Lise Yorum ve Soruları 12. Sınıf Olanlar :)

Rmys95

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
28
0
16
Karabük
Mrb arkadaşlar 12.sınıf olanlar ders çalışmaya başladınız mı ? tatili nasıl değerlendiriyorsunuz ? yazarsanız sevinirim birbirimizi motive edelim inşallah :))

Yavaş yavaş başladım çalışmaya mat , geo falan :) ama yavaş yavaş çalıyorum mesela şuan matta rasyonel sayıları bitirmek üzereyim geodan üçgenlerde dik üçgenlere falan geçeceğim şimdi oruç olunca daha kendimi motive etme knousunda zorluk çekiyorum açıkçası bazıları diyor tatilini iyi değerlendir falan bakalım :) sen neler yapıyorsun :)

Bende mattan başladım karışık gidiyorum :) evet oruçluyken pek çalışılmıyor ben anca gece çalışabiliyorum :) sayısal olduğm için fizk kimya biyoloji falan da çalışmam lazım ama onları pek çalışmak istemiyorum :) dershane başlıcak ramazandan sonra o zman inşallah :) sen bölümün ne bu arada :)

TM bölümü benim ::) evet dersanae başlıyor bizim hemde 23 ağustos bayramdan hemen sonra bakalım ne yapıcaz iyimi detslerin hani mat falan

bnmde 23 ağustosta:) yani iyi sayılır okul derslerine pek çalşmam :) ama testte iyi sayılırım :) senn nasıl :)

Aaa femciler toplanmış Bende femciyim ya ama kimya hariç bitirdiğim ders yok artık tatilde bitiyo nerdeyse dersaneye güveniyorum

Ramazandan önce düzenli çalışıyordum. Ramazan girdiginden beri gündüz hiç çalışamıyorum gecede uykum oluyor bazen bakıyorum bazen bakamıyorum. Bende Sayısalım :)

kızlar bende kültürdenim:) düzenli olarak çalışmadım ama yavaş yavaş başladım hepsine şuanda güvender ygs çözüyorum deneme halinde bana işe yarıyor en azından neyi yapıp neyi yapamadığımı görüyorum tavsiye ederim:)) bu arada bende sayısalım.Allah hepimizin gönlüne göre versin aminnn

Amin amin inşallah :) sayısaldan siz ne istiyorsunuz ? :)

Ben mühendislik ve mimarlıkları yazıcam.
Mühendisliklerden : Biyomedikal,Elektrik-elektronik,kimya müh.likleri yazmayı düşünüyorum
Mimarlıktanda iç mimarlık inş. o zaman puanlarım yeterse tabi:))
Ya sizz??

evet ben de 12yim ufaktan başladım çalışmalara ama çok da kasmıyorum ygs lys mat bitti kimya yla uğraşıyorum ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…