12.haftama geldim hala bulantılarım devam ediyor

Merhaba , benım de boyleydı kılo vermıstım ac duruyordum hersey mıdemı bulandırıyordu yemek yemeyı özledım diyordum sürekli
Ben de aynı sekılde haşlanmıs patates yıyordum o bulandırmıyordu içecek bıle ıcmezdım su falanda bu sebepten serum taktırıyordum benim bulantım tamamen 17. Haftada gectı

Aynı zorluklardan geçmişsin sende seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşamayan bilemez derler ya aynı o hesap. Demek ki geçme süresi kişiden kişiye değişiyor ama herkesinde hemen hemen geçme vakti ya 13-14 ya 15-16-17 gibi yakında benimde geçerde doya doya bu mutluluğu yaşarım

Arkadaşlar birde şey sorucam şimdi geliyor aklıma, benim bu bulantılar yediğime dikkat etmediğimde de oluyor 2 defa ayrı günlerde pizza yemiştim nerdeyse 2 gün acısı çıkmıştı kustum perisan oldum. Tamamen bulantım kesildiğinde yağlı yiyecek yersem gene perisan olur muyum o da mı geçici yoksa? Cipsi yemeyi özledim korkumdan yiyemiyorum

İnan bana o kadar zordu ki anlatamam suan 19+4 teyım senın de bıraz sabretmen gerekıyor biliyorum zor ama…
Bu arada benım 2. Gebelıgım ilk gebelık kızdı bu derece kotu degıldı. Ve cok uzun sürmedi ama bu bebek erkek oldugundan mı anlamadım cok zorlu bır bulantı sürecı yaşadım insallah senın daha kısa sürede gecer

Çok doğru
söylüyorsun sabretmekten başka çarem yok buraya kadar dayandım gene dayanıcam. Cinsiyette etkiliyor mu sahi bulantıyı?

Çok doğru

söylüyorsun sabretmekten başka çarem yok buraya kadar dayandım gene dayanıcam. Cinsiyette etkiliyor mu sahi bulantıyı?
İlk 15 hafta zulüm gibiydi ama bebeğime odaklanarak atlattım. Hiç bulantı ilacı kullanmadım ama mide koyucu ve rennie kullandırdı doktorum bende asit kusuyordum sadece mide ağrımdan öleceğimi düşündüm bir ara buraya konu açmıştım sadece kraker çizi falan yiyebiliyordum ve canım sadece çiğköfte çekiyordu yediğimde 3 gün acısını çektiğimi fark ettim ve öyle şeyler daha çok etkilediği için önerilerle kestim. Yalnızca patates ve kuru şeyler yedim. Sulu yemek görmeye tahammülüm yoktu yediğim anda da maksimum 15 dk tutabiliyordum. 15.haftam biterken bulantım da büyük ölçüde azaldı ve 16da tamamen bitti. Düşünün yiyememekten baygınlık hissi geliyordu tansiyonum da düşüktür zaten normalde doktorum bol tuzlu salatalık ye önerisinde bulunsa ve hayatım salatalıkla geçti o dönem ve elmayla. Elma,patates ve salatalık öneriyorum ama patatesi fırınlayın haşlamaktan daha iyi geliyor. Ve bebeğinize odaklanan o size güç verecek. Şimdi kızımla keyif halindeyiz 18.haftama yaklaştım

Çok doğru

Öyle dıyorlardı ben de de aynısı oldu belki tesadüf belki herkeste böyle hiç bir fikrim yok kızımda bu kadar kötü degıldı ama oğlumda çok kötü gectı ılk 4 ayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…