• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12+5 te serklaj oldum. Serklaj olanlar buraya toplanalım hadi!

Çok gecmıs olsun sana da🙏 ilk gebelik ve ilk kez böyle bısey yaşadım. Kontrole gittim bugün. Çok şükür hersey yolundaymış. Dikişler tutmuş suyun güzel bebegın kilosu vs iyi dedi. İnşallah zamanında sağlıkla doğar bebegım. Serklaj sonrası ciğer iğnesi yapmış doktor. 15 gün sonra kontrole çağırdı tekrar yapacak aynı iğneyi . Sanırım erken doğum riskine karşı yapıyor.bana haftada bi dışarı çıkıp yuruyebılırsın, evde işini yapabılırsın yemek vs sadece ağır kaldırma eğil kalk yapma ve ani hareketlerden kaçın dedi . Diğer türlü normal hayatına devam et evde dedi.
Bence herkesin farklı o yüzden doktorlar farklı şeyler söylüyor. Kiminin dikişi zor tutmuştur, rahım yapısı farklıdır ona göre de riski fazladır, doktor da ona göre dikkat edin diyor bence.
güzel sonuçlar almanıza çok sevindim darısı ptesi benim başıma inşallah🤲🤲ciğer geliştirici için erken değilmi genelde 26-27 haftada yapılıyor diye biliyorum

güzel sonuçlar almanıza çok sevindim darısı ptesi benim başıma inşallah🤲🤲ciğer geliştirici için erken değilmi genelde 26-27 haftada yapılıyor diye biliyorum
Aynen bana da erken bebegıj küçük ama yinede her ihtimale karşı yaptım dedi . 5,5 aylık benek doğsa yaşar mıydı bilemedim sanırım küçük ihtimal de olsa riske atmadı.

Aynen bana da erken bebegıj küçük ama yinede her ihtimale karşı yaptım dedi . 5,5 aylık benek doğsa yaşar mıydı bilemedim sanırım küçük ihtimal de olsa riske atmadı.
28-30haftalık erken doğum riskini gözönünde bulundurarakta yapmış olabilir. Tedbirli olmak iyidir bence

Ben 22+5 te erken doğum yaptım. Malesef 4 gün yaşadı oğlum. Tedbir amaçlı iyi olmuş bence. Şimdi 18 haftalık oldum serklajlıyım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben 22+5 te erken doğum yaptım. Malesef 4 gün yaşadı oğlum. Tedbir amaçlı iyi olmuş bence. Şimdi 18 haftalık oldum serklajlıyım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Amin inşallah kucağınıza almayı nasip etsin bu kez , tüm kötü şeyleri unuttursun kokusu 🙏❤️

Kızlar serklaj sonrası bebek hareket edince göbekten aşağı olan kısımda özellikle ağrı hissediyor musunuz 🥲 normal mi benim canım çok açıyor hareket edince altta

Bende bugün kontrole gittim rahim ağzı 15 mm’ye düşmüş doktor 27. Haftayı görürsek rahatlayacağım dedi en azından 28’i görme amacındayım mümkün olduğunca duş bile alma artık sabit bir yerde kalman gerekli dedi bunu biraz annemde biraz evimde geçirdiğim için söyledi. İnanılmaz derecede moralim bozuldu hala kendimi toparlayamadım

Bende bugün kontrole gittim rahim ağzı 15 mm’ye düşmüş doktor 27. Haftayı görürsek rahatlayacağım dedi en azından 28’i görme amacındayım mümkün olduğunca duş bile alma artık sabit bir yerde kalman gerekli dedi bunu biraz annemde biraz evimde geçirdiğim için söyledi. İnanılmaz derecede moralim bozuldu hala kendimi toparlayamadım
Kaç haftalıksın canım sen. Hiç canını sıkma, tedbirimizi aldık gerisi Allah’a emanet. Dinlen güzelce. Strese girme, moralini bozma. Dua edip dinlen canım.

Kaç haftalıksın canım sen. Hiç canını sıkma, tedbirimizi aldık gerisi Allah’a emanet. Dinlen güzelce. Strese girme, moralini bozma. Dua edip dinlen canım.
24+6 olduk canım hep yatıyorum zaten yatmaktan her yerim ağrıyor bebeğim iyi olsun erken olmadan zamanında gelsin bu ağrılar bişey değil ona bile razıyım canım

24+6 olduk canım hep yatıyorum zaten yatmaktan her yerim ağrıyor bebeğim iyi olsun erken olmadan zamanında gelsin bu ağrılar bişey değil ona bile razıyım canım
Çok az kalmış bak 28 e. Daha geç haftaları bile görür inşallah . Benimde ağrılarım çok fena, yatmaktan dolayı ama sabır. Bir süreç

Çok az kalmış bak 28 e. Daha geç haftaları bile görür inşallah . Benimde ağrılarım çok fena, yatmaktan dolayı ama sabır. Bir süreç
Doktorum 6 şubata gelmeni isterim dedi. O ağrılar bendede var hem makat hem vajinal ağrı birde üzerine 2 gün kabızsam beni mahvediyor

Back
X