Selam kızlar 74 kiloyum ve yarısa katılmak istiyorum beraber zayıflayalımmı
selam kızlar ınsallah guzel bır bayram gecırmıssınızdır cırkıncım kızının dogum gununu kutlar yanaklarından operım fıstıgı
bu bayram tıpkı gecen bayram gıbı zehır oldu bana arefe gununden bır gun oncekı gece buyuk oglumu acıle kaldırdık durumu cok kotuydu akcıger enfeksıyonu ( zaturre) pnömanı teshısı kondu ıkı cıgerıde sarmıs durumdaydı olekı nefes aldırmayacak kadar oksıjen cıhazına bagladılar nasıl oldu anlamadık bırden bıre ılerledı sabah burnu aktı hersey normaldı geceye nefes alamaz oldu arefeden bırgun once arefe gunu bayram 1.gunu 2.gunu ve 3.gun ogleden sonraya kadar hastanede yogun tedavı aldık yatmak zorunda kaldık.cok kotu gunler gecırdım kızlar glum nefes alıyodu ama nefesını veremıyodu.oksıjen saturasyonu yuzde 40 lara dustu kı yuzde 90 nın altına ınmesı alrm sebebı sız dusunun.suan evdeyız ve cok sukur ıyı tedavımız evde devam edıyor.20 ye yakın serum yedık delık desık oldu heryerı.kalp atısları 230 u buldu ufak caplı kalp yetmezlıgıde yasadık.yeterlı oksıjen gırmedıgı ıcın vucuduna.3ay boyunca tedavı gorucez benım tatıl planıda yattı tabıkı.ınsanın evladını o sekılde gormesı cok kotu bı hıs ya allah kımseye yasatmasın rntgene gıderken bıle koca tuplerle gıttık.5 dakıka bılşe ayrılamadı oksıjenden.allah bıdaha yasatmasın ınsallah.
gecen bayramdada hamıleydım bayram 1.2.3.gun sabaha kadar yatmıstım.gozumu ustunden hıc ayıramıyrum uyurken bıle nefesı kesılecek dıye korkuyorum devamlı gozetmem gerekıyor kızlar bır zaman cok aktıf olamayabılırım.durumu anlıcanızdan suphem yok zaten.hepınızı optumm
kızlar selamm döndüm sonunda :)
bayram düğün müğün herseyi bitirdik de, düzenli beslenme sağlıklı yasam hak getire :)
bu aksam sporun canını cıkartacagım inşallah hayırlısıyla :)))
sizler nasılsınız?
benbirtaneyim seni azminden ve sürekliliğinden dolayı tebrik ediyorum harikasın dostum :)))))
bu arada dün aksam düğünden geldik 4 gibi uyuduk ancak herhalde. bu sabah9da işyerimdeydim. beslenmem bugün pek iyi değil ama aksam yemeğime dikkat ederek bu hafta tekrar silkeleneceğim.
öptüm sizi canlar.
canım benim cok üzüldüm cok zorallah sifa versin hemencik. sen canını sıkma. sadece sen yokken kaptan yardımcımız mı kaptanlık yapıyor birsey odugu zaman danışmamız gereken kim. uzaklaşmadan bize onları bildir yeter. sen bebişine bak tatlım benim. sağlık herseyden cok daha önemli gercekten
kızlar selamm döndüm sonunda :)
bayram düğün müğün herseyi bitirdik de, düzenli beslenme sağlıklı yasam hak getire :)
bu aksam sporun canını cıkartacagım inşallah hayırlısıyla :)))
sizler nasılsınız?
benbirtaneyim seni azminden ve sürekliliğinden dolayı tebrik ediyorum harikasın dostum :)))))
bu arada dün aksam düğünden geldik 4 gibi uyuduk ancak herhalde. bu sabah9da işyerimdeydim. beslenmem bugün pek iyi değil ama aksam yemeğime dikkat ederek bu hafta tekrar silkeleneceğim.
öptüm sizi canlar.
canım benim cok üzüldüm cok zorallah sifa versin hemencik. sen canını sıkma. sadece sen yokken kaptan yardımcımız mı kaptanlık yapıyor birsey odugu zaman danışmamız gereken kim. uzaklaşmadan bize onları bildir yeter. sen bebişine bak tatlım benim. sağlık herseyden cok daha önemli gercekten
Kızlarrr herkeseee merhabaaa :)))
Bugun minnosumun aşısını yaptırdım sabahtan...burakar cok sicak..bu arada benim diyet de hak getire :))) ama yarindan itibaren asilmaya başlıyorum bugunde kendime izin verdim :))
Dalincim ufakliga cok gecmis olsun....Allah sagliktan ayirmasin...
benbirtaneyim seni tebrik ediyorum grubun en duzenli ve sadik uyesi seçtim seni....alkissslarrrr...:)))
Diger kizlarr nerdeler???? Tatil bitti herkess gelsin amaaa :))
Selam kızlarr, tatil bitti bende geldim..arife gününden tatile gittik dün akşam döndük..sanırım kilo aldımkorkuyorum tartılmayaa :26: ama tam gaz diyete devammm.. asla durmak yok geçmişi çok okuyamadım ama dalinciğim önce çok geçmiş olsun diyorum sana.. :26::26: artık bol bol konuşur sohbet ederiiz..
Tüm arkadaşlarım nasılsınız bakalım, sizin tatil nasıl geçti?
Bu bayram tatili takimi dagitti resmen kimseler gelmiyo ki(
valla ben çok olumsuz etkileniyorum diğer grublar ne güzel konuşuyorlar muhabbet ediyorlaar birbirlerine tavsiye veriyorlar ben giriyorum onların yorumlarını okuyorum. böyle giderse burda kimse zayıflayamıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?