Doğuma Hazırlık 12 haftalık gebelikte cinsiyet söylenip ilerleyen haftalar da değişen arkadaşlar yardımm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulsah_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
42
15
38
36
Merhabalar,
Geçen hafta doktora gittiğimde 12 haftaydı kız olabilir ama değişebilir dedi doktorumuz net konuşmadı
Başına böyle bir durum gelen arkadaşlar yazabilirler mi?
Kaç haftalıkken tahmin edildi, kaçıncı hafta da kesinleşti?
Şimdiden teşekkür ederim,

12. Haftada ultrasona ben bakıp anlamştım kız olduğunu. Yabancı sitelerden araştırıp anlamanın çok kolay yöntemini öğrenmiştim.

Çıkıntı var ya işaretli olan, kızlarda geniş açılı, erkeklerde dik açılı oluyor, benim doktorum söylemedi, ben ultrasondan görünce tamam kız dedim, ve gerçekten kızım oldu

Bir kaç arkadaşın ultrason çıktısına bakıp söylemiştim cinsiyetlerini, onlar da doğruladı. Yurtdışında biliniyor bu yöntem ama türkiyede direkt pipiyi ya da fıstığı görmek istiyor doktorlar.

Merhaba. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben yurtdışındayım bir arkadaşın dediği gibi nub Merhaba. Bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah. Benim 11 haftada doktor nub teorisine göre bakarak kız demişti. 18. Haftada erkek olduğu kesinleşti. Hala erkek değişmedi.hayırlısı ile sağlıklı gelsin yeterki.

siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsanız bebeğinizi inşallah
Kız erkek farketmez sağlıklı olsun da ama insan da merak etmiyor değil

Ilk oglumda 12. Haftada erkek dedi kesin degil ama %70 erkek dedi degismedi. Bu bebegimde 16. Haftada kiz dediler. 20. Haftada baska bir doktor kiz dedi. 24. Haftada erkek oldugunu ogrendim. 28. Haftada hala pipisi kaybolmamis dimi diye sordugumda kahkaha atip yok duruyor dedi

siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsanız bebeğinizi inşallah
Kız erkek farketmez sağlıklı olsun da ama insan da merak etmiyor değil
Amin cümlemiz inşallah. Doğru annelik işte bir hamile kalayım dersin. Ondan sonra asıl başlıyor herşey. Yeterki sağlıklı olsunlar.

Kızlar ipek ismi bu aralar cok kullaniliyor mu??Ipek ismine eşimi biraz ısındırdım gibi:))
Bir de Melisa ismi hakkinda ne dusunuyorsunuz?? Kulaga hos geliyor mu??

Türkiye'de bu kadar net ultrason görüntüsü pek bulunmuyor.. Hem devlete gittim hem özele, her ikisinde de karmakarışık çıktılar verdiler elime.. Hele devlet hastanesinde (kadın doğum hastanesi üstelik) doktor kendisi isyanda, kahve falı gibi görüntü diyor.. Haliyle organlar belirginleşmeden pek belli olmuyor..

Konu sahibi, oğlum 16 haftalıkken bile göstermedi, arkasını dönmüştü.. %90 kız dedi doktorum. 20. haftada düzgün yatıyordu, net olarak erkek olduğu belliydi.. Sağlıkla gelsin bebeğiniz. En kötü ihtimalle detaylı ultrasonda öğrenirsiniz 20-22. haftalarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…