• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 gün gecikme ve negatif sonuç :(

Benm gordgm negatf cnm ozel labaratuar falan yok mu? Bekle biraz daha istersen bazen vucudumuzu cok sıkıyoruz o yuzden gecikio adetlermz
Bıtane saglık kurumu buldum. Doktora gorunmek 25 usdymiş. Yarın randevum var. Hadı hayırlısı dıyorum artık..Umarım kesın bır sonuc alabılırım.

İste 4 martta gitmistim 13 gun gecmisti sanirim o zaman bir sorun yoktu ultrasonlada bakti hormonlarada bakti hersey normal dedi

Canım benim geçen sene mayısta tam 38 gün gecikti doktorlar buna bile normal dediler.. Çok oluyormuş böyle senede 1 ya da 4-5 yılda bir olanlar da varmış.. Mevsimsel de olabiliyormuş.. Kafana takma.. Sonraki aylarda düzeliyor kendiliğinden.. Benim önce 10 sonra 5 sonra tam gününe denk gelen sonraki adetlerim oldu sonrada hamile kalmıştım ama kimyasaldı.. Şimdi yine 2-3 gün falan atıyor hep mesela bugün 2 günlük gecikmedeyim.. Test yaptım negatif çıktı beklemedeyimm..

Canım benim geçen sene mayısta tam 38 gün gecikti doktorlar buna bile normal dediler.. Çok oluyormuş böyle senede 1 ya da 4-5 yılda bir olanlar da varmış.. Mevsimsel de olabiliyormuş.. Kafana takma.. Sonraki aylarda düzeliyor kendiliğinden.. Benim önce 10 sonra 5 sonra tam gününe denk gelen sonraki adetlerim oldu sonrada hamile kalmıştım ama kimyasaldı.. Şimdi yine 2-3 gün falan atıyor hep mesela bugün 2 günlük gecikmedeyim.. Test yaptım negatif çıktı beklemedeyimm..
Ben de bi daha test yapsammi acaba bosa mi yapmış olurumki hamile olduğumu hic sanmiyorum ama bu kdr gecikmede ilk kez yaaiyorum

Ben de bi daha test yapsammi acaba bosa mi yapmış olurumki hamile olduğumu hic sanmiyorum ama bu kdr gecikmede ilk kez yaaiyorum

Bence bi teste daha gerek yok canm ama için öyle rahat edicekse yap geç.. Olabiliyor böyle bazen çok takılmamak lazm.. Vücüt değişiyor haliyle.. Olumsuz bir şey olarak ta düşünme.. Kafaya taktıkça gelmiyor.. Geldiğinde de 7. gün istersen soğan kürüne başla.. Yumurtalıkları beslemek amaçlı.. 14 gün yapıp bırak o yeterli olur diye düşünüyorum.. Ama biliyorum beklemek çok stresli..

benimde 13 gün geçti evde yaptığım test negatif çıktı bi saat sonra çıkıcam işten kan tahlili yaptırmaya gidicem umarım vardır :/

Bence bi teste daha gerek yok canm ama için öyle rahat edicekse yap geç.. Olabiliyor böyle bazen çok takılmamak lazm.. Vücüt değişiyor haliyle.. Olumsuz bir şey olarak ta düşünme.. Kafaya taktıkça gelmiyor.. Geldiğinde de 7. gün istersen soğan kürüne başla.. Yumurtalıkları beslemek amaçlı.. 14 gün yapıp bırak o yeterli olur diye düşünüyorum.. Ama biliyorum beklemek çok stresli..
Adetim de gelse inan sevinicem cift cizgi gormus gibi sıkıldım beklemekten zaten adet olursam klomen tedavisine baslicam

Sogan kürü dnicem bu ay gunde 2 kereydi demi umraım faydasnı goruruz

evet gittim canım ama maleseff negatiff :KK43: halada regl olmadım çok ümitlenmiştimm :KK43:
Off bu kadar gecikipte negatifi görmek cok uzuyor insanı en azindan hemen adet olursunda yeni aya yeni umutlara başlarsın canim benim 25 gun oldu hala olmadim

Öyle okudum bende sabah akşam aç karnına diye.. Bende henüz regl olmadım olmazsam ne mutlu bana ama olursam eğer 7. günde başlamayı planlıyorumm :)
Bu ay bende yaptim daha dogrusu ocak ayinda yaomaya calistim:))
Ama 3 gun zor ictim cok midem bulandi dayanamadım

Bu ay bende yaptim daha dogrusu ocak ayinda yaomaya calistim:))
Ama 3 gun zor ictim cok midem bulandi dayanamadım

Aaa gerçekten mi? Tadı hakkında hiç bilgim yok ama güzel olmadığı kesindir.. Ben yapabilecek miyim bakalım.. Hala regl olamadım.. İyice stres oldum.. Ah keşke mutlu haberi alsam..

Back