11818,11824,11880 Reklamları Baydı Artık Diyenler....

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
kızlar şu zon zamanlarda 118 in bu reklamları gına geldi valla bana :delphin:. yok birsen 11880 falan filan. benim gibi yeter artık bıktık diyenler haydi burayaaaa kaydirigubbakcemile5

Aynennn.Eskiden de 118'i aramazdım şimdi bu reklamlardan sonra sittinsene hiç aramam.Baydı artık ya, ne para varmış arkadaş bu işte,herkes reklama onca para döktüğüne göre getirisi de müthiş çok olmalı.katılıyorum, tamamen baydıııııııı.

Son düzenleme:
kesinlikle baydı hemdeee nefret ediyorum nefrettttttttttttt

reklamda reklama benzese ilk önce baskaydı şimdi bide kız almıslar yanlarına oda sallanıp duruo makyaj yok yüzünde fön bile çekmemişler ne anlamadm valla özensiz bişi

Aynennn.Eskiden de 118'i aramazdım şimdi bu reklamlardan sonra sittinsene hiç aramam.Baydı artık ya, ne para varmış arkadaş bu işte,herkes reklama onca para döktüğüne göre getirisi de müthiş çok olmalı.katılıyorum, tamamen baydıııııııı.

kesinlikle baydı hemdeee nefret ediyorum nefrettttttttttttt

reklamda reklama benzese ilk önce baskaydı şimdi bide kız almıslar yanlarına oda sallanıp duruo makyaj yok yüzünde fön bile çekmemişler ne anlamadm valla özensiz bişi

aynn kızlar. hiç bir reklamdan bu kadar gına gelmemişti. hepsinin sitesine girdim mail atıcaktım yeter artık reklamlarınızdan diye. ama iletişim adreslerini vermemişler :umursamaz:
yada ben bulamadımkafamçokkarıştı

ay bir ben böyleyim sanıyordum meğer başkalarıda varmışkaydirigubbakcemile3
beni bırakın 1. sınıfa giden kızımın bile kafası karıştı anne ne bunlar bir 80 diyolar bir 18 diyolar kafam karıştı yaa diyor:roflol::roflol:
ayrıca reklamlarda çok kalitesiz hiç sevimli değil:dilcikar::dilcikar:

Cep telefonlarınızın numarasının verilmesini istemiyorsanız başkalarına bu servislerden çok rahat ulaşılıp numaranızı bulabiliyorlarmış.
Ben türkceli arayıp bu hatlara karşı numaramı kapattırdım soran olsa bile turkcel numarayı vermiyor arkadaşlar haberiniz olsun ..

evet ya eşimin numarasınıda burdan bulmuş ünvden bi arkadaşı kapattırdık bizde

Cep telefonlarınızın numarasının verilmesini istemiyorsanız başkalarına bu servislerden çok rahat ulaşılıp numaranızı bulabiliyorlarmış.
Ben türkceli arayıp bu hatlara karşı numaramı kapattırdım soran olsa bile turkcel numarayı vermiyor arkadaşlar haberiniz olsun ..
ayyy resmen kene gibi ürediler valla. kapatmak lazım numaraları CADIARZU

aynennnn bıktım
118 birsen yeter artık çıkma karşımıza :mymeka:
x kanalını açıyorum orda bu reklam y kanalını açıyorum orda da bu reklam ayy gına geldi

ayyyy şu "118 80 80 hem sabitten hem cepten..." falan diye şarkısı var ya o takıldı aklıma kaç gündür deli olcam yaa unutmak istedikçe iyice yerleşiyo aklıma kaldırsınlar reklamlardan bu 118leri :oklava: kötükedihüso

Back