12. Hafta lekelenme ve karın ağrısı

Umutsuzmutlu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
59
26
34
Merhabalar arkadaşlar 12 + 3 haftalık hamileyim bugün kahverengi bir akıntım oldu lekelenme şeklinde doktoruma gittim bebek iyiydi progesteron iğne oldum. Kan sulandırıcı kullanıyoduk kestık.Fakat hala karın ağrım devam ediyor özellikle karnımın sol tarafında bir ağrı var şu an kendimi bebek büyüyor şeklinde avutmaya çalışıyorum ama bir yandan da ya bebeğe bir şey olduysa diye korkuyorum bunları yaşayanlar var mı arkadaşlar lütfen destek olun

Bende 15. Haftadayım kanamam durdu ama regl ağrım var aynı kızlar sizde durumlar nasıl

Bende 15. Haftadayım kanamam durdu ama regl ağrım var aynı kızlar sizde durumlar nasıl
Bende kanama yoktu zaten progestan ve iğne kullanıyorum. Dün regl günümde sancım vardı aşırı değil ama rahatsız edici birde hafif açık kahve akıntı olmuştu progestan fitille beraber peçetede gördüm. Sonrasında görmedim. Doktor randevum cuma günü inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…