12 haftalık zorunlu KÜRTAJ SONRASI GEBELİK BELİRTİLERİ DEVAM EDİYOR

silaakdeniz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
8
0
12 haftalık hamileydim ilk hamileliğim kanamam başladı hastaneye yatırdılar rahimde kesede kanamam vardı kese patladı bebeğim karnımda parçalandı acilen kan kaybından kürtaja aldılar narkozsuz. 1 ay oldu kürtaj olalı. 2 hafta sonra ilişki oldu hamilelik belirtilerim oldu gecenin 3-4 ünde mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi halsizlik vb şeyler sürekli. 2 gündür kahverengi lekelenmem vardı ama bugün adet görmeye başladım ilişki yaşadığımızdan beri karın sancım yumurtalıklarımda baş dönmem mide bulantım göz kararmam gebelik belirtiler hiç geçmedi ve ilişkiden sonra kemiklerim acıyordu kalça kemiğim ayakta yürüyemiyordum ki kemiklerim çok sıkıntılı belimde düzleşme var dizimdeki liflerm çok ince. Gebelik belirtilerim var ama adet gördüm bugün YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

gebelik belirtileri psikolojik olabilir kan kaybetmissin bundan halsizlik bas donmesi olabilir. yeni bir gebelik olsa bile bu belirtiler 6-7. haftalarda ortaya cikabiliyor yasadiginiz surecle alakali bence

gebelik belirtileri psikolojik olabilir kan kaybetmissin bundan halsizlik bas donmesi olabilir. yeni bir gebelik olsa bile bu belirtiler 6-7. haftalarda ortaya cikabiliyor yasadiginiz surecle alakali bence
Psikolojik değil aslında çünkü eşim geçtiğimiz hafta belimi kıtlatacaktı ben yüz üstü yatıyordum önceden kesenin olduğu yerden balon içi sıvı yumuşak bir şey yukarı çıktığı aşağı indi kıtlattığı sırada ve bi kavun kadar büyüktü ve sürekli göz kararmam mide bulantım karın ağrıma acıma uyanıyorum sürekli kramplar bel sırt ağrısı acısı çekiyorum enfeksiyondan korkuyorum ki ben tekrar gebeyim zannettim bugün adet gördüm

İlişki olana kadar bu belirtiler yoktu 1.5 haftada atlattım ilişkiden sonra böyle oldu

Ve ben gebeliğimi öğrendiğimde daha 1 haftalık yoktu günlüktü bebek sadece karın sancısıyla gitmiştim

12 haftalık hamileydim ilk hamileliğim kanamam başladı hastaneye yatırdılar rahimde kesede kanamam vardı kese patladı bebeğim karnımda parçalandı acilen kan kaybından kürtaja aldılar narkozsuz. 1 ay oldu kürtaj olalı. 2 hafta sonra ilişki oldu hamilelik belirtilerim oldu gecenin 3-4 ünde mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi halsizlik vb şeyler sürekli. 2 gündür kahverengi lekelenmem vardı ama bugün adet görmeye başladım ilişki yaşadığımızdan beri karın sancım yumurtalıklarımda baş dönmem mide bulantım göz kararmam gebelik belirtiler hiç geçmedi ve ilişkiden sonra kemiklerim acıyordu kalça kemiğim ayakta yürüyemiyordum ki kemiklerim çok sıkıntılı belimde düzleşme var dizimdeki liflerm çok ince. Gebelik belirtilerim var ama adet gördüm bugün YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
HCG 0 lanana kadar gebelik belirtileri görülür

Benim düşüğum oldu ama kendimi hamile gibi hissetmeye devam ediyordum baş dönmesi tansiyon dusuklugu falan meğer içim tam anlamıyla temizlenmemis kürtaj sonrası geçti acaba sizde parça ki kaldi ?

X