- 6 Ekim 2024
- 58
- 17
-
- Konu Sahibi minikhanimmm
Korkuyorum ya hiç geçmezse bazılarının hiç geçmiyormuş ağlamak üzereyim çok doldum artık şimdidenbenim tam 13.haftama girdiğimde bitmişti. sonrası çok zevkli oluyor sabret :)
ya evet öyle olanlarda var. kimisinin doğuma kadar bulantısı olmuş. kötü yanını düşünme, 13.haftada seninde bitecek :)Korkuyorum ya hiç geçmezse bazılarının hiç geçmiyormuş ağlamak üzereyim çok doldum artık şimdiden
Hiç umudum yok ama umarım geçer o haftalardaya evet öyle olanlarda var. kimisinin doğuma kadar bulantısı olmuş. kötü yanını düşünme, 13.haftada seninde bitecek :)
Benim 15. Haftamd birden kesildi birdha olmadıArkadaşlar ne zaman geçiyor bulantılar 12.haftamdayim doktorum bile geçmesi lazımdı dedi bi deri bi kemik kaldım haftalardır kahvaltı yapamıyorum sadece haşlanmış patates yiyorum başka yok iştahım gelmiyor kussam ayrı dert kusmasam ayrı dert hamilelik korkulu kabusum oldu eski hayatımı çok özledim
Biliyo musun bende öyle bisey isterdim bir anda kesilsin acaba benimde olur mu öyle o kadar şansım var mıdır ki?Benim 15. Haftamd birden kesildi birdha olmadı
13/14. haftada bitmişti benimde . Beslenmem salçalı ekmek , kraker , yeşil elma şeklindeydi
Hiç umudum yokken bu yazdıklarınız bana ışık oluyor umarım dediğiniz gibi o haftalarda biter13/14. haftada bitmişti benimde . Beslenmem salçalı ekmek , kraker , yeşil elma şeklindeydi
Bulantı ilacı kullanıyor musunuz?Allahım inşallah benimde öyle bi anda kesilir çok imreniyorum bulantıyı atlatan insanlara iyi düşünmeye çalışıyorum ama kalıcı gibi geliyor ne bileyim bünyem çok zayıf kaldıramıyor galiba bu durumu mesela geçecekse bile artık geçsin istiyorum çok mutsuzum
Evet prilam kullanıyorumBulantı ilacı kullanıyor musunuz?
çok bilgim yok ama 4 taneye kadar kullanılıyor sanırım işe yaramadı mıEvet prilam kullanıyorum
Ben bu ilaçtan bişey anlamadım desem icsemde kusacagim varsa dinlemiyor hap 3 e kadar kullandım bazen etki ediyor bazen etmiyor sankiçok bilgim yok ama 4 taneye kadar kullanılıyor sanırım işe yaramadı mı
Herkes istiyor inan bana canım banada sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyodu deli oluyodum artık birden kesilince bende şaşırmıştım bu seferde bişey mi oldu die korkmuştum o kadar benimsemişim ki bulantıyıBiliyo musun bende öyle bisey isterdim bir anda kesilsin acaba benimde olur mu öyle o kadar şansım var mıdır ki?
Bulantı başlamadan 2 tane atıyordum ben uyku yapıyor ama bir gün en azından dinleniyordum kuscak kadar bulanmıyoduo zamanBen bu ilaçtan bişey anlamadım desem icsemde kusacagim varsa dinlemiyor hap 3 e kadar kullandım bazen etki ediyor bazen etmiyor sanki
Umarım bir an önce geçer ama bu kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe değişiyor. Benim mesela hiç bulantım olmadı ama annem bana hamileyken doğuma gittiğim sabaha kadar kustum diyor kardeşime hamileyken ilk aylarda olmuş bulantı sonra geçmiş umarım sizinde geçerArkadaşlar ne zaman geçiyor bulantılar 12.haftamdayim doktorum bile geçmesi lazımdı dedi bi deri bi kemik kaldım haftalardır kahvaltı yapamıyorum sadece haşlanmış patates yiyorum başka yok iştahım gelmiyor kussam ayrı dert kusmasam ayrı dert hamilelik korkulu kabusum oldu eski hayatımı çok özledim
Şu mutluluğu yaşarım bi an önce inşallahh insan bi sure sonra benimsiyor cidden her gün olunca alışıyor bulantıya bünyeHerkes istiyor inan bana canım banada sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyodu deli oluyodum artık birden kesilince bende şaşırmıştım bu seferde bişey mi oldu die korkmuştum o kadar benimsemişim ki bulantıyı
Sağlıklı olsunda inşallah analık bu bunlarda geçerŞu mutluluğu yaşarım bi an önce inşallahh insan bi sure sonra benimsiyor cidden her gün olunca alışıyor bulantıya bünye