12 Haziran Perşembe ameliyat oluyorum!!

Hepinize cok tesekkur ederim! Saat 2 de ciktim ameliyattan suan odamdayim! :) 400cc konuldu yuvarlak. Biraaaaazcik agrim var ama iyiyim! Onlari ciplak gormek icin sabirsizlaniyorummmmmm. Hepinize sevgiler.

ben hazır jölelerden deneme yapmıştım.
jöleyi sıvı hazırladım, 300 cc kadarını buzdolabı poşetine koydum, ardından buzdolabına attım. en azından pirinçten daha iyi sonuç verir.
yalnız kas altıya 50 cc daha düşük hesaplanıyormuş, öle diyorlar. onu da göz önünde bulundur.
ölçülerimiz benziyor 1,55 boy 53 kilo göğüs altı 75 göğüs üstü 85 bana da 300 önermişti.

Bende 300 istiyorum yarın öğlen ameliyatım var umarım istediğim sonucu alırım :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepinize cok tesekkur ederim! Saat 2 de ciktim ameliyattan suan odamdayim! :) 400cc konuldu yuvarlak. Biraaaaazcik agrim var ama iyiyim! Onlari ciplak gormek icin sabirsizlaniyorummmmmm. Hepinize sevgiler.

hadi çok geçmiş olsun bakalım 400 cc çok iyi bence. bizde fotoğraflarını görmek için sabırsızlanıyoruz

Bende 300 istiyorum yarın öğlen ameliyatım var umarım istediğim sonucu alırım :/

300 de koyar herhalde yaa... hadi bakalım ne güzel yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, güzel güzel geçer inş. kaç saat yemek yemiyeceksin?

300 de koyar herhalde yaa... hadi bakalım ne güzel yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, güzel güzel geçer inş. kaç saat yemek yemiyeceksin?

Umarım koyar ama koymasada işinde çok tecrübeli ona olup memnun olmayanı duymadım:) gece 12 den sonra yeme dedi yani yaklaşık 12 13 saat . Ama bn gece 8 den sonr yemem zaten normaldede :)

kimdi doktorun ? 12-13 saat çok aç kalırsın ama, aç kalmaya korkmuyorum da, benden kan alsalar bayılırım, bi de aç karnına bana zor olcak gibi grliyor ama neyse ona da katlancaz artık

kimdi doktorun ? 12-13 saat çok aç kalırsın ama, aç kalmaya korkmuyorum da, benden kan alsalar bayılırım, bi de aç karnına bana zor olcak gibi grliyor ama neyse ona da katlancaz artık

Baykurt Özbey. Problem olmaz vücut direncinin düşüceğini sanmıyorum çünkü ameliyat öncesi serum takılacakmış:)

canım gene aynı doktoruna mı oluyorsun ücretini de gene ilki gibi mi ödüceksin geçmiş olsun bu arada

kan aldıkları zaman doktor ameliyat öncesi resmimi çekemedi benim ayakta başım döndü kan tutuyo beni yatağa uzandıydım öle çekmişti resmimi serum takıldıktan sonra sıkıntı olmuyor aç olman

kas altı protezde daha düşük hesaplanmıyor benim bildiğim çünkü kasın baskısıyla protez daha küçük görünüyormuş,daha büyük konulmalıymış ki kasın drencine karşı dursun.

kas altı protezde daha düşük hesaplanmıyor benim bildiğim çünkü kasın baskısıyla protez daha küçük görünüyormuş,daha büyük konulmalıymış ki kasın drencine karşı dursun.

aynı şeyi söylüyoruz aslında. siz doktor tarafından bakıyorsunuz, ben hasta..
yani doktor size 300cc yapıcam ama kas altı koyucam derse 250 cc gibi görünecektir. benim söylediğime göre.
ya da
doktor düşündü taşındı buna 250cc koysam güzel olur dedi, kas altı yapacağı için 300 cc koymaya karar verdi. sizin dediğinize göre

Sakaryadasın galiba bende sakaryadayım ama izmitte oldum ameliyatımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…