Maşallah canım, soldaki çıkıntılar ayakları değilse erkek mi acabasıMerhaba kızlar bugün doktorum bir tahminde bulundu ama net değil dedi sizlerden anlayan var mı acaba fotoğrafı bırakıyorum buraya
Yani onlar ayak sanırım ben öyle düşündümMaşallah canım, soldaki çıkıntılar ayakları değilse erkek mi acabası
Ayak ise Kız <3
Doktor da erkek gibi dedi ama net değil dedi merak ettim bende bakalım bir ay sonra gel dedi de dayanamam ben okadar muhtemelen
aynen canım galiba kız <3 sağlıkla al kucağına inşallahYani onlar ayak sanırım ben öyle düşündüm
Çok teşekkür ederşm amin inşallah sağlıkla gelsin de ne olursa olsun tabiki merak ediyor insan yine deaynen canım galiba kız <3 sağlıkla al kucağına inşallah
ben de emin değilim. benim oğluma benziyor görüntüsü diye erkek diye düsündüm benDoktor da erkek gibi dedi ama net değil dedi merak ettim bende bakalım bir ay sonra gel dedi de dayanamam ben okadar muhtemelen
Hayırlısı inşallah ya teşekkür ederşmben de emin değilim. benim oğluma benziyor görüntüsü diye erkek diye düsündüm ben
Banada tahminde bulunur muusunuzaynen canım galiba kız <3 sağlıkla al kucağına inşallah
Keseye göre kız gibiBanada tahminde bulunur muusunuz
Teşekkür ederimKeseye göre kız gibi