12. Haftada ultrasona ben bakıp anlamştım kız olduğunu. Yabancı sitelerden araştırıp anlamanın çok kolay yöntemini öğrenmiştim.
Çok teşekkürlerBir kaç arkadaşın ultrason çıktısına bakıp söylemiştim cinsiyetlerini, onlar da doğruladı. Yurtdışında biliniyor bu yöntem ama türkiyede direkt pipiyi ya da fıstığı görmek istiyor doktorlar.
Merhaba. Bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah. Benim 11 haftada doktor nub teorisine göre bakarak kız demişti. 18. Haftada erkek olduğu kesinleşti. Hala erkek değişmedi.hayırlısı ile sağlıklı gelsin yeterki.Merhabalar,
Geçen hafta doktora gittiğimde 12 haftaydı kız olabilir ama değişebilir dedi doktorumuz net konuşmadı
Başına böyle bir durum gelen arkadaşlar yazabilirler mi?
Kaç haftalıkken tahmin edildi, kaçıncı hafta da kesinleşti?
Şimdiden teşekkür ederim,
Merhaba. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben yurtdışındayım bir arkadaşın dediği gibi nub
Merhaba. Bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah. Benim 11 haftada doktor nub teorisine göre bakarak kız demişti. 18. Haftada erkek olduğu kesinleşti. Hala erkek değişmedi.hayırlısı ile sağlıklı gelsin yeterki.
Amin cümlemiz inşallah. Doğru annelik işte bir hamile kalayım dersin. Ondan sonra asıl başlıyor herşey. Yeterki sağlıklı olsunlar.siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsanız bebeğinizi inşallah
Kız erkek farketmez sağlıklı olsun da ama insan da merak etmiyor değil
Erkek dediginde pipiyi de gostermismiydiBenim 14. haftada erkek dedi. 17. haftada kesinlesti ve cinsiyeti kız..
Evet gosterdi.Bu da pipisi dedi.Biz de kesin diye herkese erkek dedik.Bir dahaki muayenede kız dedi.Erkek dediginde pipiyi de gostermismiydi
Türkiye'de bu kadar net ultrason görüntüsü pek bulunmuyor.. Hem devlete gittim hem özele, her ikisinde de karmakarışık çıktılar verdiler elime.. Hele devlet hastanesinde (kadın doğum hastanesi üstelik) doktor kendisi isyanda, kahve falı gibi görüntü diyor.. Haliyle organlar belirginleşmeden pek belli olmuyor..
Yanliz yere yazmisim:)))Karisiklik oldu..Kızlar ipek ismi bu aralar cok kullaniliyor mu??Ipek ismine eşimi biraz ısındırdım gibi:))
Bir de Melisa ismi hakkinda ne dusunuyorsunuz?? Kulaga hos geliyor mu??
aaa ben şok12. haftada erkek, 16 ve sonrası kız olarak değişti benimki de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?