• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları 12. Sınıf Olanlar :)

selam arkadaşlar bende 12 oldum bende Femdeyim benimki de 23unde açılıyor ve sözelciyim 11e giderken türkçeyi bitirmiştim tatilde tarihe başladım ama çok sıkıcı geliyor çalışamıyorum dershanenin başlamasını bekliyorum :/ :(

bende fem öğrencisiyim 23 ağustosta ygs sınavı var ya bu sınıf yerleştirmee sınavımı olcak bilginiz varmı kızlarr ?:ssz:

bende 12 sınıftayım bızım de derhanede basladı gunde 6-7 saat zor olsada yapıyorum umarım bu yazdıgımı gördüğümde cbü kazanmıs olurum :)​

Ben de Yabancı Dil bölümündeyim. LYSde 80 soruda 80 yapıyorum sorunum yok ama YGS de gerekiyor tabiki :D Hedefim Boğaziçi, Tutar insallah :D

bende 12. sınıfım çalışmaya başladım malum dersane çoktan başladı zaten çalışmama gibi bir şansım yok.

Gençler, Anadolu Lisesi matematik öğretmeni olarak benden size bir tavsiye:YGS matematiğine başlayın kabul ama aynı zamanda da LYS'yi sallamayın sakın.Özellikle 10. sınıf matematiğine çalışın, işin temeli orada.10. sınıfınız sağlam olursa, limit, türev, integral çok daha kolay olacak.Hem şimdiden başlarsanız YGS-LYS arasında sıkışmazsınız.Bazı dershaneler geçen sene tam anlamıyla yetiştiremedi haberiniz olsun.Dershaneye değil, önce kendinize güvenin.Şimdiden iyi çalışmalar...

Back