- Konu Sahibi twinbabies
-
445 wwaauw:)) şimdiden çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olurlar:) bnimde 13 haziran ve cc konusunda hala tereddütüm var doktorumlada konuşmadım birdaha. Artık hastaneye gittiğimde konuşucam umarım iptal olmaz ameliyatım cc yüzündendoktum siparişle getirtiyor çünkü acaba elinde daha büyüklerde var mıdır offff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Banada 275 cc yuvarlak mentor takılıcak kas altı 1.55 boy 49 kilo. Göğüs altı 75 göğüs üstü 83. Bir arkadaşımız pirinçle deneme yapabileceğimi söyledi, denedim bende eğer öyle olucaksa sonuc gayet yeterli bir ölçü fazlası komik olur bana gibi geldi:) hayırlısıyla atlatalım istediğimiz olur inşallah:)
Veeeee ameliyat tarihim belli oldu 3 gün sonra yani 12 haziran perşembe ameliyat oluyorum. :) çoooook heycanlıyım.. Doktorum 445cc'leri de ameliyat anında deneyeceğini söyledi. Birkaç foto gösterdim istediğim boyutla ilgili ondan sonra doktorum tercihlerini büyük implantlara yöneltti ve eğer meme dokum ve deri yeterli olursa büyükler konulacak. Bu yüzden sizde internette nasıl meme istiyorsanız resimlerini gösterin doktorunuza. Allah isteyen herkeze nasip etsin.
İnşallah canım:) ameliyat sonrasıda mutlaka yaz bana destek:) yaklaştıkça gerilmeye başladım:))
Gözün aydın canım, hayırlı olsun şimdiden. Yakın zamana olması iyi olmuş, çok beklemeyeceksin.
Dilerim herşey gönlünce olur.
Sevgiler
Ben hiç narkoz almadım daha önce uyanma anından ve o ilk geceden baya bildiğin korkuyoruminşallah bir sorun yaşamayız ikimizde çabucak atlatırız:) tekrardan geçmiş olsun habelerini bekliyorum:)
Amin canım inşallah bir an önce pazar olur herşey bitmiş evimizde az ağrılı yatıyor oluruz :) korkma hiç onlar ayarlar anestezini herşeyi.. Sadece sigara içiyosan bırakmış olsan iyi olur, ilaçta kullanma hiç...
Alkolde yok, sigarada :) o yönden şanslıyım sanırım:)) teşekkür ederim yinede
Ne kadar maliyeti arkadaslar
Veeeee ameliyat tarihim belli oldu 3 gün sonra yani 12 haziran perşembe ameliyat oluyorum. :) çoooook heycanlıyım.. Doktorum 445cc'leri de ameliyat anında deneyeceğini söyledi. Birkaç foto gösterdim istediğim boyutla ilgili ondan sonra doktorum tercihlerini büyük implantlara yöneltti ve eğer meme dokum ve deri yeterli olursa büyükler konulacak. Bu yüzden sizde internette nasıl meme istiyorsanız resimlerini gösterin doktorunuza. Allah isteyen herkeze nasip etsin.
Ne kadar maliyeti arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?