How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

12 kişilik kahvaltı takımı

zulal62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
28
7
3
34
Herkese selam

12 kişilik kahvaltı takımı arıyorum bulamadım önerebileceğiniz marka-model var mı ?

teşekkürler:KK28::KK17:

12 kişilik yemek takımı aldığında içinden kahvaltı için uygun parçalar da çıkıyor zaten? ben hiç 12 kişilik kahvaltı takımı satıldığını görmedim, hep 6 kişilik satılıyor ama porland'da tek tek alabildiğin için istediğin serinin istediğin parçalarından 12şer tane alıp takım yapabilirsin diye düşündüm, internet sitesinden modeller de görülebiliyor. Bol şans! :)

parça parça olmasın istiyorum kalabalık bir ailem var nişanlımın ailesi de öyle :) kalabalık olunca mecbur 12 kişilik alıyorsun porland fikri için teşekkürler bir bakım oraya en azından bir iki kayık tabakla servis tabaklarını tamamlasam yeter...

Genelde 6 kişilik oluyor kahvaltı takımları. Bence beğendiğiniz 6 kişilik takımdan iki tane alın :)

Ben 12 kişilik günlük kullanım icin duz beyaz bir takım almıştım. Pasta tabaklarini kahvaltı tabağı olarak kullandım. Reçel peynir vs de ortaya renkli karıştırdım 6 kişilik ayrıca kahvaltı takımim da var. Benimde eşimin ailesi çok kalabalık :) 6 kişilik günlük renkli bir takımım daha var. Bu şekilde kullanmak rahat oldu benim için tavsiye ederim

Back