)
günaydın canım valla ben bildirdim ama bilmiyorum kimse bişi demedi ben diğer grublarda gördüm ayrıca perşembeden olsun bizim olsun
huuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?