12 Aralık 2015 tarihinde sınava girecekler ?

ben de bi sorayım o zaman ya yarın direksiyon var orda

Valla pazartesi ikinci dersim vardı ve bu haftadan itibaren yoğun ders görecektik ama hocamız sınavın 9 ocak tarihine ertelenmesi sebebiyle bu hafta dinleneceğini, önümüzdeki hafta salı gününden itibaren derslere devam edeceğimizi söyledi..

amin inşallah ya :KK51:

Ben de 86 sanıyordum 84 almışım :KK48:

Bu da iyi :KK45:Demekki birer sorumuzu araklamışlar :KK45:

Sanki öyle olmuş gibi oldu:-)
@hülyaca Canım sana sınavdan bikaç gün önce ücretsiz test sürüşü yaptıracak mı hocan. Bütün derslerib bitse bile 1 tur test sürüşü yaptıryorlarmış normalde bizim kursta o bile ücretiymiş merak ediyorum o yüzden soruyorum

@hülyaca Canım sana sınavdan bikaç gün önce ücretsiz test sürüşü yaptıracak mı hocan. Bütün derslerib bitse bile 1 tur test sürüşü yaptıryorlarmış normalde bizim kursta o bile ücretiymiş merak ediyorum o yüzden soruyorum

Bizim daha hiç başlamadı bile canım. biz de yakında dersler yoğunlaşır.son zamana bırakıyorlar çünkü unutmayalım diye. ama sorayım bi ben biz de nasıl diye :KK51:

Bugün ilk direksiyon dersini aldım :) ilke göre iyiydim park etme, geri gitme , kalkış vs öğrendim hocam çok iyi çok şükür inşallah hepimiz ehliyeti tek seferde alırız

Arkadaslar direksiyon sinav tarihleri bolgeden bolgeye degisebiliyormus. Yani ulke genelinde sadece yazili sinav tarihleri ayni, direksiyon sinavi tarihleri degil. Bizim direksiyon sinavi 9-10 ocak, sizlerin kafasini karistirmis olmayayim diye yaziyorum. Sizin sinav tarihleri kursunuzun size belirttigi tarihlerdedir.

Beni aradılar 100 tl kursumuza teslim edin dediler bende 60 tl biliyodum şaşırdım. Herkese aynı olması gerekmiyor mu.

Zaten kursa da teslim edilmiyorki, bankaya yatıracaksın. Anlayamadım doğrusu..

Bana da tuaf geldigi icin buraya yazdım acaba böyle olanlar var mi diye . Kursumuza 100 tl teslim edin cumartesiye kadar direksiyon sinavi icin dedi . Kurs arkadaslarimla konustum onlar gidip kursa vermis. Ben atm den yatirsam sorun yaparlar mi . Bence kendilerine komisyon alcaklar

X