- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
-
- Konu Sahibi LaDespedida
12 haftalık hamileyim aniden kanamam geldi aşırı değil ama hala azar azar damlıyor doktorumu aradım sabah gel beklicez bişey yapamayız dedi. Belim ve bacaklarımda ağrıyor. Benim adet belirtilerimde böyle olurdum. İlk hamileliğim tecrübesizim Aranızda böyle olan varmı hamileliği devam ettimi? Sabah olmaz artık bana
canım bence hiç bekleme git bi hastaneye ultrasona gir.ben yeni kaybettim 18 haftalık bebeğimi .tam senin haftalarında fark edilseydi rahim ağzında açılma olduğu dikiş atılacaktı belkide bebeğim yaşıcaktı.lütfen ihmal etme rahim agzı açıklığına mutlaka baktır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!12 haftalık hamileyim aniden kanamam geldi aşırı değil ama hala azar azar damlıyor doktorumu aradım sabah gel beklicez bişey yapamayız dedi. Belim ve bacaklarımda ağrıyor. Benim adet belirtilerimde böyle olurdum. İlk hamileliğim tecrübesizim Aranızda böyle olan varmı hamileliği devam ettimi? Sabah olmaz artık bana
LaDespedid 40163136 .!.:Doktora gittim progestan verdi 10 gün kullan dedi.. Bebekte bişey yok bebeğin dışında plasenta da kanama var dedi. Çok üzgünüm o öyle mutlu keyfi yerindeydi ki... İnşallah düzelir allah hepimizin yardımcısı olsun sizlerede çok teşekkür ederim...
inşallah arkadaşım senin kucağına almana az kalmış inşallah sağlıkla alırsın. bense 1 kere kullandım henüz akşam uyumadan 2 kere daha kullancam progesteronu ve kanamam yine geldi progesterondan sonra. allaha emanet başka bişey diyemiyorum...Sevindim canim. İnsallah bebislerimizi saglikli kucagimiza almayi nasip eder RABBİMM