Nikah 12.12.2012 de evlenicek arkadaşlar burada buluşalım.

papatyapapatya28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
79
2
48
Arkadaşlar 15 gün arayla iki ayrı şehirde nişan yaptık. şimdi sıra nikahta. Hep düğünle nikahım aynı gün olsun istiyordum ama tayin olayları için ayrı ayrı olmak zorunda. Bari nikah tarihim 12. 12. 2012 de yapıcaz. Nişanlımın yaşadığı şehirde yapıcaz nikahımızı. Ilgilenen arkadaşlara söyliyeyim istanbulda bazı yerlerde yer yok bazı yerlerde de dolmak üzere. Elinizi çabuk tutun.

Amin. Çok teşekür ederim. Allah hepimize yardım etsin. Haziranda da düğün yaparız diye düşünüyoruz. Olsun bitsinde artık kavuşsak birnirimize. Sıkıldım artık. 'bu eksik , şu eksik' diyip eleştiren çok ama destek olan yok. Artık çözümü buldum anne baba dışında kimseyi önemsemiyorum.

bizde bu tarihi kaçırmak istemiyoruz ama henüz hiç birşeyimiz hazır değil. ne yapsak nerden başlasak bilmiyorum. bu işler biraz zor geliyor bana

bizde bu tarihi kaçırmak istemiyoruz ama henüz hiç birşeyimiz hazır değil. ne yapsak nerden başlasak bilmiyorum. bu işler biraz zor geliyor bana

bence kacırmayın bu tarıhı cok güzel :)) oncelıkle hayırlı olsun hıcc dert etmeyın stres etmeyın hersey yetışir ufak tefek eksıkler kalsada sorun degıl..sadece hızlı karar vermenız gerekıyor bırgun cıkın mobılyalarınızı secın hazır olanlardan ıkı haftada gelır evınıze o arada evınızı tutarsınız bır sekılde çözülür sadece stres gergınlık yapmayın tadını cıkartın boyle anı kararlar eglencelı oluyor...bu işler zor of pof dıyıp bırbırınızı germeyın yeter..biz balayımız için hıc plan yapmamıstık 1,5 ay kala eşim ucak bıletlerıne bakarken indirimden beyrut bıletlerını kaptık plansızca gıttık ve ınanın aylar once plan rezavasyon yaptırıp gıdenlerden cokk daha guzel bı balayımız olmustu..fazla düşünmemek,oluruna bırakmak stres yapmamak en guseli..hayırlı olsun hepınıze mutlu olun :))

:) önerileriniz ve deneyimleriniz için teşekkür ederim. bazen plansız yaşamak daha iyi sanırım. ama benim hiç yapmadığım , yapamadığım bir şey. br de bu evlilik uzaktan daha kolay görünüyordu sanki biraz harekete geçsem iyi olacak galiba

aynen öyle plansızlık daha ıyı bencede o zaman streste olmuyor sadece gerıye eglenmek kalıyor :) bizde hızlı geçmiştik bu aşamadan , pratık olunca halloluyor herseyy :) evlılık kolay yakındanda uzaktanda :)
hayırlı ugurlu olsun yarın harekete başlasanız yetısır hersey..

:) bugün harekete geçtik. en azından neler yapacağımıza karar verdik ailelerimize de açıkladık. tam tarih belli galiba

benm dğünüm 2 şubatta nişanlım tutturdu nikahı 12.12.2012de yapalım diye, bende düğünümde kıyılsın istiyorum ama tarih olarak da çok hoş bi tarih .. ne yapsam karar veremiyorum :)

Arkadaşlar nikah işlemlerimiz bitti. 12.12.2012 için yer ayırttık. Hatta saatide 12.00 yapıcaktık fakat öğle arasıymış :)) bizde saat 11.45 ' te olsun bari dedik. Harc parası 200 lira verdik. 50 lira alan yerlerde vardı halbuki. Olsun canımız sağ olsun. Inşallah herşey yolunda gider. 9 günümüz kaldı henüz elbise alamadım. Sizler ne yaptınız ne giyceğinize karar verdiz mi? Model , fiyat ve nereden alabilceğim konusunda fikri olan var mı?

Kızlar sanırım benimde 12.12.12 de olucak.Düğüne daha var ay olarak, ama biz nikahı yapalım dedik.

nişanlım bi anda aklına geldi yapalım mı diye.ailemlede görüştük.onayını aldık.yarın belediyeye gidicem.Küçük bi yer odluğu için sanırım problem çıkmıycak. inş.:18:

Ama kıyafet bulamadım hala.:44:

benm dğünüm 2 şubatta nişanlım tutturdu nikahı 12.12.2012de yapalım diye, bende düğünümde kıyılsın istiyorum ama tarih olarak da çok hoş bi tarih .. Ne yapsam karar veremiyorum :)

bende düğünümde kıyılsın istiyordum. Fakat tayin olayımız olduğu için düğünü bekleyemiyoruz. Sonra 12.12.2012 de yapmayı o kadar çok istedim ki düğünümde olmayı versin diyorum. Düğünde bir kez daha formalite nikah kıyanlar varmış. öyle bir şey yapabilirsiniz. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.

Senelerdir çok istediğim halde
aksilikler yüzünden uzayıp giden nişan sürecimiz var
O yüzden bu tarih bitince bir daha yok
Gizli kıysak mı diyeceğim ama başvurmadık ki

Bizde 12.12.12 tarihinde evlendik, ayrica esimin dogum gunuydu. Artik 2 ozel gunu ayni anda kutlarim, bi tasla iki kus :). Dugune daha 8 ay var ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…