• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 kisiye tamamlasammı ?

lalibela

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
227
0
296
Samsun
9659.jpg
resimdeki tatlı servis takımını almıstım 6 kişilik takım aklıma takıldı 12 kisiye tamamlasammmı diye düsünüyorum sizlerin fikirlerinide alamk istedim 12 kişilik olmasına gerek var mı ?

bende bu takımı gördüğümde beğenmiştim, güle güle kullan canım... 6kişilik takımlar azmış gibi geliyo bana ( kalabalık bi aileye gelin olcağm için ) yani sonuçta daha fazla misafirin geldiiğinde değişik bir takımla servis yapman gerekecek ki o da pek hoş olmuyo :44: ben 12ye tamamla derim tatlım ama tabii ki karar senin :34:

benimde 12 takıntıntım var canım =)
eger fazla tabak yoksa tamamla derim.
çok fazlaysa bunları koycak yerde önemli çünkü

canım bende modeli duruyorken alıp tamamla..bende kahvaltı seti aldım tabakları normal pasta için kullanılacağı için o setimi birtane alıp 12 ye tamamladım..
6 çok az geliyor bana yeni evliyken eve gelen fazla olunca ayrı ayrı takım koymak hoşuma gitmezdi

6 tı mı 12 mı bılmem de bu setı ılk magzada gordugumde resmen asık oldum almayı cok ıstedım ama henuz dugun tarıhı bellı olmadıgı ıcın vaz gectımm cokkkk guzell ıyı gunlerde kullan:64:

Bizim kültürümüzde bir laf vardır hani eksik olacağına fazla olsun eksiği gidermek fazlayı atmaktan (saklamaktan) daha zordur. O yüzden sen 12'ye tamamla için rahat etsin.:56:

12 'lik başka takımınız yoksa , takımı 12 ' ye tamamlamanızda fayda var. Cunku 6 kişilik takımlar yeterli olmuyor misafir ağırlamak için.

yorumlarınız icin tesekkür ederim arkadaslar baska takım olarak 85 parca yemek takımının tatlı tabakları var , kahvaltılık alıcam ama onunda 6 kisilik olur tabakları birde 12 kisilik gündelik takım yapmayı dusunuyorum fakat gündelikleri farklı zamanlarda kullanmamayı dusunuyorum sanırım 12 ye tamamlıcam. karar vermemde yardımcı oldugunuz icin tesekkür ederim arkadaslar:16: iyiki hepiniz varsınız

Bence de 12 ye tamamla :) hem kalabalık bir kahvaltı sofrası kurman gerekirse bunları da kullanabilirsin:1: :nazar:

Back
X