12 haftalık kanamam oldu yardım edin

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
12 haftalık hamileyim aniden kanamam geldi aşırı değil ama hala azar azar damlıyor doktorumu aradım sabah gel beklicez bişey yapamayız dedi. Belim ve bacaklarımda ağrıyor. Benim adet belirtilerimde böyle olurdum. İlk hamileliğim tecrübesizim Aranızda böyle olan varmı hamileliği devam ettimi? Sabah olmaz artık bana

Etti şükür fakat ben acile gittim Dr iğne ve progestan verdi. Beklemedim ben hemen gittim. Üç iğne üç gün arayla ve iki hafta boyunca progestan kullandım. Üç günde geçti ama ben hapa devam ettim. Inşallah bir sıkıntı olmaz sizde de ama Dr a giderseniz şimdi içiniz rahat olur. Ne bileyim kanama olunca dr um beklenmemesi gerek demişti.

Canim bence bekleme. Kdogum uzmani olan bir hastaneye git, ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur bence

canım bence hiç bekleme git bi hastaneye ultrasona gir.ben yeni kaybettim 18 haftalık bebeğimi .tam senin haftalarında fark edilseydi rahim ağzında açılma olduğu dikiş atılacaktı belkide bebeğim yaşıcaktı.lütfen ihmal etme rahim agzı açıklığına mutlaka baktır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bendede oldu hemrn nobetcj ksdin doguma gorundum. Igne yapmistj igneden sknra kanamada kesilmisti. Varsa imkanin hemen gitmelisin

bencede hemen gitmelisin bende 8.haftamda böyle kaybettim bebeğimi kanamam 2 gün hastanede yattıktan sonra durdu ama maalesef sonuç yine kötü oldu..sen elinden geleni yap gerisi Allah ' a kalmış göreceği varsa gelir dünyaya kendini üzme stres yapma oluruna bırak

Doktora gittim progestan verdi 10 gün kullan dedi.. Bebekte bişey yok bebeğin dışında plasenta da kanama var dedi. Çok üzgünüm o öyle mutlu keyfi yerindeydi ki... İnşallah düzelir allah hepimizin yardımcısı olsun sizlerede çok teşekkür ederim...

Sevindim canim. İnsallah bebislerimizi saglikli kucagimiza almayi nasip eder RABBİMM

Sevindim canim. İnsallah bebislerimizi saglikli kucagimiza almayi nasip eder RABBİMM
inşallah arkadaşım senin kucağına almana az kalmış inşallah sağlıkla alırsın. bense 1 kere kullandım henüz akşam uyumadan 2 kere daha kullancam progesteronu ve kanamam yine geldi progesterondan sonra. allaha emanet başka bişey diyemiyorum...

Bende 7 haftada kanamam oldu progestan başladın iğne ve kapsülünü 14 haftaya kadar kullandım benimde içerde kanama alanım vardı şimdi çok şükür geçti sürekli yat bence hiç kalkma imkanın varsa ben öyle yaptım yürümen bile risk.İlgilenirsen deneyimlerimi ayrıntılı paylaşırım herşey minik melekler için Rabbim hepimizinkini korusun...

keşke iğnede verseydi doktorun ara iste arkadaşım iğne haptan etkili..pro depot var o çok iyi 3 günde 1 vuruluyorsun zaten genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…