Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

dün sabahı yazmıştım buda devamı
öğlen
menemen 4yk ( içinde domates, azıcık yağ ve maydonoz var , evde yapacak birşey bulamadım)
1 bardak ayran
1 dilim esmer renkli bir ekmek

ara
4kayısı kurusu

akşam
1tabak tarhana çorbası
1dilim esmer renkli bir ekmek
yoğurt salatası

ara
4kayısı kurusu
tarçınlı 1 bardak süt

45 dk leslie ablam :)
su zaten her zamanki gibi çok

Son düzenleme:
Selam kızlar 74 kiloyum ve yarısa katılmak istiyorum beraber zayıflayalımmı

SELAM CANIM ben takım kaptanıyım suan ıcın bı sure uye alımı yapmıyorum.ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım.paylasım alanına yaz sen ordan mutlaka bır takım kaptanı senı cagıracaktır.bol zayıflamalı gunler

kızlar selamm döndüm sonunda :)
bayram düğün müğün herseyi bitirdik de, düzenli beslenme sağlıklı yasam hak getire :)
bu aksam sporun canını cıkartacagım inşallah hayırlısıyla :)))
sizler nasılsınız?
benbirtaneyim seni azminden ve sürekliliğinden dolayı tebrik ediyorum harikasın dostum :)))))
bu arada dün aksam düğünden geldik 4 gibi uyuduk ancak herhalde. bu sabah9da işyerimdeydim. beslenmem bugün pek iyi değil ama aksam yemeğime dikkat ederek bu hafta tekrar silkeleneceğim.
öptüm sizi canlar.

canım benim cok üzüldüm cok zor allah sifa versin hemencik. sen canını sıkma. sadece sen yokken kaptan yardımcımız mı kaptanlık yapıyor birsey odugu zaman danışmamız gereken kim. uzaklaşmadan bize onları bildir yeter. sen bebişine bak tatlım benim. sağlık herseyden cok daha önemli gercekten

tesekkur ederım canım benım.ben yokken kaptan yardımcımız papyon ustlenecek kaptanlıgı.ben bıyere gıtmıyorum ama olurda gıdersem papyona danısacaksınız.suan ıcın ıyıyız hergun daha ıyı oluyoruz cok sukur ılacları tedavısı duzenlı yapıyorum.hastalıgımız gorunurde yk ama rontgen cekılmedende cıgerler ne durumda bılemıyoruz persembe gunu kontrolumuz var ınsallah cıgerlerı duzelmıstır.burdayım ben tatılde bıttı eskısı gıbı devam

Kızlarrr herkeseee merhabaaa :)))

Bugun minnosumun aşısını yaptırdım sabahtan...burakar cok sicak..bu arada benim diyet de hak getire :))) ama yarindan itibaren asilmaya başlıyorum bugunde kendime izin verdim :))

Dalincim ufakliga cok gecmis olsun....Allah sagliktan ayirmasin...

benbirtaneyim seni tebrik ediyorum grubun en duzenli ve sadik uyesi seçtim seni....alkissslarrrr...:)))

Diger kizlarr nerdeler???? Tatil bitti herkess gelsin amaaa :))

teşekkür ederim canım :) inş. biran önce gider kilolar:)

teşekkür ederim canım sağol :) elimden geldiğince buradayım. inş. zayıflarız:

Selam kızlarr, tatil bitti bende geldim..arife gününden tatile gittik dün akşam döndük..sanırım kilo aldım korkuyorum tartılmayaa :26: ama tam gaz diyete devammm.. asla durmak yok geçmişi çok okuyamadım ama dalinciğim önce çok geçmiş olsun diyorum sana.. :26::26: artık bol bol konuşur sohbet ederiiz..

Tüm arkadaşlarım nasılsınız bakalım, sizin tatil nasıl geçti?

iyiyiz sen nasılsın ) tatil evde ve yatarak geçti:)

selam kızlar ben şuan 1 kilo verdim ve regl oldum bakalım bu hafta ne kadar vereceğim:)
dün akşam süt ve meyveyi yemedim yattım uyudum :)

bugünki menüm

sabah
3 zeytin
1dilim peynir
1domates maydonoz
dün akşamdan kalma çevrek ekmeğin devamını yedim
kayısı çayı

ara
4kayısı kurusu

öğlen
4yk patlıcan yemeği
1 ayran
1dilim esmer renkli ekmek

ara
1 armut/daha yemedim saat 3de yiyeceğim

Bu bayram tatili takimi dagitti resmen kimseler gelmiyo ki (

valla ben çok olumsuz etkileniyorum diğer grublar ne güzel konuşuyorlar muhabbet ediyorlaar birbirlerine tavsiye veriyorlar ben giriyorum onların yorumlarını okuyorum. böyle giderse burda kimse zayıflayamıcak

valla ben çok olumsuz etkileniyorum diğer grublar ne güzel konuşuyorlar muhabbet ediyorlaar birbirlerine tavsiye veriyorlar ben giriyorum onların yorumlarını okuyorum. böyle giderse burda kimse zayıflayamıcak

((( bu gidişle kapanacak takim...(

Ben bugun lahana suyu içmeye basliyorum..cumaya kadar en azından ödemi atarim... valla yazlikta yememe cok izen gosteremiyorum ama ayin 19 unda dönüyorum aynı gun spora başlıyorum insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…