- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 28
- Konu Sahibi Darkdreams
Bende 82 saniyodum 80 geldi :) olsun ya geçtik ya gerisi boşBen de geçtim çok şükür ama 84 sanıyordum 82 geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 82 saniyodum 80 geldi :) olsun ya geçtik ya gerisi boşBen de geçtim çok şükür ama 84 sanıyordum 82 geldi
Bakma sen öyle dediğime, tabiki geçtik çok şükür. Ama asıl tiyatro şimdi başlıyorBende 82 saniyodum 80 geldi :) olsun ya geçtik ya gerisi boş
Tebriklerr :) cok sükur bende gectim darısı direksiyon sınavı basina
Ben de geçtim çok şükür ama 84 sanıyordum 82 geldi
ben de bi sorayım o zaman ya yarın direksiyon var orda
amin inşallah ya
Ben de 86 sanıyordum 84 almışım
Bu da iyi Demekki birer sorumuzu araklamışlar
@hülyaca Canım sana sınavdan bikaç gün önce ücretsiz test sürüşü yaptıracak mı hocan. Bütün derslerib bitse bile 1 tur test sürüşü yaptıryorlarmış normalde bizim kursta o bile ücretiymiş merak ediyorum o yüzden soruyorumSanki öyle olmuş gibi oldu
@hülyaca Canım sana sınavdan bikaç gün önce ücretsiz test sürüşü yaptıracak mı hocan. Bütün derslerib bitse bile 1 tur test sürüşü yaptıryorlarmış normalde bizim kursta o bile ücretiymiş merak ediyorum o yüzden soruyorum
Ahh nne iyi yaa ben unttum hersyi Sorarsan çok sevinirimBizim daha hiç başlamadı bile canım. biz de yakında dersler yoğunlaşır.son zamana bırakıyorlar çünkü unutmayalım diye. ama sorayım bi ben biz de nasıl diye
Ilk dersim demissin ama ilke gore iyiydim yazmissin. Ikinci denemen mi Dark?Bugün ilk direksiyon dersini aldım :) ilke göre iyiydim park etme, geri gitme , kalkış vs öğrendim hocam çok iyi çok şükür inşallah hepimiz ehliyeti tek seferde alırız
60 tl idi geçtiğimiz sınav.Kizlar direksiyon sınav harciniz ne kadar ?
60 TL olacak yine. Bana henüz yatır bilgisi verilmedi kurstan..Kizlar direksiyon sınav harciniz ne kadar ?
Zaten kursa da teslim edilmiyorki, bankaya yatıracaksın. Anlayamadım doğrusu..Beni aradılar 100 tl kursumuza teslim edin dediler bende 60 tl biliyodum şaşırdım. Herkese aynı olması gerekmiyor mu.
Zaten kursa da teslim edilmiyorki, bankaya yatıracaksın. Anlayamadım doğrusu..