- Konu Sahibi tugbaeymen
-
Sağlıkla kullansın inşallahBen herşeyi aldım neredeyse, önceki kaybımdan dolayı baya bir eşyam vardı zaten, biraz daha aldım. Abisi kullanamadı hiçbir eşyayı, oğluma nasip olacak kullanmak inşallah
Aynen deneyeyim dedim baktım eğilme gerektiriyor baya eşim attı sağolsun.Bende özellkiler oturup yemek yediğim zaman oluyordu korkup apar topar yemeğimi yiyip yatışa geçiyordum ama burda bir çok arkadaş normal olduğunu ve o hissiyatı yaşadığını söyleyince rahatladım. Çamaşır için çok eğilip kalkmanı tavsiye etmem makineye atmak içinde ya eğileceksin yâda oturacaksın oda baskı uygular canım
İnşallah canım. Bence başlamalısın vakit geçirirsin hemde, yavaş yavaş alırsın. İnsan çok heyecanlanıyor alışveriş yaparkenSağlıkla kullansın inşallah
Benım Nisan sonu sence başlamalı mıyım
Tedbirli olmak iyi bence. Sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızı inşallahAynen deneyeyim dedim baktım eğilme gerektiriyor baya eşim attı sağolsun.
Bende eve geldim kızlar ama ayakta biraz dolanınca hemen ağrım oluyor uzanınca geçiyor.
Genelde hep uzanıyorum bende iyi geliyor çünkü.
Doktora uğraşım çok şükür hersey yolundaymış. Bebeğin suyu kilosu boyu vs.
Dikişlerim de iyi durumdaymış .
Bana 20 gün sonra gel dedi gittiğimde 1 gün yatış verecek bana magnezyum takviyesi yapılacakmış. Gözetim altında vermek istedi.
Sordum Şuan hersey iyi inşallah 38 39. Haftaya kadar gideriz ama erken doğum riskine karşı bunu yapıyorum dedi .
O his beni de deli ediyor. Çoğu kişi o şekilde hissediyormuş ama o hareket ettiği anki batma ve gerilme hissi serklaj varken tedirgin ediyor gerçekten. Sanki dikişin üstünde zıplıyormus gibi hissediyorum. Son kontrolde sordum doktora çok normal dedi bir de bebeğim ters duruyor ayakları da aşağıda olunca yüreğim hopluyor tekme attıkçaDaha yeni canım senin bende 22. Haftada net hissetmeye başladım .
Şimdi 23 haftalık tam ve özellikle geceleri çok hareketli ve sanki ayakları sürekli rahmımde zorluyor gibi . Her hareket edişi canımı çok acıtıyor göbek deliği aşağısında . Diğer yerlerde acımıyor o kadar. Sanırım dikişe taraf eli kolu deyince ağrıyor .. ilk gebelik bilemiyorum. İçim rahat etsin diye yarın doktora gideceğim
Aynen bende dikişin üstüne iki ayağıyla tepınıyor gibi hissediyorumO his beni de deli ediyor. Çoğu kişi o şekilde hissediyormuş ama o hareket ettiği anki batma ve gerilme hissi serklaj varken tedirgin ediyor gerçekten. Sanki dikişin üstünde zıplıyormus gibi hissediyorum. Son kontrolde sordum doktora çok normal dedi bir de bebeğim ters duruyor ayakları da aşağıda olunca yüreğim hopluyor tekme attıkçaSizin akıntı sorununuz var mı acaba ? Benim akıntım bu aralar çok arttı idrar verdim çok minik bir enfeksiyon çıktı ilaç kullanmaya gerek yok bol su iç dedi vajinal kültürün sonucu da henüz çıkmadı. Koku kaşıntı vs şikayetim yok ama akıntı artması beni tedirgin ediyor baya
Ne kadar zaman oldu serklaj olalı ? Benim akıntım aslında pek çamaşıra geçmiyor ama her sildiğimde mutlaka bı akıntı geliyor. Gerçi peçete ile kontrol edip durmaktan çamaşıra geçecek fırsat bulamiyor daAynen bende dikişin üstüne iki ayağıyla tepınıyor gibi hissediyorum
Akıntım yok ama şöyle ; wcye gittiğimde peceteye bildiğin koyu sülük gibi akıntı geliyor rengi felan da aynı sülük gibi .Ama çamaşırıma gelmiyor wcye gidince peçeteyle silince geliyor . Doktora söyledim çok normal dedi akıntı da olabilir hafifi lekelenme kan da olabilir korkma dikişlerden geliyor dedi .
Bende içini ferah tut. Bide bana antiboyotik verdi onu kullanıyorum son kutum kaldı . O bitince bırakabilirsin dedi
Aynı şeyleri hissediyoruz banada suyun çok güzel felan güzel dedi. Ama su olsa o kadar koyu akıntı olmaz bence . Bende serklajdan sonra evhamlıyım ama iyi düşünelim iyi olsun 25 aralıkta oldumNe kadar zaman oldu serklaj olalı ? Benim akıntım aslında pek çamaşıra geçmiyor ama her sildiğimde mutlaka bı akıntı geliyor. Gerçi peçete ile kontrol edip durmaktan çamaşıra geçecek fırsat bulamiyor daGenelde renksiz yapışkan gibi. Günde bir kaç sefer de yoğun olarak açık sarı renk geliyor. Suyum sizacak diye çok korkuyorum. Kontrollerde hep suyun yeterli diyorlar ama bazılarında ufak ufak sızma şeklinde olabiliyormuş. Çok pimpirikliyim ya özellikle de serklajdan sonra deli oldum resmen
Evet moral çok önemli gerçekten. Stres de kötü etkiliyor süreci farkındayım ama bazı şeyler insanın elinde değil. Her gün kendime dert edecek bir şey buluyorum kendime ben bile şaşırıyorum. Benim gebeliğin başından beri sorunlar var zaten 6. Haftamdan beri kanamalarla uğraşıyorum kaç sefer hastanede yattım psikolojim bozuldu. Üstüne bir de rahim ağzı yetmezliği ve serklaj gelince hepten mental gitti. 28.haftayi bi görsem rahatlayacağım biraz.Aynı şeyleri hissediyoruz banada suyun çok güzel felan güzel dedi. Ama su olsa o kadar koyu akıntı olmaz bence . Bende serklajdan sonra evhamlıyım ama iyi düşünelim iyi olsun 25 aralıkta oldum
Zor geçmiş gerçekten ama sonu güzel olacakEvet moral çok önemli gerçekten. Stres de kötü etkiliyor süreci farkındayım ama bazı şeyler insanın elinde değil. Her gün kendime dert edecek bir şey buluyorum kendime ben bile şaşırıyorum. Benim gebeliğin başından beri sorunlar var zaten 6. Haftamdan beri kanamalarla uğraşıyorum kaç sefer hastanede yattım psikolojim bozuldu. Üstüne bir de rahim ağzı yetmezliği ve serklaj gelince hepten mental gitti. 28.haftayi bi görsem rahatlayacağım biraz.
Amin canım inşallahZor geçmiş gerçekten ama sonu güzel olacak28. Haftayı da 30lu haftaları da burda göreceğiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım . Sen kitap oku film izle düşünmemeye çalış kötü zamanları. Çok şükür Şuan bebeklerimiz iyi bizde iyi olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?