• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları 12. Sınıf Olanlar :)

Rmys95

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
28
0
16
Karabük
Mrb arkadaşlar 12.sınıf olanlar ders çalışmaya başladınız mı ? tatili nasıl değerlendiriyorsunuz ? yazarsanız sevinirim birbirimizi motive edelim inşallah :))

Yavaş yavaş başladım çalışmaya mat , geo falan :) ama yavaş yavaş çalıyorum mesela şuan matta rasyonel sayıları bitirmek üzereyim geodan üçgenlerde dik üçgenlere falan geçeceğim :D şimdi oruç olunca daha kendimi motive etme knousunda zorluk çekiyorum açıkçası bazıları diyor tatilini iyi değerlendir falan bakalım :) sen neler yapıyorsun :)

Bende mattan başladım karışık gidiyorum :) evet oruçluyken pek çalışılmıyor ben anca gece çalışabiliyorum :) sayısal olduğm için fizk kimya biyoloji falan da çalışmam lazım ama onları pek çalışmak istemiyorum :) dershane başlıcak ramazandan sonra o zman inşallah :) sen bölümün ne bu arada :)

TM bölümü benim ::) evet dersanae başlıyor bizim hemde 23 ağustos bayramdan hemen sonra :D bakalım ne yapıcaz :D iyimi detslerin hani mat falan :D

bnmde 23 ağustosta:) yani iyi sayılır okul derslerine pek çalşmam :) ama testte iyi sayılırım :) senn nasıl :)

Aaa femciler toplanmış :D Bende femciyim ya ama kimya hariç bitirdiğim ders yok :D artık tatilde bitiyo nerdeyse dersaneye güveniyorum :D

Ramazandan önce düzenli çalışıyordum. Ramazan girdiginden beri gündüz hiç çalışamıyorum gecede uykum oluyor bazen bakıyorum bazen bakamıyorum. Bende Sayısalım :)

kızlar bende kültürdenim:) düzenli olarak çalışmadım ama yavaş yavaş başladım hepsine şuanda güvender ygs çözüyorum deneme halinde bana işe yarıyor en azından neyi yapıp neyi yapamadığımı görüyorum tavsiye ederim:)) bu arada bende sayısalım.Allah hepimizin gönlüne göre versin aminnn

Amin amin inşallah :) sayısaldan siz ne istiyorsunuz ? :)

Ben mühendislik ve mimarlıkları yazıcam.
Mühendisliklerden : Biyomedikal,Elektrik-elektronik,kimya müh.likleri yazmayı düşünüyorum
Mimarlıktanda iç mimarlık inş. o zaman puanlarım yeterse tabi:))
Ya sizz??:16:

evet ben de 12yim ufaktan başladım çalışmalara ama çok da kasmıyorum ygs lys mat bitti kimya yla uğraşıyorum ^^

Back